Спортният екип на БНТ.......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Спортният екип на БНТ.......

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2012 10:12

Сега покрай олимпиадата се замислих колко много хора работят в спортния екип на БНТ. То направо не може да им хване бройката човек. Като почнем от баш шефа Манченко, Кедъра, Петела, Радо Любомиров, Иво Ангелов, Ибришимов, Ценко Симов, Сашо Йовков, Люба Пашова, Свобода Маданска, Петър Иванов, Иван Петров, Евгени Николов, Боряна Тончева, Василена Матакева, Антония Близнакова... Може да има и други, за тези се сещам. Според вас нормално ли е БНТ да имат такъв огромен спортен екип, а знаете, че на практика ние обикновените хора им плащаме заплатите на хората в националната телевизия. Айде сега за олимпиадата е добре, но се питам в останалите 4 години какво правят голяма част от този екип. Предполагам, че някой от тях по цял ден си пият кафето в редакцията и четат вестници ;)
И нещо друго да питам. Къде предпочитате да гледате състезанията и с чий коментар- по Евроспорт или БНТ? За мен лично в евроспорта са събрани едни от най-добрите спортни бг журналисти. Само бих препоръчал на Пламен Кръстев по евроспорт като коментира леката атлетика да престане с неговите предположения- тук първи ще стане еди кой си, втори еди кой си. Еми той като знае толкоз добре кой ще стане първи или втори ние за кво да гледаме??? ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Спортният екип на БНТ.......

Мнениеот fabregas_949 » 08 авг 2012 10:27

Евроспорт естествено!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 08 авг 2012 10:36

Гледам го по БНТ HD, защото Евроспорт HD ми е кодиран канал, по принцип съм на кабелна ТВ, но имам няколко откл. цифрови канали. Евроспорт беше сред тях, но го кодираха преди олимпиядата... Иначе, по-принция не гледам кой знае колко олимпиядата, ТВ-то седи вкл. но звука е на минимум, когато дойде време за БГ участие го усилвам, и те така :lol: .
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 10:45

danko_sot написа:Сега покрай олимпиадата се замислих колко много хора работят в спортния екип на БНТ. То направо не може да им хване бройката човек. Като почнем от баш шефа Манченко, Кедъра, Петела, Радо Любомиров, Иво Ангелов, Ибришимов, Ценко Симов, Сашо Йовков, Люба Пашова, Свобода Маданска, Петър Иванов, Иван Петров, Евгени Николов, Боряна Тончева, Василена Матакева, Антония Близнакова... Може да има и други, за тези се сещам. Според вас нормално ли е БНТ да имат такъв огромен спортен екип, а знаете, че на практика ние обикновените хора им плащаме заплатите на хората в националната телевизия. Айде сега за олимпиадата е добре, но се питам в останалите 4 години какво правят голяма част от този екип. Предполагам, че някой от тях по цял ден си пият кафето в редакцията и четат вестници ;)
И нещо друго да питам. Къде предпочитате да гледате състезанията и с чий коментар- по Евроспорт или БНТ? За мен лично в евроспорта са събрани едни от най-добрите спортни бг журналисти. Само бих препоръчал на Пламен Кръстев по евроспорт като коментира леката атлетика да престане с неговите предположения- тук първи ще стане еди кой си, втори еди кой си. Еми той като знае толкоз добре кой ще стане първи или втори ние за кво да гледаме??? ;)

Чета всичките тези имена и не мога за един да кажа "ей този/тази става за коментатор, поне малко". Тъжно, ама си е така.

Иначе си гледам Евроспорт, единствено ако има българско участие сменям на Канал1. На бокса например, ама без звук. Не знам Петела кое коментира по-некадърно, футбол или бокс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 08 авг 2012 10:47

Стига ревахте,бе! Петела ви пречи,кедъра незнам си какво,много хора,много пари. Не гледайте,като не ви харесва.А като искате промяна има избори.Изберете си такава партия дето да ви ходи по гайдата и си слагате който си искате да ви коментира!

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 08 авг 2012 10:47

danko_sot написа:.... То направо не може да им хване бройката човек. Като почнем от баш шефа Манченко, Кедъра, Петела, Радо Любомиров, Иво Ангелов, Ибришимов, Ценко Симов, Сашо Йовков, Люба Пашова, Свобода Маданска, Петър Иванов, Иван Петров, Евгени Николов, Боряна Тончева, Василена Матакева, Антония Близнакова... Може да има и други, за тези се сещам.

Цвети Абрашева и Вера Маринова-Аткинсън :mrgreen:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 авг 2012 10:48

За мен е нормално. Разбирам че олимпиадата е само 3 седмици, но 20 дни по 18 часа спортна програма малко ли ви се струва? 5-6 човека дали ще са достатъчни, а работата им далеч не се изчерпва с коментара. И на второ място, спортовете са страшно много, не може всеки да е компетентен в повече от 4-5 спорта и да може да предложи качествен коментар в дисциплини, в които няма големи познания. Знам че веднага много от вас ще подложат на съмнения качествата на този или онзи журналист или коментатор (даже и "фен теми" пускат, в които за щастие позитивните мнения към човека са повече :lol: ), но това е положението и за мен правилно екипът е голям. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 10:50

миле гърбавия написа:Стига ревахте,бе! Петела ви пречи,кедъра незнам си какво,много хора,много пари. Не гледайте,като не ви харесва.А като искате промяна има избори.Изберете си такава партия дето да ви ходи по гайдата и си слагате който си искате да ви коментира!

Каква партия те гони тебе, тия са на хранилка в БНТ от 15 години, без значение кой е на власт. И както е тръгнало в следващите 15 няма да мръднат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2012 10:51

jelew73 написа:
danko_sot написа:.... То направо не може да им хване бройката човек. Като почнем от баш шефа Манченко, Кедъра, Петела, Радо Любомиров, Иво Ангелов, Ибришимов, Ценко Симов, Сашо Йовков, Люба Пашова, Свобода Маданска, Петър Иванов, Иван Петров, Евгени Николов, Боряна Тончева, Василена Матакева, Антония Близнакова... Може да има и други, за тези се сещам.

Цвети Абрашева и Вера Маринова-Аткинсън :mrgreen:

Вера не е на щат. Абрашева май да. И после къде отиват парите ни.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 авг 2012 10:53

doktora25 написа:За мен е нормално. Разбирам че олимпиадата е само 3 седмици, но 20 дни по 18 часа спортна програма малко ли ви се струва? 5-6 човека дали ще са достатъчни, а работата им далеч не се изчерпва с коментара. И на второ място, спортовете са страшно много, не може всеки да е компетентен в повече от 4-5 спорта и да може да предложи качествен коментар в дисциплини, в които няма големи познания. Знам че веднага много от вас ще подложат на съмнения качествата на този или онзи журналист или коментатор (даже и "фен теми" пускат, в които за щастие позитивните мнения към човека са повече :lol: ), но това е положението и за мен правилно екипът е голям. 8-)

Много по-евтино на мен, на теб и на всичките данъкоплатци ще ни излезне да си наемат хора само за олимпиадата, веднъж на 4 години. В евроспорта са поканили сега Касабов и разни други да коментират, но едва ли са на постоянна работа на щат, а само за ОИ

Върни се в “Свободна зона”