Гришо и секс бомба?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Гришо и секс бомба?!?

Мнениеот aloha^guy » 24 фев 2009 13:27

Асдис, Алисия, Андреа, Гришо, Благо, Арабаджиев и Михайлов в спор за Секс-бомба ...добре ...до тук добре
не ми стана ясно защо.......момчее на 17 ли 18 ли години го номинират за секс бомба???? да е постигнал славата на асдис като секс бомба или ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: като е тенесист може да има сексапила на Надал...нямам нищо против него,добър талант....ама на 17 години и да ми го гласят за секс бомба..с този мъх по лицето, ИЗвинявайтеееее :D :D :D :D Той може да е девствен....ще ми бъде секс бомба....или конкурса е с много нисък рейтинг или просто България затъва...затъва...и затъва :roll: :roll: :roll:

[Бижутера]Оправил съм ти заглавието да е с малки букви :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ГРИШО И СЕКС БОМБА??!??!?!

Мнениеот a boy named goo » 24 фев 2009 14:00

aloha^guy написа:Асдис, Алисия, Андреа, Гришо, Благо, Арабаджиев и Михайлов в спор за Секс-бомба ...добре ...до тук добре
не ми стана ясно защо.......момчее на 17 ли 18 ли години го номинират за секс бомба???? да е постигнал славата на асдис като секс бомба или ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: като е тенесист може да има сексапила на Надал...нямам нищо против него,добър талант....ама на 17 години и да ми го гласят за секс бомба..с този мъх по лицето, ИЗвинявайтеееее :D :D :D :D Той може да е девствен....ще ми бъде секс бомба....или конкурса е с много нисък рейтинг или просто България затъва...затъва...и затъва :roll: :roll: :roll:

Не разбирам какво се учудваш,тук в България всеки, който е постигнал някакъв успех моментално го правят "секс бомба". Надявам се само тези класации и други тем подобни идиотщини от нашия шоубизнес не му завъртят главата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 24 фев 2009 14:26

И всеки, който го покажат по телевизията, става звезда (мюзик айдъл, това го знае всяко хлапе...) :lol:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 24 фев 2009 14:29

Много хора искат да станат популярни с тези класации,като ги организират.Ама опитите има водят до посиране само

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 24 фев 2009 14:33

Колко дванадесет(12)годишни майки се появиха, а пък момчето на 17 да не е секссимвол? Хора след време на тия години и дядовци може да има, така че с време да го правят секссимвол! :)
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 14:53

DАз съм сигурен,че след 1-2 години,никой няма да се сеща за този.Поредната медийна звезда.Медийте насложиха свръх очаквания към него.А той де факно има само един стойностен мач до момента.

MORSKI
Контакти:

Re: Гришо и секс бомба?!?

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2009 16:18

Циклопчо,гледай си там Арминята и посредственото немско първенство и не се опитвай да умуваш.Не ти се получава.Всеки твой пост е от жалък,по-жалък.....Ти кой си,че да определяш колко свестни мачове имал :idea: Доста станахте"разбирачите" в този форум :idea:

Върни се в “Свободна зона”