Да върнем Дарин Тодоров към живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Да върнем Дарин Тодоров към живота

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 мар 2010 21:05

ehh написа:А защо парите да не ги даде Агенция "Пътна инфраструктура"?
Защо трябва ние да отговаряме за лошото състояние на пътната мрежа?
Освен да почнем да събираме пари и за асфалтиране. Така не стават нещата. Има нещо сбъркано в цялата работа.

Съгласен съм, но докато чакаме скапаната държава да бъде осъдена и да плати, момчето ще лежи във болницата. :evil: Затова нека да помогнем, кой с каквото може сега, защото дадената навреме помощ е двойна! А семейството на Дарин Тодоров е в пълното си право да съди виновните! :evil: Защото горчивата истина е, че по т.н. кохезионен фонд на ЕС има отпуснати пари и то точно за инфраструктурни проекти, просто през годините е нямало кой да ги усвои и в крайна сметка немалка част от тези пари ще бъдат загубени! :evil: :evil: :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Да върнем Дарин Тодоров към живота

Мнениеот _RoKi_ » 17 мар 2010 00:11

ehh написа:Добре, де, вие не отговорихте, защо ние да даваме парите?!
Кой от вас отиде и надупчи пътя?
Не може всичко в тази държава да се решава от СМС-и на хора, които и без това са данъкоплатци. Плюс това, част от сумата на тези СМС-и да отива и в мобилните оператори, които и без това предлагат услугите си на няколко кратно завишени тарифи.
По-добре да се вдигне шум и в такива ситуации Държата да си поема отговорността. А не Томето с унил глас да ми казва, давай да откриваме телефонна линия. Големият бунтар, иначе.
Eми прав си,ама до къде ще я докараме така 8-) Всеки,ако мисли само за себе си,сами ще се затрием,както е на път 8-)

Върни се в “Свободна зона”