Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 25 юли 2025 16:11

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:To пък голямото чудо... черно жони. Поне синьо да беше...

Пълна глупост е да даваш толкова пари, пил съм и двете, и разликата въобще не е чак толкова фрапантна колкото предполага цената .... черното е прекрасно уиски на прекрасна цена. Синьото се пие за гъзария и перчене основно от комплексари.

Също както Ферари се купува за гъзария, а не защото е (уж) в пъти по-добра кола от Корвет (да речем) .... Корвет-ът е страхотен автомобил на страхотна цена, а Ферари-то е свръхскъпа лъскава играчка за перчене .... цената му въобще не е оправдана ако трябва да сме точни. Но се купува за престиж предимно .... и се пази много, че ....

В този ценови диапазон еленчето 12 годишно ми е фаворита на мен.
Корвет кара този, който няма пари за Ферари :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 юли 2025 16:45

На кое викаш "еленче", на Гленфидих-а ли ??!

А Ферари-то се изкарва вечер, за да го паркираш пред нощния клуб. И цяла нощ трепериш някой да не го одраска, че после пребоядисването струва колкото един апартамент. Изображение

Аз и да имам пари за лъскаво Ферари, никога не бих си купил. За тия пари ще си взема 5-6 наистина расови автомобила .... а не безполезна лъскава играчка .... и, не, гроздето не е кисело. Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 26 юли 2025 14:29

ReBorn1982 написа:На кое викаш "еленче", на Гленфидих-а ли ??!

А Ферари-то се изкарва вечер, за да го паркираш пред нощния клуб. И цяла нощ трепериш някой да не го одраска, че после пребоядисването струва колкото един апартамент. Изображение

Аз и да имам пари за лъскаво Ферари, никога не бих си купил. За тия пари ще си взема 5-6 наистина расови автомобила .... а не безполезна лъскава играчка .... и, не, гроздето не е кисело. Изображение

Да същото.

Или примерно би го облепил с плакати на Бойко и мафията като това на тоя дебелият измамник Илчовски и би обикалял България :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”