Правителството на герб ни превърна в бунище. Оставка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

filcolins
Контакти:

Re: Правителството на герб ни превърна в бунище. Оставка!

Мнениеот filcolins » 21 яну 2020 17:06

Бойко е прост и вреден за България. Дал си е гъза на неолибералните политики финансирани от Сорос и англосаксонците, които не ни броят за хора. Крепят го от вънка, а срещу Нинова реват точно защото дава отпор на тези политики. Пример Истанбулската конвенция. За това и любимата секс играчка на Тиквоний- СерГей скача най-много срещу Нинова. Ако Валерко С и Тумбак войвода ще оправят държавата тежко ни.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2020 14:31

filcolins написа:Бойко е прост и вреден за България. Дал си е гъза на неолибералните политики финансирани от Сорос и англосаксонците, които не ни броят за хора. Крепят го от вънка, а срещу Нинова реват точно защото дава отпор на тези политики. Пример Истанбулската конвенция. За това и любимата секс играчка на Тиквоний- СерГей скача най-много срещу Нинова. Ако Валерко С и Тумбак войвода ще оправят държавата тежко ни.
Ако не са англо-санксонците, ще сме подлоги на руснаците.
Аз разлика не виждам. А ти ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 22 яну 2020 15:46

THE G.A.M.E написа:
filcolins написа:Бойко е прост и вреден за България. Дал си е гъза на неолибералните политики финансирани от Сорос и англосаксонците, които не ни броят за хора. Крепят го от вънка, а срещу Нинова реват точно защото дава отпор на тези политики. Пример Истанбулската конвенция. За това и любимата секс играчка на Тиквоний- СерГей скача най-много срещу Нинова. Ако Валерко С и Тумбак войвода ще оправят държавата тежко ни.
Ако не са англо-санксонците, ще сме подлоги на руснаците.
Аз разлика не виждам. А ти ? :roll:

Ами чети ,за да видиш разликата

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 22 яну 2020 20:13

parvanoff написа:[offtopic]
meteorit написа:
parvanoff написа:Знаеш ли, че повече изнасяме боклук, отколкото внасяме?

Имаш самочувствие без покритие, защото умен човек никога няма да се остави да го манипулират като теб. Слушаш медиите контролирани от герб и техните господари и си мислиш, че имаш мнение :?: Даваш като пример, че не всички се чувствали прецакани. Да, в София има хора с прилични доходи, но все така живеещи в мизерия и боклук, смесен с лъскави магазини. Но всичко това е измама, защото държавата не произвежда нищо, всичко е услуги, IT, застраховки и пр. Нищо не се произвежда, имаше шанс за един Южен поток и боко го осра, защото колониите нямат право да са енергиен фактор.

За къде се изнася тоя боклук, като си информиран, какъв точно е боклука? Няма развита, нито развиваща се държава, която да приеме доброволно да стане кенефа и бунището на света, освен мутренска герберова маймунария, командвана от една примитивна мутра с 1 прочетена книга в живота си.

В Стара Загора, Луковит и още много места/и още повече за които не се казва, засега/ е установено, че боклукът съдържа ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ. Оставен на открито, за да се изгори и всички роби да дишат от смрадта, за резултатите върху здравето всеки с основно образование може да се досети.

Токсичен отпадък и боклук от страни от третия свят, където върлуват ЕПИДЕМИИ може да се внася само в една територия, управлявана от мутри. Но това не може да се проумее от промити мозъци като теб, надишани с токсичен халюциногенен боклук и възхваляващи едноклетъчната мутра. Казваш, че не си хвърлящ боклука по улицата и в парка, но в същото време подкрепяш да ни превърнат в бунище. И ако италианската жандармерия не беше направила разкритие, подлогите на бкп-герб щяха да си мълчат :!:
[/offtopic]
А защо си мислиш, че ти не си манипулираният? Сигурно си виждал всички документи от преноса на този буклук. През кои държави е минал и т.н. Като те слушам все едно слушам Корнелия. Сигурно и слушаш речите по цял ден. И стига обижда като селяндур. Вземи помисли малко. Аз не съм казал, че съм прав за всичко, а си изказвам мнението. Нито съм толкова компетентен, нито пък съм виждал документи и т.н. Но поне се опитвам да вкарам малко логика в нещата. И най-вече не си позволявам да обиждам-особено пък хора, които са на върха на държавата-критики може, но какво е това "боко тиквата" и подобни-селяния за мен. Например-какво говориш за Южен поток-какво му е по-различното от новия? А да си чувал и за конекторите с Гърция? Вероятно не, защото не слушаш какво говорят специалистите по въпроса, а черпиш информация от агенция "ЕЖК". А че цената на газта отдавна падна и то немалко сигурно изобщо не знаеш... За бизнеса какво да ти кажа-сигурно няма да разбереш. Как се прави двойно по-голям брутен вътрешен продукт от 1989-та без бизнес само ти вероятно може да обясниш... Как сме втори по производство на розово и лавандулово масло в света също няма да кажеш. От хора в бизнеса знам, че дори и производството на оръжие се е увеличило-не е проверена информация все пак. Как правим компютрите и въздушните възглавници на почти всички коли в Европа-сигурно и това не си чувал. Тя съседката няма как да ти го каже. Все още си произвеждаме хапчета, а знаеш вероятно кои са най-печалившите бизнеси в цял свят... Оръжието и хапчетата да ти кажа... Един от най-големите заводи за сода в света е в България.Най-голямата кравеферма на Балканския полуостров е тук. И още, и още-няма да ти изброявам всичко. Производство имаме предостатъчно-не е това проблема. Има много течове от данъци и такси-това е огромният проблем, но както казах всичко е до контролни органи, които за съжаление са толкова корумпиране, че няма накъде повече... И е нормално-днес някой плюе по държавата, а утре я краде и се чуди защо не вървим напред... Бях млад и се мъчех да променя нещата, с каквото мога-най-вече на площада. Никъде няма да видиш да съм плюл по някой форум, дори и по бс/к/п, въпреки че никак не са ми приятни. Нещата не се променят така, а само се увеличава омразата и отчаянието на хората, които ти се връзват... Младите са хората, които трябва да носят просперитета, но за съжаление не виждам светлина в тунела. Особено като чета хора като теб. Та ти нямаш уважение към събеседниците си, въпреки че са хора, които изобщо не познаваш. Това ме навежда на мисълта, че ако случайно се намърдаш на някоя висока позиция и можеш да си гепиш нещо, ще го направиш. Как да не го направиш като не уважаваш хората, които не познаваш-как ще управляваш техните данъци без да си цъкваш оттам. Затова и не очаквам чудеса, а се примирявам с по-малкото зло. А е ясно за мен кое е то.
А за колегата над мен-върни се във времената на "батко и братко" и виж колко пари ни спряха от еврофондовете. Няма да казвам повече...

Затвърждаваш категоричния факт, че симпатизантите на герб са абсолютно дезинформирани и манипулирани или имат интерес да говорят очевадни небивалици и лъжи :!: Всеки ден медиите отразяват акции на прокуратурата, разкриващи нови депа за НЕЗАКОННО ВНЕСЕН БОКЛУК, който обаче е внесен с подписа на престъпника Борисов. И отново казвам - тези разкрития нямаше да се случат ако италианските власти не бяха реагирали, нашите слуги щяха да си траят. Голяма част от този боклук е токсичен и изгарянето му означава форма на ГЕНОЦИД от правителството върху собствения си народ.

Да говориш, че Южен поток щял да е като турски поток... не мислех, че човек над 15г. може да каже нещо толкова абсурдно :geek: :mrgreen: Южен поток правеше България енергиен и въобще гео-политически Фактор, нещо от което чуждите подлоги от герб се изприщват и не искат да чуят. Разклонението на турски поток са някакви трохи от това, което можеше да имаме, затова боко отиде като посран в истанбул и обикаляше около Путин, бършейки потни длани.

Производството на оръжие - да, вече намериха произведено у нас в пленени бази НА ИДИЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Отново абсолютен автогол, доказващ АНТИБЪЛГАРСКИЯ ХАРАКТЕР НА КРАДЛИВАТА УРОДЛИВА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА.

Фалитът на КТБ - престъплението на века след приватизацията, организирано от Пеевски и Борисов! Ако четеш техните парцали блиц и пик, може да кажеш, че е Цветанов, но това са пълни глупости. Ограбиха стотици милиони на държавата и хората, понеже робите забравят всичко.

Даваш някакви бизнеси за пример... повечето са започнали преди герб и много от тях са фалирани и съсипани ако откажат да си плащат на главната мутра Борисов. /ако някой си спомня какво стана с Мишо Бирата.../ Държавата не може дори да защити производителите на чушки и лук - отиваш в магазина и си купуваш АЛБАНСКИ ЛУК - това е срам и позор :!:

То няма нещо, което да е свързано с това управление и да не е позор. Да, и преди са били крадливи, но нашия народ няма оправдание. че се остави тази малограмотна мутра да го мачка 10 години. И ако имаш най-бедната страна в ЕС, но единствената, в която няма протести срещу правителството, очевидно нещата са свързани. :idea:

JorkoByrborko69
Контакти:

Мнениеот JorkoByrborko69 » 22 яну 2020 20:55

parvanoff написа:[offtopic]
bsz1916 написа:
galin56 написа:
bsz1916 написа:
galin56 написа:
meteorit написа:Пак има хора, говорещи наизуст. С идването на Борисов на власт преди 10г. явно са спрели да мислят ако изобщо някога са мислели. Заплатите били повишени много за тези 10г... А защо не погледнете цените на храната, услугите, транспорта, в каква ПРОПОРЦИОНАЛНОСТ са нараснали, може би се досещате, че сега 500 лв стигат за много по-малко отколкото 250 преди 10 г., елементарни глупости се бълват от фенове на мутрата.

Не е точно така. Минималната заплата за 10г. се е покачила 2, 5 пъти, от 240 на 610лв. Средната 2 пъти. Бюджета на страната се вдигна 2 пъти. От 15 млрд на 29 млрд е тая година. Инфлацията за тия 10г поне по данни е по-малко от 20%. Аз не мога да я измеря по друг начин.
Пак казвам, според мен може и много по-добре. Лошото е, че не се появява човек/партия които да го направят и предложат. А Бойко за сега е единствения при който държавата напредва малко по малко от година на година. Говорим от 1990г насам.
Аз лично не съм гласувал нито веднъж за Бойко.

Тия 20 % инфлация за година ли я смяташ или за последните 10 години ? Защото не вярвам да има чак толкова прости хора , които да вярват че годишната инфлация е средно 2 - 3 процента , както се опитват да ни убедят тия които са на власт ( без значение кои са ).

Ами в сайта на НСИ. Избираш си период от кога до кога и те там по някаква си формула ти го смятат. Иначе инфлацията е много трудно да се измери колко е точно. Ако не ползваш данни на този институт друг метод аз не се сещам как да кажа колко е.
Зададох му период от 2010 до сега.

По миналата година едни разследващи журналисти се бяха изхитрили и си запазили касовите бележки от пазаруването за Коледа и Нова година . Точно след 1 година пазарят от същата верига същите стоки и сравняват цените . Разликата беше над 20 % , а по данните на родната " статистика " , популярна повече с наименованието СТЪКМИСТИКА , годишната инфлация не дадвишаваше 3 % . Ще ти дам още един пример - миналата година като отидох да си плащам гражданската отговорност за автомобила се изненадах че трябва да платя 220 лв . , а година по - рано при същия застраховател бях пратил 160 лв . Това прави малко над 37 % . Такива примери мога да дам много , но всички знаем че родната СТЪКМИСТИКА така подбира потребителската кошници , че да изкара инфлацията ниска - и то много пъти под реалната .
[/offtopic]
Няма да ти давам насока на мисленето, но по-нагоре написах-нещата имат много гледни точки. Мислиш ли, че само един магазин и една гражданска определят цялата инфлация? Ти помниш ли, че преди години бензинът беше стигнал 2.60-2.70 на литър? Е, колко даваш на година за бензин и колко за гражданска? Аз месечно потребявам цената на гражданската, хем не карам много. И само по този въпрос може да се изпишат томове думи. Като цяло и аз не обичам застрахователите-последният пример е "бонус-малусът". Ако е вярно това, което чух, защо ще достигаш "бонусът" в пъти по-късно, отколкото ще ти наложат "малусът"? За да печелят застрахователите вероятно... Но ще видиш колко хора ще стачкуват против тази несправедливост... А за цената на гражданската има и други гледни точки-повишиха много обещетенията, особено за смъртни случаи. Така че и тази гледна точка я има. Виждаш ли как не са еднозначни нещата? Но хората сме такива-чули, недочули и почваме да плюваме... Жалко, че не пазя брушурки на магазините от миналата година-да ти преснема и да видиш основните неща, които се купуват колко са поскъпнали. Аз пазаря в семейството и знам за какво става дума. Мога да кажа само, че съм си вдигнал разходите за бира, защото взех да си купувам по-хубави марки. ;) Но бирата и тя не е поскъпвала с години. :)

[offtopic]
Pichichi написа:Е аз не съм специалист по здравеопазване просто дадох един малък пример който излезе наяве тези дни
а такива подобни има навсякъде в наща действителност и законотворчеството на парламента ни доминирано от над
10 г. от една партия! И аз лично не искам нищо от Борисов, искам само истински реформи във изразходването на
бюджета нещо което той е доказал че не може, не иска и няма да направи. Напротив с бюджетни пари си купува още
власт. Искам върховенство на закона и работещи институции в които работят образовани хора и като щат
са една нормална и приемлива бройка (да кажем с 50 %-та по-малко от настоящата армия бюджетници-
гласоподаватели за вожда).
[/offtopic] Този закон вероятно ще бъде променен-ще изчакаме и ще видим. Още повече, че шефа на здравната каса изкара тази простотия. Но и тук ще кажа-сам забележи колко хора ще излязат да протестират за нещо толкова важно... Армията от бюджетници е необходима, но не си вършат работата-това е проблемът...

Как само ги разбирате всичките "Вие" - особенно "преуспелите" бизнесмени и работещи в ИТ сектора :) Не виждате ли че заради продажници като Вас - България е обезлюди и скоро ще се "ромизира" или арабизира...както искаш го приеми... Продавате се за жълти стотинки и птостоянно ни обяснявате колко напред сме отишли, как със сигурни стъпки и темпове вървим напред и нагоре.... а веднага след това си пртиворечите , като ни обяснявате , че в България не останали кадри и специалисти...Хихихихи - май и нас вас не са ви написали правилно политическите директиви, и постоянно се обърквате сами в глупостите които пишете... Хем било добре, дори много добре, хем имало закони, имало контрол върху спазването им, имало демокрация....хем пък трябвало да се протестира................ Ми нали има закони, нали всичко е наред... какви протести какви 5 лева бе мой :) :) :) Такива пародии сте, не сте си подавали носа на 1 километър извън България, и изобщо си намате грам и представа какво е законност, ред, спокойствие .... , не знаете и никога няма да почувствате какво е да имаш винаги достатъчно пари в джоба, какво е като влезнеш в супермаркета - да не гледаш цената, да не говорим за "намаленията"...... Да не караш 15- 20 годишна трошка, а нов автомобил, или в най-лошия случай - 5-6 годишен.... Дойде ли лятото, да се чудиш къде да хванеш през отпуската....... НЕ ЗНАЕТЕ МОЙТО МОМЧЕ, И НЯМА ДА НАУЧИТЕ НИКОГА !!! Единтвеното което сте се научили добре е да драскате по форуми глупости с часове всеки ден и да си правите великия кеф с това.... Е и някои от вас да поизкарват някоя и друга стотинка за кафе или хляб !!! Бъдете щастливи с великия си труд и занимания, но не вярвайте изобщо някога умен и мислещ човек, че ще повярва дори и 1 процент на писанията ви. Е може в Гетото да са останали малко такива, но ако ги има вярвай ми - не ви четат дори :) :) :) Камо ли да ви вярват, как сте оправили Родината ни !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2020 12:12

filcolins написа:Ами чети ,за да видиш разликата
Чел съм достатъчно.
Тази огромна разлика между нас и западните държави в стандарта на живот е в следствие на 45-те години дружба с руснаците.
Да не отварям дума за историческите мизерии на Русия, спрямо България и нашите амбиции на Балканите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 яну 2020 18:53

[offtopic]
meteorit написа:
Затвърждаваш категоричния факт, че симпатизантите на герб са абсолютно дезинформирани и манипулирани или имат интерес да говорят очевадни небивалици и лъжи :!: Всеки ден медиите отразяват акции на прокуратурата, разкриващи нови депа за НЕЗАКОННО ВНЕСЕН БОКЛУК, който обаче е внесен с подписа на престъпника Борисов. И отново казвам - тези разкрития нямаше да се случат ако италианските власти не бяха реагирали, нашите слуги щяха да си траят. Голяма част от този боклук е токсичен и изгарянето му означава форма на ГЕНОЦИД от правителството върху собствения си народ.

Да говориш, че Южен поток щял да е като турски поток... не мислех, че човек над 15г. може да каже нещо толкова абсурдно :geek: :mrgreen: Южен поток правеше България енергиен и въобще гео-политически Фактор, нещо от което чуждите подлоги от герб се изприщват и не искат да чуят. Разклонението на турски поток са някакви трохи от това, което можеше да имаме, затова боко отиде като посран в истанбул и обикаляше около Путин, бършейки потни длани.

Производството на оръжие - да, вече намериха произведено у нас в пленени бази НА ИДИЛ :mrgreen: Отново абсолютен автогол, доказващ АНТИБЪЛГАРСКИЯ ХАРАКТЕР НА КРАДЛИВАТА УРОДЛИВА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА.

Фалитът на КТБ - престъплението на века след приватизацията, организирано от Пеевски и Борисов! Ако четеш техните парцали блиц и пик, може да кажеш, че е Цветанов, но това са пълни глупости. Ограбиха стотици милиони на държавата и хората, понеже робите забравят всичко.

Даваш някакви бизнеси за пример... повечето са започнали преди герб и много от тях са фалирани и съсипани ако откажат да си плащат на главната мутра Борисов. /ако някой си спомня какво стана с Мишо Бирата.../ Държавата не може дори да защити производителите на чушки и лук - отиваш в магазина и си купуваш АЛБАНСКИ ЛУК - това е срам и позор :!:

То няма нещо, което да е свързано с това управление и да не е позор. Да, и преди са били крадливи, но нашия народ няма оправдание. че се остави тази малограмотна мутра да го мачка 10 години. И ако имаш най-бедната страна в ЕС, но единствената, в която няма протести срещу правителството, очевидно нещата са свързани. :idea:
[/offtopic]
Говориш пълни небивалици, но как да обясниш на някого да не обвинява другите без да има доказателства. Първо ако не вярваш на нещо толкова елементарно, което ще кажа отиди и питай някой 15 годишен какво знае за газопреносните мрежи и ще видиш каква абсолютна глупост си казал... Но вероятно и 10 годишните са чували една от основите на правото във всички демократични бели държави-"човек е невинен до доказване на противното". Но ти очевидно не си. Да, убеден съм, че точно премиерът на една държава подписва за вноса на стоки в България... Пак за боклука-едва ли усещаш разликата какво е да правиш камари с боклук навсякъде и какво е да направиш фабрики, които да го балират, рециклират и изгарят. За да си против някоя партия ми е ясно какво ще кажеш. Ето и тук е разликата между теб и мен. Това проличава и от написаното по-долу от теб. Някъде да съм казал, че тези бизнеси са започнали при ГЕРБ? Това са твои думи, които се опитваш да ми пришиеш, което най-меко казано е некоректно, да не кажа друга дума-не ми е целта да те обиждам, защото според мен не се води дискусия по този начин. Това бе написано като отговор на твоите думи, че държавата не произвеждала нищо... И съжденията ти по Южен поток... Сам си задай въпроса какъв енергиен фактор ни прави този поток като само с едно завъртане на кранчето от Русия и сме в канала. Затова се правят и други конектори. Ето едно нещо, което със сигурност ще разбере едно 10 годишно хлапе-че 2 и 3 са повече от 1. Защото ако руснаците спрат газта много хора ще мръзнат, а доста заводи няма да могат да работят, което е много по-важно от транзитните такси, за които говориш. И другите неща, които си написал са абсурдни и без никакви доказателства естествено. Аз не мога да кажа нищо за тях, защото не съм разследващ орган. Относно КТБ мога да кажа едно-за разлика от 90-те години, сега имах познати, които имаха пари в тези банки и си ги получиха, докато познавам хора, които изгоряха от пирамидите през 90-те и не получиха нищо. Но сигурно за теб това също са дреболии... И не ми говори кой какво крал без доказателства, защото мен лично са се опитвали да ме крадат хора от много по-ниско ниво и съм го виждал с очите си, а съм убеден и много други хора, от които са искани подкупи.

[offtopic]
JorkoByrborko69 написа:
Как само ги разбирате всичките "Вие" - особенно "преуспелите" бизнесмени и работещи в ИТ сектора :) Не виждате ли че заради продажници като Вас - България е обезлюди и скоро ще се "ромизира" или арабизира...както искаш го приеми... Продавате се за жълти стотинки и птостоянно ни обяснявате колко напред сме отишли, как със сигурни стъпки и темпове вървим напред и нагоре.... а веднага след това си пртиворечите , като ни обяснявате , че в България не останали кадри и специалисти...Хихихихи - май и нас вас не са ви написали правилно политическите директиви, и постоянно се обърквате сами в глупостите които пишете... Хем било добре, дори много добре, хем имало закони, имало контрол върху спазването им, имало демокрация....хем пък трябвало да се протестира................ Ми нали има закони, нали всичко е наред... какви протести какви 5 лева бе мой Такива пародии сте, не сте си подавали носа на 1 километър извън България, и изобщо си намате грам и представа какво е законност, ред, спокойствие .... , не знаете и никога няма да почувствате какво е да имаш винаги достатъчно пари в джоба, какво е като влезнеш в супермаркета - да не гледаш цената, да не говорим за "намаленията"...... Да не караш 15- 20 годишна трошка, а нов автомобил, или в най-лошия случай - 5-6 годишен.... Дойде ли лятото, да се чудиш къде да хванеш през отпуската....... НЕ ЗНАЕТЕ МОЙТО МОМЧЕ, И НЯМА ДА НАУЧИТЕ НИКОГА !!! Единтвеното което сте се научили добре е да драскате по форуми глупости с часове всеки ден и да си правите великия кеф с това.... Е и някои от вас да поизкарват някоя и друга стотинка за кафе или хляб !!! Бъдете щастливи с великия си труд и занимания, но не вярвайте изобщо някога умен и мислещ човек, че ще повярва дори и 1 процент на писанията ви. Е може в Гетото да са останали малко такива, но ако ги има вярвай ми - не ви четат дори :) Камо ли да ви вярват, как сте оправили Родината ни !!!
[/offtopic]
Не ме познаваш, затова не си пиши глупостите на всеослушание. Нито съм бизнесмен, нито съм програмист. Щом за теб новата кола и папането ти осмислят живота си ми ясен. За мен пък е важно да мога да отида на театър, кино, да си купя някоя книга да се усъвършенствам, да отида на някой концерт или спортно мероприятие, за рибка, в някое хубаво българско селце, пък макар и със старата си кола. Въпрос на вкус, пич. Но и ти никога няма да научиш какво е тези неща да те правят щастлив. И това е отчайващото за теб и повечето като теб. Защото единственият начин да помогнеш на Родината си е да останеш и да се бориш за нея, а не да избягаш. И не да търсиш къде може да си купиш нова кола и да ти е препълнено джобчето, а да останеш и да пазиш майка си и баща си, та дори и детето си, които биват малтретирани от малцинствата тук. Но ти и това няма да разбереш. Добре, че навремето Левски и другите патриоти не са мислили като теб. Как ли са живели в тая мизерия и никога не са разбрали колко по-хубаво било в чужбина... Аз им свалям шапка, че са останали, борили са се, а голяма част от тях са дали и живота си за тази държава. Но ти не ги разбираш... За теб е важна новата количка...
А дори не се усещаш какви неща пишеш-протести все едно няма във Франция, Германия и т.н. Егати расъжденията. Ясно съм ти го написал-закони има, но няма кой да контролира тяхното спазване, защото всички проверяващи са като теб-не ги интересуват другите хора, а ги интересува да си купят нова количка, да си напълнят търбухче, защото иначе се чувстват мизерници. Напротив, точно хора като теб са виновни другите да напускат България-защото липсва уважение по улиците, защото почти всеки цапа като свиня около себе си, защото заради нова колица или пълно търбухче им искат подкупи на всеки метър, я полицаи, я за да си запишат децата на детска градина, я за да им дадат добро здравеопазване. И да, Бойко събира тези подкупи... :roll:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 23 яну 2020 20:13

Когато защитаваш доказана мутра и престъпник, няма как да не се оплетеш в безсмислици и противоречия, както прави parvanoff. Всички гербери се излагат дежурно в дискусии, защото няма как да прикрият безбройните си кражби, но още по-жалко е да ги крепят "нормални" хора :!:

Прословутият Бойков боклук е пръснат неугледно и безобразно по цялата страна и това го доказаха десетки репортажи, но ти говориш за някакви фабрики за рециклиране :x :?: Голяма част от него се изгаря в ТЕЦ-овете и се опитах да ти обясня, че цялата ОТРОВНА СМРАД в момента се диша от хората. После може би перфектно организираната от герб здравна система ще изплаща компенсации, на който оживее :?: Голяма част от внесения герберастки боклук се доказа, че са ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ, които нормална държава никога не би приела.

За Южен поток, питай Германия защо строи Северен поток, може би ще им отвориш очите, че с "едно спиране на кранчето от Русия са в канала". :lol: Бавно схващаш или се правиш, но пак казвам, че разклонението на турски поток е троха в сравнение с проекта за Южен поток. Само колониално администрация с мафиотски характер, каквато е гербеската пасмина може да се откаже от това страната да е реален гео-политически фактор, а не безгласен консуматор.

Започна да хвалиш гербавите, че под тяхно управление страната има много печеливши бизнеси, сега не си бил казал, че при тях са стартирали... Отговори си колко са фалирали, а и за изпарилия се телефонен запис и случая с Мишо Бирата всички фенове на мутрата нищо не казват. :!:

Искаш доказателства; най-бедната, най-корумпираната, най-мафиотски и некомпетентно управляваната страна, но искаш доказателства, че 10 години герб не прави АБСОЛЮТНО НИКАКВИ реални реформи, освен легализирането на махленския език и маниер на мутрата и измислянето на нови такси за доограбване на оскотялото население. Много индивиди у нас са безобрано манипулирани и продължават да се зомбират, защитавайки престъпната сган начело на държавата.

Боклукът вече извира в боколандия

Тонове токсични отпадъци, изхвърлени край гара Яна

„Изхвърлените вещества са такива, които при взаимодействието с въздуха и различните метеорологични условия би довело до образуването на токсичен облак”, каза Красимир Димитров от Столична община
Tонове токсични отпадъци са изхвърлени в района на Гара Яна. Районът е отцепен от Дирекцията за аварийна помощ и превенция към Столична община. Няма замърсяване на въздуха. Задържан е заподозрян за изхвърлените 14 тона отпадъци.

Директорът на Дирекцията за аварийна помощ и превенция към Столична община Красимир Димитров заяви за „Здравей, България” по NOVA: „В петък вечерта в 22 ч. получихме сигнал за миризма в района на промишлената зона на село Яна. Веднага предприехме действия. Уведомихме РИОСВ. Създаден е щаб.

Създадохме периметърът около 1 км, за да бъде безопасно за хората. Измерванията показаха по-високи концентрации на въздуха с опасни вещества. Бяха изсипани варели с

неизвестно вещество, което е лесно запалимо и силно токсично

Оторизирана фирма ни помага с преместването на тези варели от реката”.

Токсичните отпадъци са изхвърлени от служители на фирма, която има площадка за депониране на отпадъци. „Това е безотговорност по три закона. Това количество е огромно предизвиква силна задушлива миризма в района. Действието е изключително опасно за живота и здравето на хората. Отпадъците сигурно са изхвърляни с дни”, обясни още Димитров.

На въпрос какви вещества са изхвърлени, той отговори:

„Все вещества, които при взаимодействието с въздуха и различните метеорологични условия би довело до образуването на токсичен облак.

Тези, които са изхвърляли отпадъците са били с противогази и хората в района веднага са подали сигнал”.

Ще бъда взети от проби от почвата, за да се установи дали е замърсена.
[/quote][/quote]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 яну 2020 20:37

Дискусията, ако изобщо имаше такава явно е безмислена. Очевидно няма да разбереш, че не се обвиняват хора безогледно-нито е етично, нито пък културно. Но не ти го побира акъла. Повторих ти го няколко пъти, но все едно говоря на стената-"едно си знае баба, едно си бае". И няма да те цитирам-очевидно забравяш какво си писал и какво аз съм написал, пък не е трудно да се върнеш няколко странички назад, както аз го направих преди да ти напиша за какво писах тези неща за бизнеса...
И да, онзиден някакви си изхвърлили боклука от ремонта на апартамента в гората тук наблизо-мамка му на Бойко... :roll:
Хайде дискутирай си сам...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 23 яну 2020 20:55

Срамно е какви хора се представят за патриоти, че и левскари. Казвам и посочвам източници 10 пъти, че ни тровят с ТОКСИЧЕН БОКЛУК, тези които хвърлят през терасата са за друга тема и друга държава заедно с герберите, защото герберите и комунистите са известни с липсата на етика и нормален разсъдък. След като всички ВАЖНИ за държавата проекти се провалят, след като нямат една реална реформа, страната е пълна с отпадък, а много градове са с режим на водата, това е доказателство за некомпетентност и крадливост. Герберите са напаст, която вече е буквално токсична за страната.

Върни се в “Свободна зона”