Заведение за футбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Заведение за футбол?

Мнениеот bojkyy » 26 апр 2010 00:26

ЕМИЛ написа:
RS09 написа:Здравейте на всички

Интересува ме мнението ви за една моя идея. Според вас колко посещавано ще бъде едно заведение за гледане на футбол и като цяло спорт. С фланелките по стените и всичко останало :) Питам, защото ми се върти в главата да отворя едно такова. Вие, примерно, къде се събирате да гледате мачове и какво очаквате от едно такова заведение?

Благодаря ви предварително :)

Зависи от много работи.

Става въпрос за ресторант или пъб.Има вече такова нещо в големите градове.А ако го направиш в по-алък мисля ,че няма да върви.

Пак се обади шопското в теб, не само в големите градове хората има пари ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 апр 2010 00:33

еми има такива заведения, поне в Бургас всеки пункт на Еврофутбол е нещо подобно. гледаш по няколко мача на различни плазми, пиеш си биричка и си говориш с готини хора! ;) В Берлин има една подобна кръчма, казва се Тайм аут, ама там не може да залагаш, не може и да пушиш, бирата струва 3,50 евро и като цяло атмосферата е много снобарска. все едно е направено за фенове на голф, които са се събрали да гледат тенис :mrgreen:

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 26 апр 2010 00:39

Трябва добре да го изпипаш.Прави са хората ,че в кварталните еврофутболи са само пияници , е пак има емоции де :) Зависи в кой град смяташ да го правиш това нещо ?

Потребителски аватар
RS09
Контакти:

Мнениеот RS09 » 26 апр 2010 00:48

Става въпрос за София, но не в центъра, защото там и наемите са безумно високи, а и заведения има през 2 метра. Мисля да го направя в ральона на Красно село/Борово/Бул. България при Биллата. Грубо казано там, щото съм забелязъл, че подобно заведение няма тук. А при положение, че доставната цена на повечето български бири е под 80 стотинки и на 2 лв. да я пусна пак ще имам печалба, така че цените със сигурност няма да са високи. :) Наливни бирички и сухи мезета поне за началото, пък след това кухнята може да се развие :)

Благодаря на всички за мненията и препоръките ви :)

Потребителски аватар
RS09
Контакти:

Мнениеот RS09 » 26 апр 2010 00:51

А и не смятам да е само футбол, а всякакви спортове да може да се гледат. Дори и американски футбол, ако има фенове като мен :)

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2010 00:57

Тук в Благоевград има едно.........но е направено малко смотано и не е от най-посетените. Самите маси са като онези за шах и са не много удобни. Ако го направиш добре, мисля, че ще има успех.

Колкото до гледането на мач в пункт на Еврофутбол-аз дори спрях да играя заради атмосферата в повечето от тях, камо ли да седна да гледам мач там. В събота само погледнах в един за да видя резултата на МанЮ-Тотнъм и се задавих от смрадта на потни мъжаги, неизлизащи от пункта по 15 часа на ден..............
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 апр 2010 00:59

RS09 написа:Става въпрос за София, но не в центъра, защото там и наемите са безумно високи, а и заведения има през 2 метра. Мисля да го направя в ральона на Красно село/Борово/Бул. България при Биллата. Грубо казано там, щото съм забелязъл, че подобно заведение няма тук. А при положение, че доставната цена на повечето български бири е под 80 стотинки и на 2 лв. да я пусна пак ще имам печалба, така че цените със сигурност няма да са високи. :) Наливни бирички и сухи мезета поне за началото, пък след това кухнята може да се развие :)

Благодаря на всички за мненията и препоръките ви :)

трябва на всяка цена да сложиш и поне две готини мадами за персонал ;)

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 26 апр 2010 01:13

RS09 написа:Здравейте на всички

Интересува ме мнението ви за една моя идея. Според вас колко посещавано ще бъде едно заведение за гледане на футбол и като цяло спорт. С фланелките по стените и всичко останало :) Питам, защото ми се върти в главата да отворя едно такова. Вие, примерно, къде се събирате да гледате мачове и какво очаквате от едно такова заведение?

Благодаря ви предварително :)

еврофутбола на дучето е така направен,ама е еврофутбол все пак :)

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 26 апр 2010 02:23

Има такова заведение в кв Изгрев казва се Half Time отиди и виж за какво става дума и ще добиеш представа как трябва да се направи. Там във вторник , сряда , петък , събота и евентуално неделя можеш да отидеш само с резервация защото е пълно. Има добра кухня на прилични цени 4 големи LCD и доста малки(не съм ги броил).
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 апр 2010 07:02

трябва да има намаления за всички гонгаджии! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”