Адмиралбет отвориха,сега ще ги разглеждам за първи път....не очаквам кой знае какво,сигурно нещо от рода на bwin
https://www.admiralbet.bg/sport-v2/prematch/events
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
На различна платформа от българските е, което е много добре. Прегледах обаче баскетбола, няма например пазари за под/над на четвърт, поне преди да е на лайв мача за определени лиги, което мен не ме устройва. Надявам се да го доразвият.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
jokercheto82
- Контакти:
Някой пробва ли адмиралбет, как е конзолата на живо. Бързо ли приема залозите ?
Абе, на тия Адмиралбет нещо не им откривам сайта, преди седмица работеше :lol: .
П.П: Не, моя грешка, работи си, ама трябва да влезеш от линка на колегата по-горе, иначе от Гугъл трудно ще стигнеш до него.
П.П: Не, моя грешка, работи си, ама трябва да влезеш от линка на колегата по-горе, иначе от Гугъл трудно ще стигнеш до него.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Levski_United
- Контакти:
bubka написа:Абе, на тия Адмиралбет нещо не им откривам сайта, преди седмица работеше :lol: .
По принцип, ако не е късно, бих те посъветвал да не се регистрираш от тоя линк, защото, ако проверят откъде си се добрал до сайта им и видят, че си дошъл от този форум, лимитът ти е гарантиран. По-добре директно влез с името на сайта. Не съм изцяло запознат, но по принцип могат да видят откъде точно си влязъл за пръв път, дали е от гугъл търсене, афилиейт линк, реклама или друг сайт. Предполагам могат да проследят и линк, постнат във форум.
-
jokercheto82
- Контакти:
Аз се регистрирах от тук , засега играя вече седмица
Levski_United написа:bubka написа:Абе, на тия Адмиралбет нещо не им откривам сайта, преди седмица работеше :lol: .
По принцип, ако не е късно, бих те посъветвал да не се регистрираш от тоя линк, защото, ако проверят откъде си се добрал до сайта им и видят, че си дошъл от този форум, лимитът ти е гарантиран. По-добре директно влез с името на сайта. Не съм изцяло запознат, но по принцип могат да видят откъде точно си влязъл за пръв път, дали е от гугъл търсене, афилиейт линк, реклама или друг сайт. Предполагам могат да проследят и линк, постнат във форум.
Това е интересно инфо. Иначе от една страна едва ли някой ще седне и ръчно ще проверява откъде си попаднал на линка, твърде много работа е. Ако някой го прави, вероятно е нещо от типа на AI. От друга страна - идеята на афилиейтите не е ли точно това - да донесат колкото се може повече потребители. Защо му е някой тогава да седне и ръчка точно откъде е дошъл този афилиейт
Само да добавя че не е афилиейт,просто копиран линк от лентата в браузера ми...Даже и аз не знам как точно го открих,сега ми е запаметен на лаптопа,иначе пробвах веднъж след това през гугъл - изобщо не ми излиза тоя сайт,не знам защо....Което си е странно.
mizantrop написа:Само да добавя че не е афилиейт,просто копиран линк от лентата в браузера ми...Даже и аз не знам как точно го открих,сега ми е запаметен на лаптопа,иначе пробвах веднъж след това през гугъл - изобщо не ми излиза тоя сайт,не знам защо....Което си е странно.
Да, нали, доста странна работа.
-
Levski_United
- Контакти:
bubka написа:Levski_United написа:bubka написа:Абе, на тия Адмиралбет нещо не им откривам сайта, преди седмица работеше :lol: .
Това е интересно инфо. Иначе от една страна едва ли някой ще седне и ръчно ще проверява откъде си попаднал на линка, твърде много работа е. Ако някой го прави, вероятно е нещо от типа на AI. От друга страна - идеята на афилиейтите не е ли точно това - да донесат колкото се може повече потребители. Защо му е някой тогава да седне и ръчка точно откъде е дошъл този афилиейт
Когато се регистрираш през афилиейт или реклама е добре, защото излиза, че си цъкаш нещо, виждаш сайт за залагания и решаваш да си пробваш късмета, поведение на обикновен играч. Със сигурност имат софтуер, който да следи тези линкове. Виж, за това дали могат да върнат историята до този форум, не съм сигурен, но е логично и това да се следи. Просто дребни предпазни мерки, които, в зависимост колко сме лоши, могат да ни удължат живота на акаунта с някой ден или месец.