Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2025 19:04

Между другото, Виталий от другият форум ми написа, че даже не знае да имало криза с бензина в РФ. Дори не познавал и някой да е закъсал за бензин там. Странна работа... Може да има недостиг само в някои части на РФ, еб*ли му майката.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 сеп 2025 21:17

Медуза, Медиана, Център за не знам си какво си .... и всичките финансирани от едно място .... много достоверни източници ...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2025 21:24

Военния ти приятел пратиха ли го в Украйна? Дали е взел феромагни от Кремиковци със себе си?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 09 сеп 2025 08:40

ReBorn1982 написа:Медуза, Медиана, Център за не знам си какво си .... и всичките финансирани от едно място .... много достоверни източници ...

А то за теб и русофилите имали някакви достоверни източници? На кого да вярваме на ТАСС, Русия 24 и подобни ли, които все още пишат, че руските загуби са малко над 10 000?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 сеп 2025 09:40

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Ти, като си толкова състрадателен, харесва ли ти това ??!

Няма хора за повече. Писал съм го и преди. Кара се с хора на договор и това е. Както виждаш... четвърта година си карат с една частична мобилизация. Да, напредват бавно, но това е положението.

Не просто бавно, те напредват като костенурка - инвалид първа степен с придружител ..... по 2 месеца се бият за 3 къщи и умират по 10 000 за няколкото тухли ..... това е безумие. Агония.

Като нямаш топки да водиш решително война, не я започвай.

Абсолютно вярно, което свежда ситуацията да 2 варианта:
- тръгнаха на изуй гащи и сега се чудят как да оправят нещата, действайки на въображение и пълна импровизация
- имат много ясна стратегия, след като тръгнаха на изуй гащи и тя е да смачкат със задушаване Украйна, щото просто са повече и имат повече от всяка една гледна точка

За мен е вариант 1 и понеже в Русия всичко се прави със страх, затова и жертвите са много. От друга страна и Украйна не жали гора (все пак са същите орки), затова и се избиват в промишлени количества. Ма да се избиват - преди ги жалех, сега ми е все тая, даже е по-добре да продължат да се избиват.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 сеп 2025 10:13

JimBeam написа:
ReBorn1982 написа:Медуза, Медиана, Център за не знам си какво си .... и всичките финансирани от едно място .... много достоверни източници ...

А то за теб и русофилите имали някакви достоверни източници? На кого да вярваме на ТАСС, Русия 24 и подобни ли, които все още пишат, че руските загуби са малко над 10 000?
Извинявай, ти да си видял аз да цитирам някои от посочените?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 сеп 2025 12:26

JimBeam написа:

Някога да съм се позовавал на ТАСС, Русия 24 и подобни ??! .... докато ти постоянно цитираш финансираните от кръговете зад """"Демократическата"""" партия на САЩ ""медии"" и НПО-та ....

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 09 сеп 2025 19:22

ReBorn1982 написа:
JimBeam написа:

Някога да съм се позовавал на ТАСС, Русия 24 и подобни ??! .... докато ти постоянно цитираш финансираните от кръговете зад """"Демократическата"""" партия на САЩ ""медии"" и НПО-та ....

Затова те питам кои за теб са достоверни източници, защото в тази сфера т.е. войната си има определен кръг от сайтове, агенции, които се занимават само с това и са навътре в нещата във всеки един конфликт бил той голям или малък. Всеки източник, който дойде от запада веднага го опетнявате като платен и недостоверен и затова ми е много интересно да разбера кои за вас са достоверни? Щом не вярваш на руските и на западните то на кои вярваш, защото другите медии цитират именно тези източници, които се занимават с тази дейност. Същото е като при социологическите агенции, които се занимават с такава дейност и си има и такива само за военни конфликти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 сеп 2025 19:25

Ми, аз изобщо не съм се уповавал на източници. Просто на най-обикновена логика. Няма как загубите на руснаците да са повече от 500К-600К, просто защото това означава, Украйна отдавна да е спечелила войната. Или поне пробивите им по цялата карта отдавна да са спрени. А ситуацията е коренно различна вече... Факт е, че украинските загуби са в пъти по-големи от руските. Това беше потвърдено вече и от бивш депутат от Радата. Не виждам, за какво му е да лъже. Пича живее във Великобритания. Да не говорим, че самият начин, по който ВСУ атакуват е точно като на армия, която не пести никакви хора. Справка - Курската авантюра.
Изображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 09 сеп 2025 22:54

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Ти, като си толкова състрадателен, харесва ли ти това ??!

Няма хора за повече. Писал съм го и преди. Кара се с хора на договор и това е. Както виждаш... четвърта година си карат с една частична мобилизация. Да, напредват бавно, но това е положението.

Не просто бавно, те напредват като костенурка - инвалид първа степен с придружител ..... по 2 месеца се бият за 3 къщи и умират по 10 000 за няколкото тухли ..... това е безумие. Агония.

Като нямаш топки да водиш решително война, не я започвай.

Изглежда доста войни си спечелил и знаеш как се прави.

Върни се в “Свободна зона”