КИЛИЯТА НА ЛЕВСКИ-СКЛАД

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

КИЛИЯТА НА ЛЕВСКИ-СКЛАД

Мнениеот popaj » 20 фев 2009 17:17

Преглеждах форума и ми се изправи косата,а и другото от ужас и гняв.Не съм гледал господарите на ефира,но ми се струва,че мястото го знам къде е.Това се намира на гърба на Централния военен клуб :?: :!: :?: :oops: В същото каре има клубове и ресторанти,които ,може би са извършили тая простотия.Наричам я простотия,а не гадост,тъй като хората,които са го направили това ,със сигурност са прости хора.Къде е,обаче Държавата България.Къде са военните.Те вече предтавляват нещо като весела бандичка,защото Българската Армия просто я няма вече....1400 години войнско величие,а накрая се оказва,че някакви полутрезви фатмаци не виждат как килията на Левски е превърната в ресторантски склад.Мястото,където Апостолът е прекарал последните си часове,опитвайки се да разбие главата си в стената......Ужас!!!Мястото е на гърба на военния клуб и прилича на могила. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Re: КИЛИЯТА НА ЛЕВСКИ-СКЛАД

Мнениеот sic » 20 фев 2009 19:38

Ами то това не е прецедент като цяло..ако не е ресторант ще са група турски чекиджий...които оскверняват Бългаско гробище...ако не са те ще са група цигани пребили изнасилили и ограбили Българка....фактите са много но както се вижда за тях само се пише и всичко свършва до там... тежко и горко на поколенията след нас...
Изображение Изображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 20 фев 2009 22:46

Абе попайййй! Ти една тема не можеш да отвориш ,така че да предизвикаш интерес! Пробвай с нещо по-твьрдо да се стимулираш!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 фев 2009 00:59

Браво за темата,не те уважавам заради поредицата ти от злобливи коментари,но когато се изказваш на място,няма да си кривя душата.
Не случайно Вазов е написал своята Епопея,имало го е и преди :!: Забравяме героите си,някаква амнезия ни гони,иначе сме свикнали да мразим турци,цигани,а самит ние не се уважаваме,делим се и се псуваме.За капак поругаваме националните си герои и ценности.......
Смахната държава сме и това е :!:

Върни се в “Свободна зона”