Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ivan56 » 22 юли 2025 17:59

ReBorn1982 написа:1. Бургас е провинция, защото не е столица. А всичко, което не е столица, е провинция.

2. В Бургас се говори изключително неправилен български език. Хората са и с неградски манталитет.

3. Ти си от Бургас.

Това стига ли поне за ино Жони ??! Изображение

До тук си за топла бира с цаца от по-миналата година, за която всички "столичани в повече" умирате. :lol:
Можеш и повече.
Пък и шоп да ми говори за правилен език, моля ти сЪ, шЪ мЪ обидиш. :lol:

tmanolov написа:у Бг Маями на Принцесата ѝ викат Странджанка :mrgreen:

"Странджанките ги ядем, Принцесите ги евем" :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юли 2025 20:46

Циция.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2025 22:00

To пък голямото чудо... черно жони. Поне синьо да беше...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юли 2025 02:32

Никога не съм мислил, че ще ми се случи, но успях да си купя кола без да я проверя достатъчно добре и се оказа, че мога да я карам само с отворен покрив :lol: На някой анимационен герой заприличах днес, направо не е истина.
Хубаво, че не я взех за основна кола и си имам бекъпи : ) Не си спомням някога да съм се набутвал така... :oops:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2025 12:57

Thsmith написа:Никога не съм мислил, че ще ми се случи, но успях да си купя кола без да я проверя достатъчно добре и се оказа, че мога да я карам само с отворен покрив :lol: На някой анимационен герой заприличах днес, направо не е истина.
Хубаво, че не я взех за основна кола и си имам бекъпи : ) Не си спомням някога да съм се набутвал така... :oops:

що бре, ще я даваш на миските да се снимат и те ще ти правят отстъпка после - уин-уин е ситуацията :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 юли 2025 22:02

Drunken_Master написа:To пък голямото чудо... черно жони. Поне синьо да беше...

Пълна глупост е да даваш толкова пари, пил съм и двете, и разликата въобще не е чак толкова фрапантна колкото предполага цената .... черното е прекрасно уиски на прекрасна цена. Синьото се пие за гъзария и перчене основно от комплексари.

Също както Ферари се купува за гъзария, а не защото е (уж) в пъти по-добра кола от Корвет (да речем) .... Корвет-ът е страхотен автомобил на страхотна цена, а Ферари-то е свръхскъпа лъскава играчка за перчене .... цената му въобще не е оправдана ако трябва да сме точни. Но се купува за престиж предимно .... и се пази много, че ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 юли 2025 12:19

Историята е следната:
Във Facebook има различни страници, свързани с борбата. Една от тях — очевидно не подкрепяща новото ръководство — публикува основно материали срещу Станка Златева. И какво общо имам аз?
За профилна снимка на страницата е използвана моя снимка, а за корица – снимки на Семен, Могамед и Биляна.
И така… станах без вина виновен.
Г-жа Златева е решила, че всичко, написано на тази страница (включително обидите, които е цитирала в поста си), съм ги писал аз.
Не е смешно. Тъжно е.
Тъжно е, че трябваше да обяснявам каква е разликата между страница и профил. Че трябваше да обяснявам какво значи верифициран профил. Че нямам нищо общо с тази страница, нито с написаното там.

Тъжно е, че трябваше да напомня, че има десетки страници, публикации и статии, в които са използвани мои снимки – най-малкото защото съм публична личност. И това, мисля, е нормално.
Тя няма да се извини.
Няма да се извини, че първо ме обиди в национален ефир, след което ме обвини и оклевети в неща, които никога не съм казвал.
Аз съм Кирил Милов. Изказах мнението и позицията си в предишния пост.
Няма да позволя да ме злепоставят, обиждат и да говорят лъжи по мой адрес.
Разграничавам се от всички страници, свързани с борбата, и от съдържанието в тях.
Имам един-единствен профил – и това е този!
Никога не бих си позволил да обидя жена. Не толерирам такова поведение и никога не съм казвал нищо срещу Станка Златева.
Аз възпитавам дъщеря. И го правя с цялото си сърце и отговорност – да расте със самочувствие, достойнство и уважение към себе си и другите.
Пак казвам - точно затова никога, при никакви обстоятелства, не бих си позволил да унижа или обидя жена – още по-малко публично. Не говоря за уважение, за да звуча добре в социалните мрежи – аз го живея всеки ден. И който ме познава, го знае. Така че да ме обвиняват в нещо, което е в пълен разрез с всичко, което съм – не само е обидно, а и крайно несправедливо.
Рядко куха гъдулка управлява българската борба в момента... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 юли 2025 14:01

"БГ футболчето" .... :-) никак не го следя ама ми попадат гръмки заглавия от типа:
"Арда изпусна да нарани тежко ХИК в Кърджали, всичко ще се реши в Хелзинки"
"Безстрашен Левски не се даде на Брага и ще мечтае на реванша в Португалия"

Та реших да видя какво се случва с участниците в евротурнирите. Признавам че дори не знаех с кой играят
Ч. Море и Арда. За Левски и Лудогорец ми беше попадало инфо. Та гледам след силните заглавия какво се е случило.
Левски 0:0 с Брага. Може и да се смята за престижно равенство наистина. Може и да разчитат на сценария от
мачовете им с Бер Шева (равен в Португалия и дузпи) но има едно НО! Един гол за 300 минути игра засега!
Ч. Море са ясни като им видях съперника. Сигурно отпадане според мен. Съмнява ме да вкарат и гол. Дано ме изненадат!
Арда 0:0- още едини 90 мин. без гол за наш отбор!
Лудогорец и те 0:0 още едини 90 мин. без гол за наш отбор!
Каква излиза сметката 4 мача по 90 мин. 0 гола!
Добавям и предните мачове на Левски и Лудогорец:
Левски направиха 2х90 мин. без гол с/у Бер Шева и вкараха
гол в продълженията- 210 мин. 1 гол. Добавям им и 90-те с/у Брага 300 мин.- 1 гол!
Лудогорец играха продължения с/у Динамо Минск което за мен не е ОК! Вкараха 3 гола там но получиха 2.
Имат 3 гола за 300 мин. и два получени.

Сметката е ако не бъркам 780 (с продълженията със сигурност са над 800) мин. за БГ отборите ->
4 гола (3 са от Лудогорец)! Над 200 мин. игра средно за ГОЛ!

Успех в реваншите!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 юли 2025 15:09

Pichichi написа:
Сметката е ако не бъркам 780 (с продълженията със сигурност са над 800) мин. за БГ отборите ->

Успех в реваншите!

Погледни го от добрата страна, толкова са и допуснатите. А до сега освен Лудогорец срещу Минск, другите са били аутсайдери в мачовете си. В случаите на Морето с Истанбул и Левски с Брага-категорични аутсайдери.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 юли 2025 15:49

rhaegar написа:
Pichichi написа:

Успех в реваншите!

Погледни го от добрата страна, толкова са и допуснатите. А до сега освен Лудогорец срещу Минск, другите са били аутсайдери в мачовете си. В случаите на Морето с Истанбул и Левски с Брага-категорични аутсайдери.

Абс. си прав!
:-)
Може пък Гонзича да е спуснал към клубовете и нац. отбор да играят яко защитен футбол!
От такава гледна точка отборите се представят супер.

Върни се в “Свободна зона”