За успокоение на духовете - става дума (засега) само за студентите от общежитията. Вариантите са три:
1. 20,00
2. 21,00
3. 22,00
Би могло да се помисли и за различен вечерен час в зависимост от залеза на слънцето или за такъв, свързан с лятното и зимно часово време. Очаквам Вашите градивни предложения не само за вечерния студентски час, но и за наказанията на нарушилите го.
Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?
0-24h
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Студентите са пълнолетни - какъв вечерен час? По-скоро трябва да се забрани да има дискотеки в Студентски град.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Bartolomej
- Контакти:
kакъв вечерен час, какви пет лева.
като им наложиш вечерен час, ще ревнат ,че това ограничава свободата им
като няма вечерен час пък реват ,че имало денонощни заведения, барове и ресторанти
въобще какво се занимаваме с хора , на които главното занимание е да се напият, сбият и убият.
да се научат сами да се пазят , а не на гърба на държавата да живят цял живот
сега някой ще ми каже ,че едно време имало сигурност, нямало кражби и убийства и живота бил спокоен .. дрън - дрън
имаше си всичко , но хората знаеха , кое , как да правят и не бяха такива лешпери като сегашната младеж ,чакаща всичко наготово да им се случва .
като им наложиш вечерен час, ще ревнат ,че това ограничава свободата им
като няма вечерен час пък реват ,че имало денонощни заведения, барове и ресторанти
въобще какво се занимаваме с хора , на които главното занимание е да се напият, сбият и убият.
да се научат сами да се пазят , а не на гърба на държавата да живят цял живот
сега някой ще ми каже ,че едно време имало сигурност, нямало кражби и убийства и живота бил спокоен .. дрън - дрън
имаше си всичко , но хората знаеха , кое , как да правят и не бяха такива лешпери като сегашната младеж ,чакаща всичко наготово да им се случва .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Red Warrior написа:Студентите са пълнолетни - какъв вечерен час? По-скоро трябва да се забрани да има дискотеки в Студентски град.
Съгласен съм на половина, защото и аз съм студент ама като по чудо от София

deladog написа:За успокоение на духовете - става дума (засега) само за студентите от общежитията. Вариантите са три:
1. 20,00
2. 21,00
3. 22,00
Би могло да се помисли и за различен вечерен час в зависимост от залеза на слънцето или за такъв, свързан с лятното и зимно часово време. Очаквам Вашите градивни предложения не само за вечерния студентски час, но и за наказанията на нарушилите го.
Какви са тия варианти? Някои студенти имат лекции и упражнения до 20:00 или 21:00.

Не трябва да има вечерен час. Студентите са пълнолетни хора, някои от тях работят, имат различни ангажименти, не може да се налагат такива ограничения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- goalkeeper
- Контакти:
Това, че 23А блок е разграден двор и не се гледа кой влиза, кой излиза, не означава, че трябва да се слага вечерен час. В моя блок след 0h се заключва външната врата и само с показване на пропуск те пускат. През деня също без пропуск не те пускат - вратата се отваря с бутон от портиера.

Както казаха колегите по-горе - студентите са пълнолетни, могат сами да се пазят. Това, че Студентски град е клоака, е главно вина на студентите, които нямат мярка. Така че да се пазят сами и да си носят последствията. Убити хора ако не могат да ги стреснат, значи и един вечерен час няма да може.
П. С. И аз съм студент, но не в София, та да не се чудите.
П. С. И аз съм студент, но не в София, та да не се чудите.
Това са пълни глупости. Нямам как да се наложи вечерен час. Това да не ти е Бай Тошово време
Както един колега по-нагоре каза ,трябва да се наложат по-строги правила в общежитията. Да има адекватна охрана ,която да не допуска чужди хора след определен час. Но като цяло всичко е объркано и не виждам скоро да се въведе ред в Студенстки град...

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Tribune East 1912
- Контакти:
За какъв вечерен час говорите, това са абсолютни глупости! Няма как на пълнолетни хора да им налагаш вечерен час!