Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?
Първият ми мач беше на Берое и така 

Последна промяна от PFCB на 12 окт 2010 19:26, променено общо 1 път.
spartaka написа:И аз станах фен на Спартак Пд покрай,баща ми,сигурно съм бил 6,7 годишен,споням си много славни мачове на клуба,а тези шампионските години са ми разказвани и преразказвани,а и сам съм се ровил и интересувал за тях,интересното в случая е че баща ми вече престана да се интересува от БГ футбола и вече бившия му любим Спартак заради слабите продукции и продажното Бг първенство като цяло и вчастност на Спартак,иначе аз въпреки всичко и до ден днешен си тровя живот с проблемите на клуба и ще продължавам да го правя въпреки всичко,просто няма начин да загърбя тази идея за любимия ми пловдивски клуб,дано доживея и по-добри дни на отбора![]()
Браво, ето това е истински фен. За съжаление такива са все по-малко.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
tprodanov написа:Когато 85та година наказаха и преименуваха Левски и ЦСКА, си пролича една коренна разлика. Да кажем, че и до тогава си бях Левскар, но тогава се запалих. И отборите нямаха никакво значение за това, това, което ме привлече беше агитката. Едната агитка продължаваше да вика Левски, Левски, докато другата викаше Средец. Нямаше начин просто..
Братле това е долна лъжа,позволи ни и ние да сме ходили по това време на мачове.Мога да ти кажа че никой от агитката на ЦСКА не е викал Средец.Гонеха ни по цели редове,за това че викахме ЦСКА.Тогава измислихме и песента"Без УБО-то"Ако си такъв за какъвто се представяш,трябва да знаеш какво е УБО.Стига сте писали глупости и лъгали по тези сайтове.Припомни си декември 1985 год на сред герена ви бихме с 3-1.Аз бях в сектор "Г" и не чух някой да извика Средец.Не лъжете малките,които само са чували за ония години.МОЛЯ ВИ.
- plamen etov
- Контакти:
1913 написа:Славист не се става, а се ражда.
Прав си ,аз съм потомствен Локомотивец,от 1966г ходя на мачове на любимия отбор ,поне от тогава имам спомени ,а може и от по-рано

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
gong/viewtopic.php?f=34&t=33925
Ето тук си пише... Пускам този линк, за да допълня мнениеята с тези на всички потребители, които сега не могат да пишат
Ето тук си пише... Пускам този линк, за да допълня мнениеята с тези на всички потребители, които сега не могат да пишат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
dodo7271 написа:Не можеш да станеш от някой отбор. Фен се раждаш и такъв умираш. Жената може да си смениш, отбора никога.
Съгласен съм с теб , че отбор никога не се сменя. Фен си на отбора до живот. И в хубави и най-вече в тежки моменти. А не като някои "запалянковци", средата на 90-те бяха росонери в червата, след това викаха Хала Мадрид, след това станаха "болни фенове" на Юнайтед , после фенове на Барселона по рождение. Нищо чудно днес вече да са за Интер

Последна промяна от Madridist на 21 апр 2010 13:38, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ivooou написа: Братле това е долна лъжа,позволи ни и ние да сме ходили по това време на мачове.Мога да ти кажа че никой от агитката на ЦСКА не е викал Средец.Гонеха ни по цели редове,за това че викахме ЦСКА.Тогава измислихме и песента"Без УБО-то"Ако си такъв за какъвто се представяш,трябва да знаеш какво е УБО.Стига сте писали глупости и лъгали по тези сайтове.Припомни си декември 1985 год на сред герена ви бихме с 3-1.Аз бях в сектор "Г" и не чух някой да извика Средец.Не лъжете малките,които само са чували за ония години.МОЛЯ ВИ.
Сигурно и съвсем случайно развявахте знаме, на което пише Средец. Хайде, моля...
На ЦСКА не знам
Баща ми е запален чорбар и покрай него и аз! А на Ливърпул след финала с Милан 3:3 

- Roger_Federer
- Контакти:
[offtopic]
Какво е УБО?[/offtopic]
ivooou написа:tprodanov написа:Когато 85та година наказаха и преименуваха Левски и ЦСКА, си пролича една коренна разлика. Да кажем, че и до тогава си бях Левскар, но тогава се запалих. И отборите нямаха никакво значение за това, това, което ме привлече беше агитката. Едната агитка продължаваше да вика Левски, Левски, докато другата викаше Средец. Нямаше начин просто..
Братле това е долна лъжа,позволи ни и ние да сме ходили по това време на мачове.Мога да ти кажа че никой от агитката на ЦСКА не е викал Средец.Гонеха ни по цели редове,за това че викахме ЦСКА.Тогава измислихме и песента"Без УБО-то"Ако си такъв за какъвто се представяш,трябва да знаеш какво е УБО.Стига сте писали глупости и лъгали по тези сайтове.Припомни си декември 1985 год на сред герена ви бихме с 3-1.Аз бях в сектор "Г" и не чух някой да извика Средец.Не лъжете малките,които само са чували за ония години.МОЛЯ ВИ.
Какво е УБО?[/offtopic]
Последна промяна от Roger_Federer на 21 апр 2010 13:38, променено общо 1 път.
Византиец съм от 32 години. Роден съм на 100 метра от "Тича" и като деца стадионът ни беше игрището. Тогава я нямаше спортната зала, на нейното място имаше сгурия. Пъдарите ни гониха от тревата и ни оставяха да играем на сгурията.
Фен на Лийдс съм от 1989. Имах късмет като млад фен да приживея и последната титла за клуба пред сезона 1991/92. Тогава Кантона беше наш и ни помогна за титлата. Отбора го взе от ръцете на Шефилд У, където бил на проби, но го изгонили като неперспеквинен играч.
После и Лийдс го продадоха за 1 Млн. на Манчо. 

Фен на Лийдс съм от 1989. Имах късмет като млад фен да приживея и последната титла за клуба пред сезона 1991/92. Тогава Кантона беше наш и ни помогна за титлата. Отбора го взе от ръцете на Шефилд У, където бил на проби, но го изгонили като неперспеквинен играч.