Албум със стикери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Албум със стикери
Единствено съм сабирал за СП98г. и за моя радост успях да го събера на 90%!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Neron
- Контакти:
Ясно ще проверя тия дни.А тия стикерчета с футболисти от световното ли са?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Neron написа:Ясно ще проверя тия дни.А тия стикерчета с футболисти от световното ли са?
Да.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- soundtrack
- Контакти:
И аз ги събирах,даже преди доста години , писах на един лист коментари за всички финали.
.Коя мин. какво се случва.Много се вживявах,но вече нямам излишно време а и пари за тези неща.Но бих си взел албума просто за да имам 
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
Neron написа:Някой да даде малко повече информация за изостаналите като мене от къде може се купи албума тия пакетчета също?
Аз моите ги купувах от една книжарница.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
[offtopic]Някой събирал ли е карти с футболисти
Имаше едни Champion и някакви други. Това също беше много голяма зарибявка
[/offtopic]
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Да тези албуми навявят чудесни спомени. Аз ги събирах от Евро '96 до СП 2006. Колкото пъти го отворя все ме връща доста назад във времето.
- Roger_Federer
- Контакти:
Даа,определено албумите са много интересно нещо.Имам от Евро 04,Мондиал 06 и Евро 08.Тази година със сигурност ще си купя албумът и няколко стикера,макар и да скъпи,все пак това е колекционерска работа и е хубаво,когато го имаш.Точно тези дни се чудех,дали няма да излезе подобен албум.
Аз събирам албуми от Евро 2000 до сега и всичко ми е на 100 % събрано.Голяма тръпка е с тези стикери като си спомна преди 10 години, че по цял ден съм си мислил за тях и ми става много хубаво.Много скъпи станаха обаче стикерите, но пък за това световно си имам стратегия - купувам си само албуми за 1 лев, защото вътре за общо 11 лепенки и ми излиза 2 пъти по-евтино!

- storm
- Контакти:
Miteto8 написа:Аз събирам албуми от Евро 2000 до сега и всичко ми е на 100 % събрано.Голяма тръпка е с тези стикери като си спомна преди 10 години, че по цял ден съм си мислил за тях и ми става много хубаво.Много скъпи станаха обаче стикерите, но пък за това световно си имам стратегия - купувам си само албуми за 1 лев, защото вътре за общо 11 лепенки и ми излиза 2 пъти по-евтино!![]()
![]()
Оле найстина не го бях помислил това :
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]