Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Мнениеот fabregas_949 » 21 апр 2010 15:45

От 2006 година съм фен на Арсенал. Веднъж докато превключвах каналите на телевизора попаднах на техен мач срещу Портсмут и нещо ме грабна. Стила, начина на игра, изобщо всичко ми допадна страшно много и си казах, че това е моя отбор. Един от първите играчи които забелязах на екрана беше и Фабрегас, който е мой любим футболист. Никой друг отбор не може да ме накара така да треперя, когато противника атакува, така да се радвам при победи, толкова разбит да се чувствам след разочарования и толкова щастлив докато ги гледам. Gunner 4 life
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

levskarka91
Контакти:

Мнениеот levskarka91 » 21 апр 2010 15:46

Левскарка съм откакто се помня. Почти цялото ми родословно дърво е от Левски и това вероятно си е оказало влияние. Иначе първия мач, който помня най-добре е през 98-ма, когато победихме Цска с 5-0. И до ден днешен не изпускам мач на Левски - отборът на сърцето ми.
Също така симпатизирам и викам за Манчестър Юнайтед. Спомням си невероятния финал в ШЛ от 99-та и оттогава им се кефя. :)

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 21 апр 2010 15:53

Като варненец аз харесвам Черно Море,винаги съм харесвал моряците.
От как се помня мразя фалша и лицемерието на подуенския клуб,просто защото няма друг отбор който толкова да е лансиран от власта и въпреки всичко да няма почти никакви успехи.
Мечтая за ден в който България ще се освободи от игото на комунистическия клуб Подуене 1914.
От чуждите клубове харесвам Интер Милано и Реал Мадрид.
Последна промяна от Снайпер на 21 апр 2010 17:02, променено общо 1 път.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 21 апр 2010 16:08

В началото (1-2 клас) бях цесекарче,но главно заради натиска на повечето ми съученици(бях репресиран! :lol: ). След това,когато вече имах избор,окончателно глътнах "сиян вода" и така до сега.Няма конкретна причина май, просто сините ме грабнаха. :)
От чуждите отбори викам за Барселона от как се помня.Помня времената на Стоичков,Куман,Бакеро, Гуардиола,Енрике и т.н.Смея да кажа,че стилът, с който тогава Барса ме плени,все още не е променен.Когато ще има мач на каталунците знам,че неминуемо ще водя шоу и красива игра!
В детството си симпатизирах и на Ювентус,но някак страстта ми към тях се изпари. :)
Изображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 21 апр 2010 16:10

Фен съм на Арсенал от времето на Джордж Греъм 86-87, като всичко започна от тотото, "Спорт и Музика", и всякакви архивни вестници, списания, и видео касети до които можехме да се докопаме. Освен това отборът имаше най-яките мутри, играеше най-безцеремоно, имаше ТОП на емблемата, и JVC за спонсор. След това доиде победата с 0:2 на Анфиилд 88/89 което донесе титлата и......край Арсенал Форевър :-)

В Испания съм фен на Барса защото почнах да гледам футбол след като Ботев ги победи. При играчите не толкова заради Шустер и Марадона а по-скоро заради Арчибалд и Линекер. Когато Стоичков отиде там отборът ми стана любим завинаги.

В Италия симпатизирам на Интер защото преди финала Италия-ФРГ 82 един чичка ме попита за кой ще викам и аз отговорих ФРГ, а тоя такъв комбик ми заби, че ми кънтя главата 1 час. След това плаках за загубата на ФРГ, но германското трио на Интер ме утеши по-късно. И до ден днешен съм си за Интер въпреки че от началото на 90'те германците не ме кефят.

Иначе съм роден и израсъл на стадиона с жълто-черния екип на Ботев. Обичам много и Марица защото дядо ми (Бог да го прости) беше ветеран на отбора и имам много приятели които играеха там. Страхотно уважавам Локомотив Пд заради невероятните им тенисистки, шахматисти, боксьори, и волейболисти, които носят спортна слава на Пловдив и България, а Спартак заради гимнастиците.... :)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 21 апр 2010 16:13

Откакто се помня съм левскар. Покрай баща ми, още съвсем малък започнах да гледам мачове на Левски. Цялата рода са левскари, че дори и сестра ми - как да станеш цесекар при това положение :mrgreen: Жалко, че съм нямал възможност да гледам Гунди на живо.
От чуждите отбори на сърцето ми е Ювентус и то само заради Дел Пиеро. Откакто е в отбора, оттогава съм фен на "Старата госпожа". Дори си бях направил същите бакенбарди като Дел Пиеро - дълги и заострени. Само аз си знам колко време ми отнемаше да ги оформям, но бях много прецизен :mrgreen:
Само Левски и Юве!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 21 апр 2010 17:00

Първия мач не си го спомням защото баща ми каза,че съм бил в детската количка :) ама от тогава съм на стадион Берое.Друг отбор не признавам. 8-)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

J.CANADA
Контакти:

Мнениеот J.CANADA » 21 апр 2010 17:05

Любимият отбор ми е Ботев Пловдив от най-малък 3 годишен.Играеха най-красивия футбол,с игра по крилата , невероятно технични халфове и сърцати защитници.На стадион Ботев мачкахме наред.84г.бях десет годишен когато Ботев игра с БайренМ и ги сгънахме по всички линий.Ето за такива неща ставаш фен на някой отбор.
Помня отбора на Реал М за който е писал човека повдигнал темата.Шукер беше неотразим взеха го от Севиля,а Роби Карлош беше бърз като вятъра и шута му беше като снаряд и Раул правеше игра с която засенчи ястреба Бутрагеньо.
Не се раждаш фен на някой отбор ,а заради някой който е грабнал сърцето ти с това което е показал заобичваш и отбора.

САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 апр 2010 18:03

Много се кефя като виждам доминацията на Юве сред потребителите :P
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

motley crue
Контакти:

Мнениеот motley crue » 21 апр 2010 18:13

Здравейте и от мен ,фен съм на РЕАЛ МАДРИД от средата на 80 години с онзи велик отбор на 5 -та Ястреба .Велик отбор с много невероятни мачове,футболисти ,легенди ,история ...този клуб е една невероятна магия .От българските отбори съм за Ботев Пловдив ,радвам се че клуба дори и в този тежък момент ще продължи да радва хилядите си фенове ...поздравявам всички тук с това ,че спазват добрия тон и език ,защото футбола е една велика игра ,а ние само трябва да се наслаждаваме

Върни се в “Свободна зона”