Лъжа или истина. Теми за 1-ви април ТУК!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Лъжа или истина

Мнениеот blue SASHO77 » 01 апр 2010 10:05

blue SASHO77 написа:Батков се договори за условията и цената на Левски с Лафчис и неговата супер-мега-турбо силна и богата офшорка. Очаквайте подробности!!!!

Сделката пропадна, Баткофф е поискал 2000 лв. за наточване на резачката на тракторчето дето коси тревата на Герена, които според него ги е извадил от личните си средства, а Лафчис не се е съгласил!!! И така пак си оставаме в ръцете на Баткофф докато не ни затрие съвсем!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 01 апр 2010 10:09

UEFA ОБЯВИ,ЧЕ ПОРАДИ ЯВНО СИЛНОТО НИВО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СЛУЖЕБНО ДОПУСКА 4 ОТБОРА ОТ БГ-ПЪРВЕНСТВОТО ДО ШАМПИОНСКА ЛИГА И 4 ДО ЛИГА ЕВРОПА.
ГОВОРИТЕЛЯТ НА УЕФА ЗАЯВИ,ЧЕ СЕ НАДЯВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА УВЕЛИЧАТ ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС В ЕВРОПА,ТЪЙ-КАТО ПРЕДИШНИЯ СЕЗОН БЕШЕ РЕГИСТРИРАН ОГРОМЕН СПАД НА ПОСЕЩАЕМОСТТА,ПОРАДИ ОТСЪСТВИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ. :idea:
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 01 апр 2010 10:13

IBUU_FOREVER написа:UEFA ОБЯВИ,ЧЕ ПОРАДИ ЯВНО СИЛНОТО НИВО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СЛУЖЕБНО ДОПУСКА 4 ОТБОРА ОТ БГ-ПЪРВЕНСТВОТО ДО ШАМПИОНСКА ЛИГА И 4 ДО ЛИГА ЕВРОПА.
ГОВОРИТЕЛЯТ НА УЕФА ЗАЯВИ,ЧЕ СЕ НАДЯВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА УВЕЛИЧАТ ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС В ЕВРОПА,ТЪЙ-КАТО ПРЕДИШНИЯ СЕЗОН БЕШЕ РЕГИСТРИРАН ОГРОМЕН СПАД НА ПОСЕЩАЕМОСТТА,ПОРАДИ ОТСЪСТВИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ. :idea:

хаххахаххх това беше яко! :mrgreen: Само да допълня,че отборите за ШЛ ще са Калиакра,Чавдар,Берое и Локо Сф,като според специалисти Калиакра са сигурни четвартфиналисти :mrgreen: :mrgreen:
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 апр 2010 10:17

Докато беше треньор в Южна Африка, Христо Стоичков се е договорил с организаторите и Сеп Блатер да допуснат България на Световното, за сметка на явно пробутания там тим на Франция, но само при условие, че Михайлов го възстанови отново на треньорския пост на националния отбор
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 апр 2010 10:37

Ексклузивно !

Докато рано тази сутрин .....се рових в каталунски форуми .....а и в самият сайт на Барселона, за да видя какви са отзивите за снощното шоу срещу Арсенал .......попаднах на сензационната новина .......че Гуардиола след края на сезона напуска Барса !
Къде си мислите че ще работи след това ?

Ето я и сензацията > в Левски !

Тази новина е строго секретна.....и се очаква да и се даде гласност, след като мине днешният ден .....за да не се свърже с деня на шегата !
Самият Гуардиола е споделил пред свои близки ......че е получил това свръх странно предложение от България ....което обаче било много примамливо за него !
Не пожелал да сподели предложените му финансови условия, но само намекнал, че евентуалната му заплата .....вероятно ще се изплаща от Близкият изток ! ?
Той също така уведомил ръководството на Барса, че е приел предложението от лятото да води Левски ......защото въпреки, че миналата година е спечелил всичко на което му се вика трофей на този свят .....някои продължавали да се съмнянват в способностите му !
С работата си в София искал да докаже .....че и с "куцо", "кьораво"и "сакато"( това по негови собствени думи ) ......можел да вземе КЕШ ! ! !
За сега .....само това се знае за лудите и стрнни намерения на Гуардиола .....вероятно в следващите дни, ще даде пресконференция ! ?

Очаквайте подробности ! ! !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 01 апр 2010 10:43, променено общо 3 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 01 апр 2010 10:39

ros написа:Докато беше треньор в Южна Африка, Христо Стоичков се е договорил с организаторите и Сеп Блатер да допуснат България на Световното, за сметка на явно пробутания там тим на Франция, но само при условие, че Михайлов го възстанови отново на треньорския пост на националния отбор

:) :) :) Мани,че се замислих.Това,ако стане този път Франция ще ни обяви война :) :) :)

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 01 апр 2010 10:39

"ЦСКА си е ЦСКА,бием се като за последно"-думи на Тошко Янчев след края на мача с Берое.Ето и останалата част от интервюто с капитана на "червените":
-Днес под Аязмото показахме истински армейски дух и направихме всичко възможно,за да види България колко сме зле!Но заради факта,че след днешната маловажна загуба пак ще се намерят критици,ще обясня какво направихме.Първо излязохме с много хъс...на дискотека вечерта преди мача.След това бяхме уморени,но това не ни спря да забием няколко попадения,е без мен,защото вече съм пределно стар и не мога да ходя по терена,камо ли да правя други неща.В деня на мача станахме рано-към 11 часа и тренера,не можах да му запомня името,вика "Айде момчета,гледайте кое време стана закуската ще ви изстине",та нали станахме,малко тежко,но станахме,нали сме армейци!После тренера вика "Айде на тренировка" и ние нали се приготвяме,аз отивам да си взема бастуна,че без него не мога да ходя,а пък Караджата вика отнякъде:Тренер,ние вечерта вече бяхме.Абе раздвижихме си,след силовата тренировка,която се състоеше в това да вдигаме периодично след всяко затичване едно шише с вода и да пием от него,тренера вика "Айде момчета,сега малко тактика.И отиваме във видео залата,за да ни покажат кадри от нашата игра през последните няколко мача.И така,пуснаха ни да гледаме на пълен запис мача ни с Левски,ама ние взехме че заспахме.Ае голямо шоу.Добре че поне пуснаха малко екшън филмче да позяпаме-казваше се "Куците герои и техните лумпенизирани приятели"-запис от второто полувреме на мача ЦСКА-Локо Мездра.
После така се бяхме настроили за един хубав сън и тренера изведнъж вика,че било време за мач.Позамислихме се малко,ама какво да правим,нали сме армейци-тежко ни е-цял ден тренировки,ниски заплати,абе добре че сме с червения дух поне!Поразцъкахме малко срещу Берое-то и ги класирахме на 1/2 финал,а ние сме щастливи,защото паднахме само с 0:1,герои сме нали!И сега тренера вика "Момчета,няма да се притеснявате,има още мачове,ще се борим за третото място с Перник и ние като се нахъсахме разбираш ли..
Изображение

bignikolay
Контакти:

Мнениеот bignikolay » 01 апр 2010 10:46

Сър Алекс поздрави Бербатов за 40-тия му гол за сезона.
Освен това нападателя на Ман.Ю. има в актива си и около 30 асистенции, но тях вече никой не ги брои. :)

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 01 апр 2010 11:00

бфс анулира тазгодишния търнир за купата на българия. поради две причини:
1-ва невъзможността на евентуалния и носител да пътува за домакинствата в бургас или софия заради недостроената магистрала или високия наем на стадионите.
2-ра също транспортна- поради кризата няма как и гостуванията да бъдат транспортно обезпечени понеже няма автобус, които да закара представителя ни в турнира лига европа в армения или грузия навреме, да не говорим за малта за там и с таксита не става.от новината доволни останаха всичките ни три гранда, порътквайки доволно ръце с мислите " колкото и да ни бият по селата, в бфс си има цензура и няма да подуснат други освен нас да се излагат пред чужденците
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 01 апр 2010 11:28

Томислав Русев решава да се регистрира във форума на Гонг. Запалва се, публикува мнения, но се оказва значително по-умен от някой от администраторите. Последният му е трудно да приеме, че не е в състояние да издържи развностоен спор с него, затова - бан, бан!
Интелектът и способността да води смислен спор му се вменява като нарушение по 4-5 правила, като в рехавото им тълкуване има същата логическа сила, каквата съществува в статиите на Бижутера.

"Изгониха ме от собствения ми форум !?" - тюхка се именития водещ.
"Създадох медия, в която няма забранени теми, а сега под тази марка се забранява да се коментират хора или правила" - чуди се още възпитаникът на НСА по специалност "Футбол". "Дори не бих си помислил, че когато поканя гост в студиото, мога да му забраня да коментира мен, Вальо, Ники или който и да било."

"Изглежда Pro-European се оказа прав в онзи следобеден разговор. " - замисля се създателят на спортно шоу Гонг, отпивайки от лавацата, която Ирина току-що му е донесла. "Ще направя промяната малко преди да е станало твърде късно, като вече съм решил да ..... " - сигналът за наближаване на ефир прекъсва мислите му.
17 без една минута е - време за спортно шоу Гонг. В студиото го чака събеседник, който освен да отговаря на въпросите, може да коментира предложенията на Луис Ван Гаал за нови правила във футбола, Главния прокурор, Гоце или когото пожелае. Дори екипа на Гонг!

Честит Първи април на всички!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще послушам автора и довечера ще обявя дали е шега или не ;) А вие как смятате ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Свободна зона”