ReBorn1982 написа:Аз ще отговоря в стил Израел - вътре е имало терористи.
Отговаряш в стил продънена копейка :lol:
Терористи в Украйна. :?
Руски прасета или отцепници :?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Аз ще отговоря в стил Израел - вътре е имало терористи.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
icko65 написа:.срещу Русия..
icko65 написа:Бе да ва ..Ева..На Запад няма терористи..Те си избират къде да се раждат..Големи охлюви сте..Особено бургазлия кукер..На Майдана 2014 кво бяха бе шушляк..нищо че вече са 2м в земята..Бати олигофрените сте..Загубиха младежта на нацията..ама нищо..вперьод..къде бе..срещу Русия..
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Kво?ivan56 написа:На Майдана бяха националисти, които се бореха за Украйна без руски прасета.
Честно казано, абсолютно нищо не намирам из Телеграм каналите. Нито Рибаря е постнал нещо по тоя случай, нито Подоляка, нито Военкора, нито Рожин... а принципно не са от хората, които ще крият нещо подобно. По-късно вероятно ще се случи. Кофти... ама това е положението.ReBorn1982 написа:Поредна излагация на Русия, ако това за Волгоградска област е вярно. Палячото Путин още не е "отмъстил" (не че и ще го направи де) за предишните самолети от стратегическата авиация, а сега и 4 Су-34 са заминали ..... изкукалият дядка май е вече за смяна.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ReBorn1982 написа:Да, засега няма много сигурност в твърденията на укрите. Може и отново да лъжат .... но като цяло си държа на поста. Още чакам деди да "отговори" за стратегическата авиация, както се заканиха. Дотук нищо. Просто чакам пак да им думнат нещо сериозно, въпрос е само на време с тия страхливци в Кремъл.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта