Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Това е преди 100 години.
Bet_Expert написа:"Всеки опит за величие на Русия завършва с купони за хляб".
Цял живот кочина.
Когато тука и в цивилизования свят имаха касови апарати и елки, там работеха със сметала в техните магазини, нямаха опаковачна хартия, храната във вестници.
Цял живот диваци, всяка Олга в Коми се ожени за българин.
Но за сметка на това, железа и пушки бол.
"Горна Волта с ракети"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Bet_Expert
- Контакти:
ivan56 написа:Bet_Expert написа:"Всеки опит за величие на Русия завършва с купони за хляб".
Цял живот кочина.
Когато тука и в цивилизования свят имаха касови апарати и елки, там работеха със сметала в техните магазини, нямаха опаковачна хартия, храната във вестници.
Цял живот диваци, всяка Олга в Коми се ожени за българин.
Но за сметка на това, железа и пушки бол.
"Горна Волта с ракети"
Ооо, чакай да видиш след Путляка какъв позор и мизерия ги чакат.
Този ги докара до просешка тояга.
Те никога не са били богата и високотехнологична държава, нито с висок стандарт на живот, ама сега са на ръба на пропастта.
Благодарение на Путляка!
Какво да очакваш от нация на ку*ви и пияници?
А да не говорим, че жените им пият повече от мъжете.
Руснаците и кондом да направят, ще е от чугун и ще тежи 3 кг:))
Събраха се топ тъпаците на форума.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че само през октомври Русия е загубила 25 000 души личен състав поради действията на украинските дронове – загуби, потвърдени от видеозаписи.
Други 2000-3000 убити руснаци все още не са визуално потвърдени, но данните се уточняват.
Гьобелс пасти да яде пред Зеления.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че само през октомври Русия е загубила 25 000 души личен състав поради действията на украинските дронове – загуби, потвърдени от видеозаписи.
Други 2000-3000 убити руснаци все още не са визуално потвърдени, но данните се уточняват.
Гьобелс пасти да яде пред Зеления.
Аз сега вече разбирам защо им викат орки. Ти ги трепеш, те никнат изпод земята досущ като във Властелинът на Пръстените.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
Пропагандата е чудовищна. Но към нас от Запад особено. И за това почти не гледам нищо свързано с войната. Имах едни два канала в "Телеграм". Баннаха ме. Интересно, че не съм оставял коментар никъде. Мързи ме пак да се регистрирам с друг телефон. Но има два що-годе нормални украински канала в тубата. Единият от тях е един "Пан Колобок". Голям образ. Но толкова страшно близко звучи с нас, като разправя как му съсипали родината "западники"-те. Сипва и на Медведя. И яко трол атаки. Последно спомена, че това, което правят декецащниките в Украйна, го има в Русия. Което е така. Тоест, убеден съм, че е така. Лелеле, трол торнадо. Нормалните могат да следят него. За всички други има БТВ, СИ Ен Ен, Нова, Останкино, "Комсомолска правда" и прочие.
Тук ни се внушава, че има пропаганда от Русия към Запада. Няма и няма смисъл. Те хващат едни 200 милиона с родната пропаганда. А когато искат да получат нещо, не се занимават с медии и глупости. Отиват и си купуват министри, премиери. Пример - нашият Иван Костов. Или Хелмут Кол ли беше? А бг кремълофилите са безплпатни. Винаги са били такива. Докато на Нова утре да има кажат да сменят плочата и ще го направят. За съответната сума.
Тук ни се внушава, че има пропаганда от Русия към Запада. Няма и няма смисъл. Те хващат едни 200 милиона с родната пропаганда. А когато искат да получат нещо, не се занимават с медии и глупости. Отиват и си купуват министри, премиери. Пример - нашият Иван Костов. Или Хелмут Кол ли беше? А бг кремълофилите са безплпатни. Винаги са били такива. Докато на Нова утре да има кажат да сменят плочата и ще го направят. За съответната сума.