Pro-European написа:Томислав Русев решава да се регистрира във форума на Гонг. Запалва се, публикува мнения, но се оказва значително по-умен от някой от администраторите. Последният му е трудно да приеме, че не е в състояние да издържи развностоен спор с него, затова - бан, бан!
Интелектът и способността да води смислен спор му се вменява като нарушение по 4-5 правила, като в рехавото им тълкуване има същата логическа сила, каквата съществува в статиите на Бижутера.
"Изгониха ме от собствения ми форум !?" - тюхка се именития водещ.
"Създадох медия, в която няма забранени теми, а сега под тази марка се забранява да се коментират хора или правила" - чуди се още възпитаникът на НСА по специалност "Футбол". "Дори не бих си помислил, че когато поканя гост в студиото, мога да му забраня да коментира мен, Вальо, Ники или който и да било."
"Изглежда
Pro-European се оказа прав в онзи следобеден разговор. " - замисля се създателят на спортно шоу Гонг, отпивайки от лавацата, която Ирина току-що му е донесла. "Ще направя промяната малко преди да е станало твърде късно, като вече съм решил да ..... " - сигналът за наближаване на ефир прекъсва мислите му.
17 без една минута е - време за спортно шоу Гонг. В студиото го чака събеседник, който освен да отговаря на въпросите, може да коментира предложенията на Луис Ван Гаал за нови правила във футбола, Главния прокурор, Гоце или когото пожелае. Дори екипа на Гонг!
Честит Първи април на всички!

Ще послушам автора и довечера ще обявя дали е шега или не

А вие как смятате