Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Мнениеот SANSIRO7 » 19 мар 2012 17:04

И за гласуването така да стане!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 17:06

SANSIRO7 написа:И за гласуването така да стане!

Подкрепям !!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2012 17:17

:lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 мар 2012 17:21

Гроб до гроб ще стане .... Няма да обяснявам защо, просто това ако се случи ще е голяма грешка и не ми казвайте, че в Америка било иначе, защото там децата на 18 им бият шута от къщите и да се оправят сами и се събира цялото семейство 2 пъти в годината, а тук до 30 живееш с мама и тати и евентуално на 40 може да поработиш 2 месеца :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 мар 2012 17:23

8-)

И правилно ! Не може неграмотният или полуграмотният да управляват автомобили и да застрашават живота на хиляди около тях. Те не познават буквите, а камоли пътните знаци и Правилника за движение да са чели ...
За гласуването също трябва да се въведе образователен ценз. Бай Ма.гал "ша фърля бюлтината", за който му даде 20 лв. повече. Защото е неграмотен ! Защото е прост ! Защото не осъзнава, че продава своя живот и този на децата си за тези смешни пари. :evil:
И точно той ще определя и моя живот ... :o :shock: :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 мар 2012 17:26

То в момента изискването не ли завършено средно, т.е. 11-ти 12-ти клас ?
Друг е въпроса че малцинствата си купуват дипломи и пак не могат да четат и пишат,
но карат автомобили гробници които нито имат ГО нито са минали на реален техн. преглед.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 мар 2012 17:32

Pichichi написа:То в момента изискването не ли завършено средно, т.е. 11-ти 12-ти клас ?
Друг е въпроса че малцинствата си купуват дипломи и пак не могат да четат и пишат,
но карат автомобили гробници които нито имат ГО нито са минали на реален техн. преглед.

Изискването е 8 клас и 18 години или 17 и няколко месеца, за да започнеш курса ... Ако имаш завършен 12 просто даваш дипломата за 12 клас в КАТ, но минимума е 8 клас, като за мен това няма значение, а годините, които искат да въведат 15-16 ще взимат книжка, поне от това, което аз разбирам, защото ако 10 клас взимам някаква измислена диплома, после мога да карам кола ? Така ли е или годините не ги барат, а само образованието ?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 мар 2012 17:42

Pichichi написа:То в момента изискването не ли завършено средно, т.е. 11-ти 12-ти клас ?

Как няма да карат? К'во ще му вземат, незаконата къща на незаконното място ли?
Аз ако съм управник, първата ми работа е да построя 20 нови затвора и ще ги напълня за 0 време. Няма манго пари да си плати голбата - вътре. Ще бачкат за насъщния си и да остава за държавата. И не само за циганите се отнася.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 19 мар 2012 17:43

fcb_bg написа:

Как няма да карат? К'во ще му вземат, незаконата къща на незаконното място ли?
Аз ако съм управник, първата ми работа е да построя 20 нови затвора и ще ги напълня за 0 време. Няма манго пари да си плати голбата - вътре. Ще бачкат за насъщния си и да остава за държавата. И не само за циганите се отнася.

Не е лошо, ама кой ще гласува после за теб! :)

Върни се в “Свободна зона”