[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8[/youtube]
Възможно ли е нещо подобно да се случи в следващите 15-20 години ?
Аз мисля, че е напълно реално, защото за мен исляма не е религия, а по-скоро военна доктрина.
Европа през 2029 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Европа през 2029 година
Незнам, аз чалма няма да стана по-скоро бих убил.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
То и християнството е същия плевел, но не Росен
Мюсюлманите са такива благодарение на политиката на Европа и САЩ спрямо тях, а колелото на живота се върти и един ден те ще ни тъпчат.
Очаквайте компетентното мнение на "марми" по темата!!!

Мюсюлманите са такива благодарение на политиката на Европа и САЩ спрямо тях, а колелото на живота се върти и един ден те ще ни тъпчат.
Очаквайте компетентното мнение на "марми" по темата!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Надявам се, че няма да съм жив, за да видя как исляма превзема изцяло света и Европа. Иначе, без съмнение, това ще се случи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Аз не виждам как примерно една Русия ще се предаде пред мюсюлманите.Друг е въпросът, че войниците са доста по-добре тренирани и с по-добра техника.И мисля, че това видео е направено точно от националисти или нацисти с цел да провокират расови битки.И аз съм си расист де ама мисля, че това трудно би се случило, поне не и в близките 30 години.Дано да не греша.
Не се притеснявайте жълтите братя от Китай ще наблюдават и като се налудуват ислямистите и християните ще дойдат и ще ги цапардосат здраво по главата, ще им пуснат един здрав строй и ще им строят безплатно пътища, сгради, заводи и ще работят за 3 купички ориз на ден
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Марми, къде си ?
След олимпиадата нещо се изгуби...
След олимпиадата нещо се изгуби...
[center]1914[/center]
Такова нещо няма да се случи, но Европа ще бъде залята от китайци и индийци (което, според мен, е по-добре). 

Последна промяна от Tommi на 21 авг 2012 23:21, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Струва ми се много малко вероятно да се случи това от клипа.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- lokomotiv4o
- Контакти:
Долу исляма! Дано не сме живи ние, когато дойдат тези тежки години, за децата ни е прекалено оптимистично.