Така, първо мисля, че по тази тема съм абсолютно компетентен и съм видял всичко с двете си очи, и мога да ви обясня някои неща.Нека започнем с "леките наркотици".Бъдете сигурни, че такова нещо няма.Сега ще кажете, че тревата не е вредна, не е вредна, ама ако си я отгледаш у вас и знаеш какво има в нея.В "кварталната" трева има мухозол, както и някои други препарати, които със сигурност СА вредни за здравето.Дори и да нямате психическа зависимост от "леките наркотици", тя се проявява във физическа зависимост, пр: Мислиш, че тревата те отпуска и ти става леко от нея, имаш нужда от трева, като си напрегнат или притеснен, или изнервен.
Сега искам да задам един въпрос, кои са останалите "леки наркотици" ?!
Ако пък си мислите, че парите от дрога не отиват в сегашните управници, то тогава в кой свят живеете ?
Отиват при тях, и още как !
Най-добрия вариант е изобщо да не започвате с лайната, наречени дрога, ами да се захванете с нещо полезно, защото кому е полезно да има "дрога", защо ще я легализират, има ли полза от нея, след като, все някога ще стане "модерно" да се взема от всички допреди това нормални хора ?!
Отговорете ми на въпросите и след това мога да ви говоря още, много, много, много за дрогата ....
За или против легализирането на ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За или против легализирането на ...
Последна промяна от Converse на 31 мар 2010 21:12, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

Само за ГАНДЖАТА съм съгласен, въпреки, че спрях да пуша преди доста време вече 
А проституцията задължително трябва да е забранена!

А проституцията задължително трябва да е забранена!
YA GUNNERS YA
[offtopic]Странно не съм си платил нета, а имам
[/offtopic]
Тревата ще се отглежда при контрол на държавата и няма да я пълнят с боклуци. Сега, ако изтъкнеш като факт, че те пак ще я пълнят с боклуци ще те контрирам, че трябва да спреш да се храниш, освен ако не си отглеждаш сам всичко. За властта, че прибира парите на всички си е ясно, но когато се легализира няма да могат да го правят в толкова огромни количества. Пушенето на цигари и то с еводи вредно, но всеки може да си купи, а алкохола е много по вреден и от цигарите и тревата взети заедно. Тревата няма да се продава на непълнолетни и малолетни до колкото е възможно разбира се, а само на навършили пълнолетие.

Converse написа:Така, първо мисля, че по тази тема съм абсолютно компетентен и съм видял всичко с двете си очи, и мога да ви обясня някои неща.Нека започнем с "леките наркотици".Бъдете сигурни, че такова нещо няма.Сега ще кажете, че тревата не е вредна, не е вредна, ама ако си я отгледаш у вас и знаеш какво има в нея.В "кварталната" трева има мухозол, както и някои други препарати, които със сигурност СА вредни за здравето.Дори и да нямате психическа зависимост от "леките наркотици", тя се проявява във физическа зависимост, пр: Мислиш, че тревата те отпуска и ти става леко от нея, имаш нужда от трева, като си напрегнат или притеснен, или изнервен.
Ако пък си мислите, че парите от дрога не отиват в сегашните управници, то тогава в кой свят живеете ?
Най-добрия вариант е изобщо да не започвате с лайната, наречени дрога, ами да се захванете с нещо полезно, защото кому е полезно да има "дрога", защо ще я легализират, има ли полза от нея, след като, все някога ще стане "модерно" да се взема от всички допреди това нормални хора ?!
Отговорете ми на въпросите и след това мога да ви говоря още, много, много, много за дрогата ....
Тревата ще се отглежда при контрол на държавата и няма да я пълнят с боклуци. Сега, ако изтъкнеш като факт, че те пак ще я пълнят с боклуци ще те контрирам, че трябва да спреш да се храниш, освен ако не си отглеждаш сам всичко. За властта, че прибира парите на всички си е ясно, но когато се легализира няма да могат да го правят в толкова огромни количества. Пушенето на цигари и то с еводи вредно, но всеки може да си купи, а алкохола е много по вреден и от цигарите и тревата взети заедно. Тревата няма да се продава на непълнолетни и малолетни до колкото е възможно разбира се, а само на навършили пълнолетие.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Тревата няма да се продава на непълнолетни и малолетни до колкото е възможно разбира се, а само на навършили пълнолетие.
То и сега цигарите са забранени за продажба на непълнолетни, как мислиш си ги набавят? За това ми е думата. Няма държава у нас, законите не се спазват. Това е истината. Ако легализират тревата, по-лошо ще стане. Тук не е Холандия ...
Хазната трябва да се пълни от работеща икономика, а не да чакаме на наркотици и проституция.
pomiqrat написа:[offtopic]Странно не съм си платил нета, а имам[/offtopic]
Converse написа:Така, първо мисля, че по тази тема съм абсолютно компетентен и съм видял всичко с двете си очи, и мога да ви обясня някои неща.Нека започнем с "леките наркотици".Бъдете сигурни, че такова нещо няма.Сега ще кажете, че тревата не е вредна, не е вредна, ама ако си я отгледаш у вас и знаеш какво има в нея.В "кварталната" трева има мухозол, както и някои други препарати, които със сигурност СА вредни за здравето.Дори и да нямате психическа зависимост от "леките наркотици", тя се проявява във физическа зависимост, пр: Мислиш, че тревата те отпуска и ти става леко от нея, имаш нужда от трева, като си напрегнат или притеснен, или изнервен.
Да бе, колкото цигарите не се продават на малолетни, "колкото е възможно" ..
По принцип тревата от дилърите я пълнят с боклуци за да е по-силна и да те замае по-добре, за "държавната" не знам как ще е .. Но легализирането на какъвто и да е наркотик си е пълно безумие, защото ще се отворят още "легални" нарко-канали и държавните управници ще печелят "мръсни пари" още по-бързо и в по-големи количества ..
Малко извън темата : Представяш ли си, легализират тревата, отиваш на село и дядо ти те моли : "Ще ми помогнеш ли да наберем малко марихуанка, че чичо ти Гошо цяла седмица чака да пуши от моята ганджа, а тя пустата, докато цъфне.."

[center]
[/center]

Абсолютно съм против легализирането на всякакъв вид наркотик...За проституцията ми е все тая