Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2025 11:42

Божидар Димитров не бил историк.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 11:51

Божидар Димитров не е специалист по темата за произхода ни, да го напиша ако трябва още 20 пъти? Че все повече се доближаваш до нивото на Помияра с тоталната си неадекватност.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 сеп 2025 12:35

Феромагнит, по-добре да доближава нивото на помияра, отколкото нивото му да е минус, като твоето :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 12:47

Правилно, да. Изключително високо равнище е да подкрепяш мангалите, дето бият лекарите. Както и оная измет, дето пречукаха шефа на полицията. Нека да прибавим и серията малоумни мемета, с които заля спам темата... А защо не и постоянният опит, да ми привлечеш вниманието чрез постове свързани с мен или постове в мои теми (23V23). По-тъпото е, че си толкова кух, че дори не осъзнаваш, че 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиващ...

Нали? :))))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 сеп 2025 14:11

Феромагнит, с всяко свое мнение затъваш като шефове на мвр, сложили пътен знак за ограничение на скоростта два дни след "превишаването" на скоростта :cry:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 сеп 2025 20:51

Drunken_Master написа:Правилно, да. Изключително високо равнище е да подкрепяш мангалите, дето бият лекарите. Както и оная измет, дето пречукаха шефа на полицията. Нека да прибавим и серията малоумни мемета, с които заля спам темата... А защо не и постоянният опит, да ми привлечеш вниманието чрез постове свързани с мен или постове в мои теми (23V23). По-тъпото е, че си толкова кух, че дори не осъзнаваш, че 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиващ...

Ушев трябва да бъде бит и еван!Момчетата са герои.а този ,дето реве като женски полов орган,нито е пребит,нито заслужава съжаление :!:
Image

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 сеп 2025 20:56

Великобритания Канада и Австралия признаха Палестина за държава..Това към Тсмити...,,Никога няма да има такава държава"..Ще има..И ще си върнат всички територии от Израел..Израел ще остане колкото ,,да се съберат под една круша".
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 сеп 2025 20:56

slash1912 написа:
Drunken_Master написа:Правилно, да. Изключително високо равнище е да подкрепяш мангалите, дето бият лекарите. Както и оная измет, дето пречукаха шефа на полицията. Нека да прибавим и серията малоумни мемета, с които заля спам темата... А защо не и постоянният опит, да ми привлечеш вниманието чрез постове свързани с мен или постове в мои теми (23V23). По-тъпото е, че си толкова кух, че дори не осъзнаваш, че 99,9% от хората тук те смятат за бавноразвиващ...

Ушев трябва да бъде бит и еван!Момчетата са герои.а този ,дето реве като женски полов орган,нито е пребит,нито заслужава съжаление :!:

Абсолютно..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 сеп 2025 21:00

icko65 написа:Великобритания Канада и Австралия признаха Палестина за държава..Това към Тсмити...,,Никога няма да има такава държава"..Ще има..И ще си върнат всички територии от Израел..Израел ще остане колкото ,,да се съберат под една круша".

:lol: :lol: Ами време е сега и Израел да анексира Газа и тези, които са признали това нещо дето никога няма да го има, просто да си вземат палестинците и да си ги гледат. Толкова по това признаване.

п.с. Онзи ден мЕрнах как финансовия им министър споменава за преговори със САЩ за разпределянето на имотна мина в Газа :lol:

Няма как да си върнеш нещо, което никога не си имал и никога няма да имаш.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2025 21:01

slash1912 написа:

Верно? Пожелавам ти, да начупят гагата на баща ти по същият начин и някакъв простак от интернет форум, да възхвалява тия дето са го били. Щом били "герои".

Това ни е нивото... После що обиждам българите като казвам, че сме прост народ.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”