Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2025 09:49

rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:Да, Сидни има много хубави гени. Много хубави БЕЛИ гени. Никоя чернилка няма такива. Дано се пукнат от яд.

П.п.: с голямо НЕизвинение за политнекоректното мнение ....

https://cosmeticsurgeryclinicturkey.com ... er-photos/
Дааа. Много хубави гени има. Тя, а и доста други.
Да са живи и здрави пластичните хирурзи, че някои направо не можеш ги позна от хубави гени.

:roll: :roll:
Какво точно се опитваш да покажеш/кажеш?
Повечето от днешните известни курви са пипани от чичо доктор. Често резултатът е и по-лош "след" отколкото "преди". Има и изключения - Д. Леота например е супер невзрачна "преди" , а "след" е меко казано стра`отна, за тези, склонни да приемат силиконовите примамки!

И? :roll:
Сега да съжаляваме Опра, че не е намерила начин да се превърне в Памела Андерсън ли? :roll: Или Майкъл Джексън в Стийв Маккуин?
Не знам защо даде като пример Андерсън, но по мое скромно мнение, тя е един от примерите, където жените са били по-добре "преди".
А пък за мъжете съвсем не ми пука.
Значи станахме двама в неразбирането защо другия е постнал нещо. И отново се връщаме към горната тъпотия с линка, който си пуснал и заради когото те репликирах с чудене? Какво точно има със Сидни и истерията на либералите и твоите възприятия за красота, които явно не се препокриват с търсения и продавания/купувания ефект : ) И като цяло няма нищо лошо да харесваш каквото искаш, ако искаш си падай и по марта вачкова, все тая. Идеята беше съъъъвсем друга с "нацистката реклама" и реакциите около нещо напълно нормално.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 10:16

Thsmith написа:
rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:https://cosmeticsurgeryclinicturkey.com ... er-photos/
Дааа. Много хубави гени има. Тя, а и доста други.
Да са живи и здрави пластичните хирурзи, че някои направо не можеш ги позна от хубави гени.

:roll: :roll:
Повечето от днешните известни курви са пипани от чичо доктор. Често резултатът е и по-лош "след" отколкото "преди". Има и изключения - Д. Леота например е супер невзрачна "преди" , а "след" е меко казано стра`отна, за тези, склонни да приемат силиконовите примамки!

Сега да съжаляваме Опра, че не е намерила начин да се превърне в Памела Андерсън ли? :roll: Или Майкъл Джексън в Стийв Маккуин?
Не знам защо даде като пример Андерсън, но по мое скромно мнение, тя е един от примерите, където жените са били по-добре "преди".
Значи станахме двама в неразбирането защо другия е постнал нещо. И отново се връщаме към горната тъпотия с линка, който си пуснал и заради когото те репликирах с чудене? Какво точно има със Сидни и истерията на либералите и твоите възприятия за красота, които явно не се препокриват с търсения и продавания/купувания ефект : ) И като цяло няма нищо лошо да харесваш каквото искаш, ако искаш си падай и по марта вачкова, все тая. Идеята беше съъъъвсем друга с "нацистката реклама" и реакциите около нещо напълно нормално.
Хубавите бели гени, дето са толкова хубави, че се е наложило чичко доктор да ги коригира!

Да не отварям дума колко "бели" сме повече бели. Всички китайци и японци с които съм контактувал , са по-бели от 80% от белите, които съм виждал.
Да не отварям пък дума, що касае стареенето на белите хора, сравнено в това на черните такива, повечето от които в действителност са кафяви на цвят.
Страшни гени имаме, като ни погледнеш нас на 40 години и ни сравниш с някои 50 годишни негри. Спомням си, че на един ганаец му поискахме да ни покаже документ с рожденната му дата на него, защото останалите 6-7 бели в стаята му давахме между 35 и 38 години, а той си беше на 52, както твърдеше.
Имам роднини, които като ги видиш без грим и с лекота им даваш 10-а години над реалната им възраст...Това щото сме бели с хубави гени ще да е.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 авг 2025 10:22

rane написа:
ReBorn1982 написа:
rane написа:
ReBorn1982 написа:Кефи се на грозните чернилки като не харесваш белите жени. Ама на ония и хирургията не може да им помогне ....

Оф, Делия, идеалната жена не съществува. Поне за мен де. Аз, ако трябва да сглобя идеалната жена ще е:
- с дължината на косата на индийските циганки
- цвета на косата ще е на китайките/японките
- кожата, вкл. цвят ще е пак на китайки/японки
- лице, ръце, длани, гърди, талия и ханш на жените от И. Европа
- дупИтата на афро-американките
- ногите на китайките/японките
- височина 170+ см

Съществува със сигурност едно нещо - бялата жена е много по-красива от черната. Това мисля всеки го вижда. Истинска рядкост, ама огромна рядкост е да видиш хубава черна жена ....
Когато погледнеш какво съм написал, как мислиш - съгласен ли съм или не?

Демек си сакаш черен хОй. Не беше толкова трудно да си признаеш.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2025 10:36

rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:
Thsmith написа:
rane написа:
Thsmith написа: :roll: :roll:

Хубавите бели гени, дето са толкова хубави, че се е наложило чичко доктор да ги коригира!

Да не отварям дума колко "бели" сме повече бели. Всички китайци и японци с които съм контактувал , са по-бели от 80% от белите, които съм виждал.
Да не отварям пък дума, що касае стареенето на белите хора, сравнено в това на черните такива, повечето от които в действителност са кафяви на цвят.
Страшни гени имаме, като ни погледнеш нас на 40 години и ни сравниш с някои 50 годишни негри. Спомням си, че на един ганаец му поискахме да ни покаже документ с рожденната му дата на него, защото останалите 6-7 бели в стаята му давахме между 35 и 38 години, а той си беше на 52, както твърдеше.
Имам роднини, които като ги видиш без грим и с лекота им даваш 10-а години над реалната им възраст...Това щото сме бели с хубави гени ще да е.

Ами чичко доктор, чичко доктор да беше направил Опра и Майкъл Джексън да приличат на Памела и Стив, но нещо не му се получи. В този кръг може да се въртим колкото искаш.
Отново казвам, не ми пречи да имаш каквито шантави фетиши имаш. Харесвай марта вачкова, харесвай негърки, жълти, дебели, травестити, твоя си работа. Аз по никой начин не се опитвам да те убеждавам, че хубавото е хубаво от твоя гледна точка.
Само споделям колко е забавно да се шегуваш с хората, които се ядосват на истината такава каквато я виждам аз и се опитват да я квалифицират като обидна, нацистка и етк. Ако се чувстваш засегнат от рекламата на Сидни, чудесно. Радвам се. Ако не се чувстваш засегнат, но имаш нещо против... много важно. Ако пък нямаш мнение по темата, подмини. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 13:19

rane написа:Хубавите бели гени, дето са толкова хубави, че се е наложило чичко доктор да ги коригира!

Само дето Суини си е съвсем същата на снимките преди и след, в посочената от теб статия. А в текста за нея пише, че се е колебаела дали да не си намали гърдите, така че и те са си нейни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 13:22

rhaegar написа:
rane написа:Хубавите бели гени, дето са толкова хубави, че се е наложило чичко доктор да ги коригира!

Само дето Суини си е съвсем същата на снимките преди и след, в посочената от теб статия. А в текста за нея пише, че се е колебаела дали да не си намали гърдите, така че и те са си нейни.

The noticeable change on Sydney’s face is evident. She changed throughout from her lips to her eyebrows to her teeth and nose.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 13:27

Thsmith написа:Ами чичко доктор, чичко доктор да беше направил Опра и Майкъл Джексън да приличат на Памела и Стив, но нещо не му се получи. В този кръг може да се въртим колкото искаш.
Отново казвам, не ми пречи да имаш каквито шантави фетиши имаш. Харесвай марта вачкова, харесвай негърки, жълти, дебели, травестити, твоя си работа. Аз по никой начин не се опитвам да те убеждавам, че хубавото е хубаво от твоя гледна точка.
Само споделям колко е забавно да се шегуваш с хората, които се ядосват на истината такава каквато я виждам аз и се опитват да я квалифицират като обидна, нацистка и етк. Ако се чувстваш засегнат от рекламата на Сидни, чудесно. Радвам се. Ако не се чувстваш засегнат, но имаш нещо против... много важно. Ако пък нямаш мнение по темата, подмини. :lol:
Няма никакъв начин да се засегна от реклама.
Форумният ариец става за смях, изтъквайки точно пък Синди. Това е!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 13:28

rane написа:
The noticeable change on Sydney’s face is evident. She changed throughout from her lips to her eyebrows to her teeth and nose.

Изображение

Къде е тоя noticeable change, аз поне не виждам. Дори и да е имало нещо минимално, не си личи особено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 11 авг 2025 13:35

rhaegar написа:
rane написа:

Изображение

Къде е тоя noticeable change, аз поне не виждам. Дори и да е имало нещо минимално, не си личи особено.
След като не виждаш, няма как да ти се помогне. В интернет снимки има достатъчно за всяка звезда(кОвра). Синди не прави изключение. Не е задължително да има пълна промяна, както е при някои. Но като не виждаш - полза да се ровиш няма да има.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 авг 2025 13:39

rane написа:
Thsmith написа:Ами чичко доктор, чичко доктор да беше направил Опра и Майкъл Джексън да приличат на Памела и Стив, но нещо не му се получи. В този кръг може да се въртим колкото искаш.
Няма никакъв начин да се засегна от реклама.
Форумният ариец става за смях, изтъквайки точно пък Синди. Това е!

Абе в случая точно ти си за смях. И ти нз защо се включи, защо изписа тези глупости и какво се опитваше да кажеш. :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”