Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Мнениеот metodito » 21 апр 2010 19:07

Хубава тема, Madridist. Браво! Не знам и аз става ли се или се раждаш фен на отбор. Мисля, че е първото. Как да е. За разлика от сега, преди ходих по стадионите и залите бая: футбол, мотобол (имаше и такъв спорт, бая ме кефеше, след това го закриха), карате, баскетбол...
Въпреки, че футболното ми кръщение бе на "Юрий Гагарин" (R.I.P.) България - Румъния още на 5-6 год., сериозното ми ходене на мачове започна с "Ивайло" и "Етър" - чето ми. Беше три-четири години преди титлата ни. Знаех си, че ще направим нещо и го дочаках. След това всичко се сговни. То страната замина, пък... Търново в голямата си част е синьо. Не знам защо, но когато идваха софиянци, отбора, който ми харесваше как играе срещу нас бе "Левски"... Дали след онова 7:1 срещу ЦСКА, и аз не знам. Стана от само себе си. И от тогава все така. Адски ме бе яд на ЦСКА как ограбиха Етър. И това сигурно го има. Не знам, но от средата на 90-те (или малко по-рано) съм син и това е. Постепенно причините за да съм фен на "сините" са толкова много, че не мога да ги изброя всичките. Поне не и за ден. :)

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 21 апр 2010 19:36

Фен съм на ЦСКА от както се помня бях на 5 години, станах фен на отбора, защото дядо ми, баща ми, свако ми бяха ЦСКА-ри и аз покрай тях.А фен на Уест Хям станах 2006-2007 когато в отбора бяха Тевес и Шерингам.Иначе и не мога да не кажа , че малко ме кефят и Тотнъм ,но чак фен не.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
BULTRASneverDIE

Мнениеот BULTRASneverDIE » 21 апр 2010 19:52

1978, МАЙКА ми ,лека и пръст ми е разказвала,че вуйчо ми дошъл на гости в Пловдив и заедно с БАЩА ми отишли на мач-Тракия-цска. Някакъв темерут се израдвал прекалено бурно на атака на цска и БАЩА ми , бог да го прости , заедно с вуйчо ми го пребили на трибуните.Първия път когато МАЙКА ми щяла да роди преждевременно.А откакто съм се родил съм бил на Колежа, веднъж БАЩА ми ме прехвърли през оградата с два букета рози- един за Коцето Костадинов и един за Пашата, а друг път бях отишъл над Т.И. да пия вода от фонтанчетата и не можах да намеря ТАТКО ми, но намерих милиционер и му казах , че съм се загубил, и той ме отведе в коментаторската кабинка, където МИЧМАНА, лека му пръст и на него, каза по уредбата, че е намерено момченце -баща му да дойде да си го прибере.Ботев би цска с 2-0 и всичко беше наред.
Един ден на оградата на Т.И. ще има транспарант-ПОЧИВАЙ В МИР ЙОРДАНЕ-ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС.Моето признание към баща ми, че създаде поколение с жълто- черна кръв.ТАТКО, внучката ти всяка сутрин тръгва на детска градина с ЖЪЛТО- ЧЕРНО ШАЛЧЕ НА ВРАТА......6 годишен член на SCB. ПОЧИВАЙ В МИР и благодаря.
BULTRAS. Мъжки ласки за М,,,,,ТЕ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 21 апр 2010 23:28

Фен съм а Миньор от около 25 годин,когато за пръв път отидох на стадиона на мач срещу ЦСКА. Само няколко кръга по рано бяхме победили Левски на Герена с 3:2,атмосферата беше невероятна,пълен стадион,еуфория,неща които ги няма отдавна по стадионите. Но освен футбола,огромна роля да обикна Миньор изигра и баскетболният ни отбор,това което предсавляваше залата по време на срещите,(особено с най-голямият ни противник Левски)не може да се сравни с нищо. А точно ппрез 80-те години,Миньор и Левски бяха най-силните женски баскетболни отбори в България,както и фактори в Европа.
От тогава до днес,не ме интересува никой друг отбор освен Миньор,всички други отбори ги гледам,без да я има тръпката която изпитвам когато играе той.

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 22 апр 2010 00:45

tprodanov написа:
ivooou написа: Братле това е долна лъжа,позволи ни и ние да сме ходили по това време на мачове.Мога да ти кажа че никой от агитката на ЦСКА не е викал Средец.Гонеха ни по цели редове,за това че викахме ЦСКА.Тогава измислихме и песента"Без УБО-то"Ако си такъв за какъвто се представяш,трябва да знаеш какво е УБО.Стига сте писали глупости и лъгали по тези сайтове.Припомни си декември 1985 год на сред герена ви бихме с 3-1.Аз бях в сектор "Г" и не чух някой да извика Средец.Не лъжете малките,които само са чували за ония години.МОЛЯ ВИ.

Сигурно и съвсем случайно развявахте знаме, на което пише Средец. Хайде, моля...

Това са пълни глупости,никога не е имало такива знамена.Не дейте да провокирате темата със ваще комплекси ,че да не казвам кой беше отбора на МВР и не ги гонеха от стадиона,както нас!!!!!!!!!!!!!!!!Не пишете глупости ако обичате,а бъдете обективни.Много ясно си спомням че вас не ви пипаха "милиционерите",а на нас ни спукваха задниците от бой и ни гонеха по цели редове,заради това че викахме ЦСКА.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 апр 2010 22:40

Абе вие изкарахте, че феновете на "Средец" и "Витоша" са били пребивани всеки мач задето са скандирали истинските имена на отборите си :roll: И двата отбора са били подкрепяни - единия от МО, другия от МВР, как мислите, че се печелят толкова титли...

Върни се в “Свободна зона”