Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ReBorn1982 » 12 ное 2025 07:31

Това е резултатът от членството ни в ЕССР. Нямаш право да не приемаш тая измет. Трябва всички да се напълним с ислямисти.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 12 ное 2025 09:31

Наско Сираков ще пише много доноси към службите и жалби към БХК, ако чете тая тема, недейте така. Чудя се кога ще почне да назначава афганистанци за чистачи и косачи на Герена? Може би чака еврото, за да се чувства точно като немски баровец, който си наема такива. Футболните ни клубове отдавна даже изпреварват държавата по внасяне на черна работна и неработна ръка. Много са прогресивни, истински пионери, трейлблейзъри.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 12 ное 2025 13:45

bubka написа:
Drunken_Master написа:Бубка, аз се подписвам над голяма част от нещата, които Костадинов говори, ама той го прави за да обира вота на русофилите... Нищо друго. Показателно за всичко това е изказването на Григор Сарийски относно протестите срещу еврото.

Всички правят това. Онези със съдебната реформа да не би да го правят заради съдебната реформа? Те пък обират вота на жълто-кафявците, а.ка. насраляците (кафевото требва да дойде от някъде). Да, ама от тях такива ценни неща поне помежду другото няма да чуеш.

Костадинов може да е всякакъв, да е популист и т.н. Но е изключително начетен човек. Специално на тема история никой в НС не може да му стъпи на малкия пръст. Обърнете внимание, че никога не чете от лист, когато прави изказвания.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 ное 2025 13:58

Винаги ми е било чудно от какъв зор лайнарите от НСО трябва да карат освен в тяхната и в насрещната лента? Днеска се оправдавали, закона какво право им давал, пазели важни лица ... Кого пазят? Някакви гюбрета, които в България 99.99% от хората даже няма да имат желание да им теглят по една храчка дори да са без охрана ... Отделно, историята е показала, че ако някого го набележат за трепане, охраната няма да му помогне.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 ное 2025 18:15

Джипа пред снимащия как е могъл да отбие и осигури предимство, а снимащия не? Как ще отбие като реакциите са му наполовина, а мислите в телефона. Отделно насреща идва охрана на кортеж, а тяхната единствена цел е да пази охранявания и за целта си имат протокол който спазват.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 ное 2025 00:30

nghcvth написа:
bubka написа:
Drunken_Master написа:Бубка, аз се подписвам над голяма част от нещата, които Костадинов говори, ама той го прави за да обира вота на русофилите... Нищо друго. Показателно за всичко това е изказването на Григор Сарийски относно протестите срещу еврото.

Всички правят това. Онези със съдебната реформа да не би да го правят заради съдебната реформа? Те пък обират вота на жълто-кафявците, а.ка. насраляците (кафевото требва да дойде от някъде). Да, ама от тях такива ценни неща поне помежду другото няма да чуеш.

Костадинов може да е всякакъв, да е популист и т.н. Но е изключително начетен човек. Специално на тема история никой в НС не може да му стъпи на малкия пръст. Обърнете внимание, че никога не чете от лист, когато прави изказвания.

Това, че е начетен човек, не го коментирам. То е ясно, че е така. Слушал съм му изказванията за произхода на българите...
https://www.youtube.com/watch?v=Ch9zv5KHqWw
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 ное 2025 08:09

Dust написа:Джипа пред снимащия как е могъл да отбие и осигури предимство, а снимащия не? Как ще отбие като реакциите са му наполовина, а мислите в телефона. Отделно насреща идва охрана на кортеж, а тяхната единствена цел е да пази охранявания и за целта си имат протокол който спазват.

Почти съм сигурен, че в протокола който спазват най-важната точка е да летят като бесни в насрещното и да причиняват катастрофи. Не съм го чел, но вярвам че ти можеш да го намериш и да ми я покажеш въпросната точка, наистина вярвам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 ное 2025 11:33

По принцип той работа с телефона в ръка, докато шофира няма, обаче онези както карат един млад или по-неопитен шофьор може тотално да се ошашави и да излети от пътя или да се блъсне в тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 ное 2025 12:09

rhaegar написа:
Dust написа:Джипа пред снимащия как е могъл да отбие и осигури предимство, а снимащия не? Как ще отбие като реакциите са му наполовина, а мислите в телефона. Отделно насреща идва охрана на кортеж, а тяхната единствена цел е да пази охранявания и за целта си имат протокол който спазват.

Почти съм сигурен, че в протокола който спазват най-важната точка е да летят като бесни в насрещното и да причиняват катастрофи. Не съм го чел, но вярвам че ти можеш да го намериш и да ми я покажеш въпросната точка, наистина вярвам.

Не виждам никаква причина за това бързане и заемане на целия път. Могат спокойно да си карат целият кортеж в своето платно - един след друг. Подобно каране е оправдано единствено в някаква критична ситуация, каквато тук очевидно нямаме.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 ное 2025 13:48

ReBorn1982 написа:
rhaegar написа:

Не виждам никаква причина за това бързане и заемане на целия път. Могат спокойно да си карат целият кортеж в своето платно - един след друг. Подобно каране е оправдано единствено в някаква критична ситуация, каквато тук очевидно нямаме.

Аз също. Може и да си измислят някаква оправдателна причина за скоростта, но нищо не е чак толкова належащо че да се кара толкова рисково. Най-малкото със светлини и звуков сигнал можеше да предупредят колата пред тях да отбие, вместо да изпреварват така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”