Ако успееш,ще те намразим!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Ако успееш,ще те намразим!!!

Мнениеот jembajemba » 13 мар 2010 14:49

gugushito написа:така е ... за това сме си на дъното и дълбаем....щом важните на деня са гоцето,тара ,николай и всички подобни изроди, какво да очакваме нататък :oops: :oops: :o

Мхм. Но Гоцето, Николай не го знам кой е, та и Тара са успели, по един или друг начин. Макар и на мен Батков да ми е супер противен пуяк, той е успял в живота човек и трябва да му го признаем. В статията не става въпрос само за успелите ни спортисти и шоумени, ами за всички. И за нашето отношение към тях - май трябва да ги уважаваме малко повече, за да ни отвръщат и те със същото.

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 13 мар 2010 15:01

Айде стига глупости вече за мразене и Бербатовци.
Стоичков като играеше за национала силните си години никой не го е мразел. Същото е и с Бербатов, плюят го и го критикуват у нас защото нищо не играе за национала, не за друго. Сигурно и английските журналисти го мразят? Защо никой не "мрази" Мартин Петров? Момчето идва играе каквото може, раздава се и това е. За разлика от горепосочения.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 13 мар 2010 17:32

Абе,много ми е смешно,като ми говорите,че уважавате Стоичков като футболист,но не и като човек .. Ейй,я,почакайте .. Вие да не го познавате лично ? Или може би,защото преби един журналист .. А вие бяхте ли там,за да знаете какво е станало .. Джерард го бяха снимали да пребива човек,но никой не го интересува .. Всички се бият в гърдите колко са горди,че са българи,но постоянно си търсят повод да кажат : "Ей,на,българска му работа ... Това само българин може да го стори ... Такива сме си ... и т.н. ... Аз съм разочарован от манталитета на българина.Лошото е,че това с образование не се променя .. Където израстнеш,с каквито хора общуваш и живееш,такъв си оставаш .. Жалко ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 мар 2010 19:20

Gonzo0009 написа:Глупости!

И аз така мисля. Бербатов ми падна в очите с литературните си напъни. Най-нормално е да отговориш на тъпака с мълчание. Това ще го изгори направо. Факта, че не му обръщаш внимание. Народът е казал: "Не хвърляй камък в л...о, че ще се опръскаш" или нещо такова беше. И по повод волеизлеянията на Митко, все още не съм убеден, че това не е съвет на някой "негов доброжелател". Просто изглежда интелигентен човек, а не глупендер. Футболистите играят футбол, писателите пишат. Разменят ли си ролите се получават смешки. Повечето "автобиографии" на футболисти или са писани от някой друг, който се води редактор или са редактирани яко от някой можещ. Стоичков пък въобще не ми се коментира. Но ще спомена Кристо. Кристо, който не дава на български медии интервюта (макар, че мисля, че имаше някакво преди десетина години) и отказва да говори на български. Това не го разбирам. Но спокойно обяснява поведението на Стенли и Стоичков. И това тяхното не говори лошо за нас. Говори кофти за тях. Просто да им е. Така са ги възпитали, такива са станали. Не са виновни.

Върни се в “Свободна зона”