Voyo пак се издъниха :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Voyo пак се издъниха :)
Преди 3 дена си изтеглих финала на Седем часа разлика.Сега гледам че и Замундата са ги бомбили.Финала на филма е неделя и май няма да остане човек който не го е гледал до тогава

Re: Voyo пак се издъниха :)
ония ден изтеглих албумите на Дженифър Лопес,чаках я пред хладилника, но уви пак останах на сухо 
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Обичам Левски
- Контакти:
Red_Pride написа:ония ден изтеглих албумите на Дженифър Лопес,чаках я пред хладилника, но уви пак останах на сухо
Асенчо дойде ли да ти яде от хладилника
Red_Pride написа:ония ден изтеглих албумите на Дженифър Лопес,чаках я пред хладилника, но уви пак останах на сухо
Мога ли да попитам какво стана, след като Дженифър не те ощастливи?
vasko1 написа:Red_Pride написа:ония ден изтеглих албумите на Дженифър Лопес,чаках я пред хладилника, но уви пак останах на сухо
Мога ли да попитам какво стана, след като Дженифър не те ощастливи?![]()
![]()
е кво да стане трябваше да се задоволя с пластмасовата Алета Оушън
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
В тая тема има достойни бисери, за които си заслужава да натиснеш бутона с палеца нагоре 
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
Аз,пък,не можах да разбера кои са тия страхотни филми на Блатечки,дето хората се изтрепват да теглят от торентите?
blue avalanche написа:Аз,пък,не можах да разбера кои са тия страхотни филми на Блатечки,дето хората се изтрепват да теглят от торентите?
И аз тва се чудя..
Последна промяна от RedeviL на 08 юни 2012 08:49, променено общо 1 път.
Бих дал пари за БГ кино , но за пошли БГ сериали и 1ст. не бих отделил ! Още по-малко и време бих отделил да гледам тези сериали ! И най-вече щом става въпрос за Боклук ТВ ! За тези само комбинация от 3 пръста с ясно изразен среден !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин