Делянски, не знам защо си изтри мнението, но беше точно.
Най-малкото, задължително трябва да се отговори със същата сила на днешната масова пропаганда срещу децата.
Аз и преди съм го писал това на него, но той не вярва, че има хора, които си изграждат мирогледа на база пропаганда. Но да, има такива. И то не малко. Постоянно сме облъчвани, въпросът е дали е с нещо полезно или не. В повечето случаи НЕ е.
А пропаганда ЗА децата е в полза на страната ни, защото най-голямата й цел трябва да е да оцелее.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Последна промяна от Eminem на 26 авг 2025 12:31, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Eminem написа:Делянски, не знам защо си изтри мнението, но беше точно.
Най-малкото, задължително трябва да се отговори със същата сила на днешната масова пропаганда срещу децата.
Аз и преди съм го писал това на него, но той не вярва, че има хора, които си изграждат мирогледа на база пропаганда. Но да, има такива. И то не малко. Постоянно сме облъчвани, въпросът е дали е с нещо полезно или не. В повечето случаи НЕ е.
А пропаганда ЗА децата е в полза на държавата, защото най-голямата й цел трябва да е да оцелее.
Дебели са ми пръстите и вместо ''редакция'' да го допълня на телефона, го изтрих. :geek:
Ще го резюмирам. Пропагандиране за увеличаване на населението чрез политически партии, подкрепящи такива идеи. Човек си изгражда мирогледите спрямо тва какво чете и слуша и горното ще повлияе на някакъв процент хора. За нашата страна това е препоръчително докато за Индия и Китай трябва да се прави обратното - пропаганда за намаляване на населението. За тях ще е полезно да се вкарат разни джендър политики, автори като Айн Ранд да стане задължителна за четене по няколко пъти от 1 до 12 клас при китайчетата и т.н. :lol: Звучи смешно, но всъщност това е сериозен коментар.
Всичко тва се прави с цел информация и влияние, но не за задължаване. Всеки сам си решава, НО решенията си ги взима спрямо тва каква книжка е чел или какво е слушал.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
То в Китай вече намалява населението, искат да го вдигат даже ......
И Айн Ранд е автор от който може да се вземе изключително много във всяка една държава. Не случайно ми е любимия, нищо че жената е била някога с руски корени.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
https://www.youtube.com/watch?v=bnfQXWqJ540
ТОП НОВИНА: ШИШИ СМАЧКВА БИЗНЕСА С 15 ИНСТИТУЦИИ НАКУП!
100% от българския бизнес е или зависим от тези боклуци, или затваря. Шиши праща цели орди – по 15 институции наведнъж – за да тъпчат хората. Ако няма запис, всичко приключва с едно: „там свържи се с еди-кой си, ще се разберете“.
Но когато разговорът се запише – истината излиза наяве! Те се превръщат в наакани деца, които нямат какво да кажат, само се мъчат да заекват.
Системата е гнила до кокал.
Единственият лек: бой по тиквите и свинете, докато паднат завинаги от гърба на народа!
ТОП НОВИНА: ШИШИ СМАЧКВА БИЗНЕСА С 15 ИНСТИТУЦИИ НАКУП!
100% от българския бизнес е или зависим от тези боклуци, или затваря. Шиши праща цели орди – по 15 институции наведнъж – за да тъпчат хората. Ако няма запис, всичко приключва с едно: „там свържи се с еди-кой си, ще се разберете“.
Но когато разговорът се запише – истината излиза наяве! Те се превръщат в наакани деца, които нямат какво да кажат, само се мъчат да заекват.
Системата е гнила до кокал.
Единственият лек: бой по тиквите и свинете, докато паднат завинаги от гърба на народа!

delqnski47 написа:Eminem написа:Делянски, не знам защо си изтри мнението, но беше точно.
А пропаганда ЗА децата е в полза на държавата, защото най-голямата й цел трябва да е да оцелее.
Дебели са ми пръстите и вместо ''редакция'' да го допълня на телефона, го изтрих. :geek:
Ще го резюмирам. Пропагандиране за увеличаване на населението чрез политически партии, подкрепящи такива идеи. Човек си изгражда мирогледите спрямо тва какво чете и слуша и горното ще повлияе на някакъв процент хора. За нашата страна това е препоръчително докато за Индия и Китай трябва да се прави обратното - пропаганда за намаляване на населението. За тях ще е полезно да се вкарат разни джендър политики, автори като Айн Ранд да стане задължителна за четене по няколко пъти от 1 до 12 клас при китайчетата и т.н. :lol: Звучи смешно, но всъщност това е сериозен коментар.
Всичко тва се прави с цел информация и влияние, но не за задължаване. Всеки сам си решава, НО решенията си ги взима спрямо тва каква книжка е чел или какво е слушал.
Отрезвяването идва с годините, но в повечето случаи вече е късно.
Thsmith написа:И Айн Ранд е автор от който може да се вземе изключително много във всяка една държава. Не случайно ми е любимия, нищо че жената е била някога с руски корени.
Вече не е ли? :mrgreen:
goshev написа:Thsmith написа:И Айн Ранд е автор от който може да се вземе изключително много във всяка една държава. Не случайно ми е любимия, нищо че жената е била някога с руски корени.
Вече не е ли? :mrgreen:
Ми не, принципно от около 50 години не е сред нас :lol:
Иначе приживе тя доста твърдо казва каква е и като гражданин и патриот от коя държава се приема.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Май нито е с руски нито с еврейски корени, а с хазарски.
goshev написа:Май нито е с руски нито с еврейски корени, а с хазарски.
Айнщайн, може ли да ми я покажеш къде е тази "хазарска" държава? Там някъде около 1900 година ако обичаш? Гоше, гоше...
Ясно ми е, че нейната философия ти е враг. Все пак тя подкрепя свободната мисъл и иска от хората да мислят рационално с главите си. Нещо, което не е по твоя вкус. Разбираемо е защо опитваш да я захапеш, но поне опитай маааалко по качествено.
Бъди малко повече Елсуърт Тухи и по малко Гошев от "кой ще ми дадеееееее парииииии" :lol:
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]