Проблем с USB свързване при Samsung
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Проблем с USB свързване при Samsung
Здравейте!Днес си купих телефон Samsung Galaxy young,но имам проблем при USB свързването..Компютъра ли не ми го разпознава,не знам
..При първото свързване ми излезе балон,че Уиндоуса не ми разпознава устройството,но въпреки това ми излезе като иконка в my pc - сменяем диск..и долу вдясно...Но когато натисна на нея ми изписва "поставете диск в устройство...." След това влязох в настройките на тела и дадох сдвояване към usb и ми изчезна иконката в my pc...след това нищо....Някакви идеи от какво може да е?

Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
Re: Проблем с USB свързване при Samsung
пробва ли да го ръгнеш към друго УСБ
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Да...все същият...Red_Pride написа:пробва ли да го ръгнеш към друго УСБ

а иначе батерията зарежда ли се през УСБ кабела?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
независим написа:Здравейте!Днес си купих телефон Samsung Galaxy young,но имам проблем при USB свързването..Компютъра ли не ми го разпознава,не знам..При първото свързване ми излезе балон,че Уиндоуса не ми разпознава устройството,но въпреки това ми излезе като иконка в my pc - сменяем диск..и долу вдясно...Но когато натисна на нея ми изписва "поставете диск в устройство...." След това влязох в настройките на тела и дадох сдвояване към usb и ми изчезна иконката в my pc...след това нищо....Някакви идеи от какво може да е?
Според мен първо трябва да инсталираш драйверите на телефона. Предполагам като си го купил са ти дали и диск. Старите версии на Самсунг се подкарваха със Samsun PC Studio, не знам при новите как е.
Да...изписва ми "зареждане..."Red_Pride написа:а иначе батерията зарежда ли се през УСБ кабела?
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Сложи диска, който са ти го дали като си си взел телефона 

Не,не са ми дали никакъв диск...а и не съм имал проблеми с usb-то..преди това имах нокиа експресмюзик и Не ми трябваше диск,за да я инсталирам на компа...Muscarin написа:независим написа:Здравейте!Днес си купих телефон Samsung Galaxy young,но имам проблем при USB свързването..Компютъра ли не ми го разпознава,не знам..При първото свързване ми излезе балон,че Уиндоуса не ми разпознава устройството,но въпреки това ми излезе като иконка в my pc - сменяем диск..и долу вдясно...Но когато натисна на нея ми изписва "поставете диск в устройство...." След това влязох в настройките на тела и дадох сдвояване към usb и ми изчезна иконката в my pc...след това нищо....Някакви идеи от какво може да е?
Според мен първо трябва да инсталираш драйверите на телефона. Предполагам като си го купил са ти дали и диск. Старите версии на Самсунг се подкарваха със Samsun PC Studio, не знам при новите как е.
Последна промяна от независим на 17 май 2012 17:57, променено общо 1 път.
Има едни настройки за свързване към усб като масова памет, прехвърляне на мулримедия, използване като модем, обаче при самсунг незнам къде са. Нека някой със самсунг ти каже, или пробвай сам да ги намериш.
според мен мемори картата нещо се лигави,ако нямаш нещо важно на нея пробвай да я форматираш