С колко приключихте учебната година/сесията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
С колко приключихте учебната година/сесията
Аз съм 1 курс и на мен ми остана само 1 изпит, но най-сложния...Математика, другиден мисля да го разбия и край за тази учебна

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Re: С колко приключихте учебната година/сесията
Взех си дипломата за 12ти клас 5.00 
Жоржиньо написа:Взех си дипломата за 12ти клас 5.00
Чиста работа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
kingofpop написа:Аз съм 1 курс и на мен ми остана само 1 изпит, но най-сложния...Математика, другиден мисля да го разбия и край за тази учебна![]()
УНСС?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:kingofpop написа:Аз съм 1 курс и на мен ми остана само 1 изпит, но най-сложния...Математика, другиден мисля да го разбия и край за тази учебна![]()
УНСС?
Дам, днеска имах контакти с Ангелов, познат ли ти е
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
5.38 диплома
kingofpop написа:Gil-galad написа:kingofpop написа:Аз съм 1 курс и на мен ми остана само 1 изпит, но най-сложния...Математика, другиден мисля да го разбия и край за тази учебна![]()
УНСС?
чувал съм за него и то не хубави неща
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
4.50 семестър
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Gil-galad написа:kingofpop написа:УНСС?
чувал съм за него и то не хубави неща
Аз по мат съм при Тодоров, който има ужасни тестове....ше се озоря с тия интеграли, но се надявам другиден да кажа, че и аз съм свободен
[offtopic]Ангелов наистина е отврат, радвам се, че няма да имам контакти вече с него и шибаните му асистентки
- wicked1913
- Контакти:
В петък ме последния изпит ( Нова Българска История) и ако успея да го взема със 6 ще завърша трети курс с успех 6.00 
фалшива коса - фалшив футбол!