Слави почна да върти бизнес в Интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

пелинат

Re: Слави почна да върти бизнес в Интернет

Мнениеот пелинат » 21 апр 2010 14:00

Бижутер да не завиждаш на Слави?Ти също си звезда в интернета ,сигурно от това печелиш добри пари.Да ги харчеш със здраве.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 апр 2010 14:17

marmi52 написа::mrgreen:

Който може - нека прави пари ! Лошо няма ! ;)
И да попитам колегата цесекар :
Бойко Борисов да не е някаква свещена крава, че да не може в "Шоуто на Слави" да се бъзикат с него ?! 8-)

Не е "свещена крава", но специално на мен ми писва да слушам плитките им шеги за него. То дори не е забвано, в смисъл, че въобще не става въпрос за шеги или скечове, а за просташко хулене. Това което най-много ме дразни е, че въпросния Слави Трифонов използва ефира за лични цели, т.е. докато бяха приятели с Бойко Борисов ни вопъл, ни стон към него, а сега когато се скараха изведнъж видиш Слави "прозря" какъв човек е Борисов.

Въобще не съм защитник на Бойко Борисов, по същия начин бих се изказал, ако ще и Станишев да беше хулен по такъв начин. Мисълта ми е, че никога, по никакъв начин националния ефир не бива да се използва за лични войни. ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 апр 2010 14:33

Daniel Levski написа:Слави е боклук алчен който не знае кога да спре. Харесвах го допреди 10 години, но след това много изпростя. Вече е станал и поръчков чалга боклук, който си получава директно пари от Станишев. Мръсен червен селски боклук

Tи да не си му светил на Слави???

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 21 апр 2010 14:33

Вярно е че прекалява със заяждането към Бойко,но чесно казана не ми пука и за двамата-БОКЛУЦИ.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 апр 2010 19:03

Слави добре го е измислил ! Като има балъци да му дават пари още по-добре. Поне човекът знае как да вземе още някой друг лев, `щото някой не могот да се сетят и за това :!:

Върни се в “Свободна зона”