Слави почна да върти бизнес в Интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слави почна да върти бизнес в Интернет
Бижутер да не завиждаш на Слави?Ти също си звезда в интернета ,сигурно от това печелиш добри пари.Да ги харчеш със здраве.
marmi52 написа::mrgreen:
Който може - нека прави пари ! Лошо няма !![]()
И да попитам колегата цесекар :
Бойко Борисов да не е някаква свещена крава, че да не може в "Шоуто на Слави" да се бъзикат с него ?!
Не е "свещена крава", но специално на мен ми писва да слушам плитките им шеги за него. То дори не е забвано, в смисъл, че въобще не става въпрос за шеги или скечове, а за просташко хулене. Това което най-много ме дразни е, че въпросния Слави Трифонов използва ефира за лични цели, т.е. докато бяха приятели с Бойко Борисов ни вопъл, ни стон към него, а сега когато се скараха изведнъж видиш Слави "прозря" какъв човек е Борисов.
Въобще не съм защитник на Бойко Борисов, по същия начин бих се изказал, ако ще и Станишев да беше хулен по такъв начин. Мисълта ми е, че никога, по никакъв начин националния ефир не бива да се използва за лични войни.

Daniel Levski написа:Слави е боклук алчен който не знае кога да спре. Харесвах го допреди 10 години, но след това много изпростя. Вече е станал и поръчков чалга боклук, който си получава директно пари от Станишев. Мръсен червен селски боклук
Tи да не си му светил на Слави???
- Gonzo0009
- Контакти:
Вярно е че прекалява със заяждането към Бойко,но чесно казана не ми пука и за двамата-БОКЛУЦИ.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Слави добре го е измислил ! Като има балъци да му дават пари още по-добре. Поне човекът знае как да вземе още някой друг лев, `щото някой не могот да се сетят и за това