Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 22:20

LaRgOoO10 написа:Доста сган ще ни върнат.
Великобритания ще депортира криминално проявени българи без право да обжалват решението преди изгонването, съобщава БНР.

България е една от 15-те страни, добавени в система, наречена "депортация сега, обжалване после".

https://news.bg/society/velikobritaniya ... posle.html

Рано или късно ще върнат всичкото мангал, което прави зулуми из Европа. Достатъчно техни си цигани имат, че да дондуркат и нашите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 авг 2025 23:23

А ние длъжни ли сме да ги приемаме ??! ...... това са бежанци, клети мигранти, нарушават им правата така ..... щом Мохамед от мирно Мароко е "клет бежанец", що и Асан от Столипиново да не е ??! .....

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 23:36

ReBorn1982 написа:А ние длъжни ли сме да ги приемаме ??! ...... това са бежанци, клети мигранти, нарушават им правата така ..... щом Мохамед от мирно Мароко е "клет бежанец", що и Асан от Столипиново да не е ??! .....

Щото сме европейци и бели българи, нашите цигани са по-бели от мароканските и понеже сме богата държава- можем да си ги храним.

Изображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 авг 2025 00:23

rhaegar написа:
ReBorn1982 написа:А ние длъжни ли сме да ги приемаме ??! ...... това са бежанци, клети мигранти, нарушават им правата така ..... щом Мохамед от мирно Мароко е "клет бежанец", що и Асан от Столипиново да не е ??! .....

Щото сме европейци и бели българи, нашите цигани са по-бели от мароканските и понеже сме богата държава- можем да си ги храним.

Подарена къща назад не се връща. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2025 01:10

Отдавна трябваше да се сетят да направят стъпки към това да ги стимулират да се откажат от гражданството си : )
Иначе е достатъчно да се ликвидират всички социални помощи и подобни далавери и масово да почнат да се бутат незаконните "къщи", а на броженията да се отговаря със жандармерия и много бързо тези, които нямат желание да живеят и работят като бели хора, просто ще избягат. Граници отворени, много далеч по толерантни държави има.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

LaRgOoO10
Контакти:

Мнениеот LaRgOoO10 » 12 авг 2025 03:19

rhaegar написа:
LaRgOoO10 написа:Доста сган ще ни върнат.
Великобритания ще депортира криминално проявени българи без право да обжалват решението преди изгонването, съобщава БНР.

България е една от 15-те страни, добавени в система, наречена "депортация сега, обжалване после".

https://news.bg/society/velikobritaniya ... posle.html

Рано или късно ще върнат всичкото мангал, което прави зулуми из Европа. Достатъчно техни си цигани имат, че да дондуркат и нашите.

Със сигурност! Повечето са спокойни, че едва ли не, завинаги сме пратили голяма част от боклука на Запад, но някой ден ще им писне и ще ни го върнат. Както казва Смити, трябва да се действа към това да ги стимулират да се откажат от гражданството си. Докато все още простотията властва на Запад, някои държави може да се излъжат да ги направят свои граждани. Германия например.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 авг 2025 09:59

rhaegar написа:

Аз твърдо смятам, че трябва да откажем. "Нашите" мангусти не са с нищо по-малко от всякаква паплач от Африка и Азия, та да бъдат третирани различно. Щом ония не се депортират и "нашите" не трябва да се. Това е дискриминация, имаме идеален коз.

Разбира се, това са мои мечти. Реалността е, че сме в постоянна поза "изпуснах си сапуна, ще се наведа да го взема" .... с тия боклуци на власт.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 авг 2025 10:44

ReBorn1982 написа:Аз твърдо смятам, че трябва да откажем. "Нашите" мангусти не са с нищо по-малко от всякаква паплач от Африка и Азия, та да бъдат третирани различно. Щом ония не се депортират и "нашите" не трябва да се. Това е дискриминация, имаме идеален коз.

Разбира се, това са мои мечти. Реалността е, че сме в постоянна поза "изпуснах си сапуна, ще се наведа да го взема" .... с тия боклуци на власт.

Ем да, ма те ще кажат че не ги връщат по дискриминационен принцип, а защото са извършили дребни престъпления. За които не си струва да ги хранят из техните затвори.

Изображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 авг 2025 21:13

ReBorn1982 написа:
rhaegar написа:

Аз твърдо смятам, че трябва да откажем. "Нашите" мангусти не са с нищо по-малко от всякаква паплач от Африка и Азия, та да бъдат третирани различно. Щом ония не се депортират и "нашите" не трябва да се. Това е дискриминация, имаме идеален коз.

Нашите са граждани на ЕС за разлика от онези незаконно преминали доста граници на съюза.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 авг 2025 21:15

Значи излиза, че да си гражданин на ЕССР е прeебня .... маймуната от Африка е по-защитена от теб. Нищо че е нахлула незаконно.

Върни се в “Свободна зона”