Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Бил е с шефа на 1РПУ и сина си :lol: Можете да се сетите нататък какво е станало :lol: Двама полицаи+син срещу четирима тинейджъри :lol: Прибрал се е вкъщи, за да не се разчува. Получил е кръвоизлив. Ако бяха набили Бай Инан нямаше да се случи нищо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:А защо си мислиш, че въпросният човек е постъпил точно така? Най-малкото... сегашното младо поколение е напълно неконтрилируемо. Лично не го познавам, но имаме общи познати с него... доколкото знам е доста точен. Друг е въпроса, че може и да е бил подпийнал. Все пак се е връщал от ресторант.
Казах, че изобщо не е изключено. И го предполагам защото полицията в България масово се държи по такъв начин, още повече началниците. Естествено, това не важи за всички, но като цяло го правят и приличат изключително много на мутри, които са там да те обърнат с хастара и да ти вземат нещо, а не да ти помогнат и да свършат някаква работа.
И отново съм категорично против истерията, която обхваща медии и част от обществото поради професията на участник. И преди съм го коментирал около лекарите. Всички трябва да сме равни пред закона и да имаме равни права и задължения. Един бит полицейски началник, лекар или какъвто и да е друг не е по важен от бития Бай Иван.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
https://news.bg/politics/borisov-dyasnoto-v-balgariya-tryabva-da-izleze-s-edinen-kandidat-za-prezident.html
Ма то има ли десни в България ???! .... Бойко левундер, ПП - левундери, ДБ - левундери .....
Ма то има ли десни в България ???! .... Бойко левундер, ПП - левундери, ДБ - левундери .....
Ако ПДБД издигнат общ кандидат с Бойко ще ги призная за най- големите олигофрени във вселената. Плевката ми изглежда като добър вариант, пудел на Бойко и невероятен евроатлантик.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Не е хубаво 100-килограмови мъже да се разхождат пияни по улицата и да дават насоки на младежи как да си живеят живота :lol:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За разлика от теб знам какво е станало. И знаех четири часа преди медиите да го съобщят. И го написах във форума, че са го били. Не, че съобщиха цялата истина. Винаги се радвам като бият некомпетентни, плиткоумни, агресивни, калинки и корумпирани държавни служители, които храня. Често комбинация от две или повече. 100 кг, Симеоново, черни колани, а-у и като са без униформа, палка и подкрепление, смешковци с огромно самочувствие на два шамара от болницата. В Русе вероятно има 30 полицая, които физически отговарят за полицаи и могат да те обезвредят. Някакъв тюфлек, като излязъл от предаване "искам да отслабна със 100 килограма" те спира на Сливо поле и грухти. Това е родната полиция. Връзкарство и промъкнали се в системата, защото желаещите да слугуват на ОПГ в униформа намалят.
Честит ден на съединението на Източна Румелия с Княжество България!
Drunken_Master написа:Помияра знаел за случката 4 часа преди медиите, да го съобщят. Пича е мега наясно с нещата...
Факт е, че Помиярчето го написа тук. Тръгнах да търся за какво срава въпрос. Тамън гугълът се възстанови. Писах София, писах Варна, Пловдив... Забравих, че сте градски с него. Пък и от познатите ми русенци през годините, които знам и се броят на пръстите на едната ръка, че хората от Русе са мирни и добри хора.
Честит празник!