Как ще изглеждаме след 1000 години?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Как ще изглеждаме след 1000 години?

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 мар 2010 16:14

Този път ще вперим поглед в бъдещето и ще видим какво ще бъде през около 3 000 година,когато (да се надяваме) Земята все още ще съществува,а Нибиру,Нострадамус или баба Ванга ще бъдат просто журналистически измислици.

Нещата обаче са напълно сериозни и тези възгледи за бъдещето не съм ги измислил аз,а много по-мастити и подготвени учени,а ето и какво казват те...

Ще бъдем високи по около 2 метра,което е логично с оглед постоянното повишаване на средния ръст на хората,особено на тези в северна Европа.

Ще живеем средно по 120 години и цвета на кожата ни ще бъде малко по-тъмен т.е. нещо средно между Зе Соарес и Емил Ангелов :)

Не всичко е розово обаче.Ще загубваме физическите си възможности,защото роботизацията и новите технологии ще са поели огромна част от тежката трудова работа или сложни операции.

Явно обаче д-р Къри,който е англичанин е доста подготвен и даже е изготвил и доклад за това как ще изглеждаме след 102 000 години,но това е абсолютно несериозно,така,че нека се съсредоточим към по-близката дата...

Та през тази 3 000 година мъжете щели да имат по-симетрични черти на лицето и брадата,по-плътни гласове и по-надарени в някои по-интимни отношения.На жените пък ще им се оголемят очите (wtf???) и гърдите ,по-мека и гладка кожа,по-симетрично тяло и тн.

Щяло да се загуби контраста между негър и бял,защото кожите както казах по-горе ще се уединят в горе-долу еднакви цветове....белите ще станат по-черни,черните по-бели.

Любов, симпатия, доверие и уважение...тези човешки черти ще изчезнат,защото ще сме отдадени единствено и само на работата си,като основната черта за развитие ще бъде работата в екип.

И сега идва време за умопомрачителните признания на д-р Къри:Ще дъвчем по-малко дъвки,което ще забави и застопори развитието на устната система и ще изтесни брадичките...имунната ни система ще се срутва,защото ще разчитаме прекалено много на лекарства,вместо билките на баба...на всичкото отгоре бебетата ще се раждат по-големи,като повечето от тях ще бъдат вадени с цезарово сечение,по чисто физиогически причини.Все пак това е женски полов орган,а не шахта на Софийска вода(това ми е любимото) :) Генната наука ще се развие и ще можем да заменяме дефектни клетки от Днк-то си,но ще бъдем по-неустойчиви към болести,епидемии и тн.

Това са общо взето мислите на д-р Къри.Дали те се основават на някаква разумна тенденция или причина никой не знае,но той със сигурност няма да го разбере,ние също.Е поне ако не го вземем насериозно да му се посмеем,труд е положил човека...

Това също е от "Блога на Познанието" на Ицо(Бижутера), надявам се да не се сърди тоя път, пускам го, за да разведря обстановката, нямам нищо лично срещу него, и не го пускам само защото го е писал той! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Как ще изглеждаме след 1000 години?

Мнениеот ros » 25 мар 2010 16:17

От мен със сигурност ще са останали някакви костни следи и толкоз... Всъщност може и това да го няма де ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 мар 2010 16:23

Ще сме нещо като филма "Зов за завръщане" с Арнолд Шварценегер. Само че след 150 години, 1000 години са много.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFMLGEHdIjE&feature=related[/youtube]
Последна промяна от baltimore на 25 мар 2010 16:25, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 мар 2010 16:24

След 3000 години ще сме егати уродите...радвам се че няма да съм жив :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 мар 2010 16:27

Определено не искам да имам цвят на кожата "нещо между Емил Ангелов и Зе Суарес" :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 25 мар 2010 16:42

Георги Христов - Пеньо, ще бъде клониран 19 пъти и ще бъде треньор на националния по футбол за близките 1000 години.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 25 мар 2010 17:07

По 2 метра чак :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
cska_evropeiski
Контакти:

Мнениеот cska_evropeiski » 25 мар 2010 17:23

След 1000 години може вече да има междугалактическа лига и може да има футболни срещи между хора и роботи с изкуствен интелект. Няма да има футболни съдии а на тяхно място ще има компютърна система която няма да допуска грешки и пристрастие в отсъжданията на мачовете и т.н. но ако има трета световна война тогава .............
2009-10-23
Монтана прати Левски на 10-то място в "А" група
Своге-Левски, сблъсъка на опашкарите е в неделя

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 мар 2010 17:44

Все пак това е женски полов орган,а не шахта на Софийска вода(това ми е любимото)

:lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 мар 2010 18:18

От хората днес които знаем днес само Лили Иванова ще е жива тогава
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Свободна зона”