Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда. Всеки ден почти виждам олигофрени с тротинетки, които се возят по двама. Досега с каска тротинеткаджии съм виждал един- двама.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
Всъщност, инфлацията е движеща сила, както за БВП, така и за ръст на заплатите.ReBorn1982 написа:tmanolov написа:Но на медиите им трябва нещо за шум, за да не се вижда какво става с инфлацията и еврозоната
Каква инфлация .... то такава нямало .... даже дефлация имало ....
https://www.24chasa.bg/biznes/article/20915503
Стига разбира се да е в нормални граници, което се определя от потреблението.
Знаеш ли всъщност какво означава "ДЕфлация" ?
-
Инфлацията отдавна не е в нормални граници.
Разбира се, пиша за реалната инфлация, не стъкмистиките и лъжите на политическия орган НСИ .....
Разбира се, пиша за реалната инфлация, не стъкмистиките и лъжите на политическия орган НСИ .....
nghcvth написа:Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда.
Точно така и това е простата и чиста истина!
Веднъж да сме на едно мнение :)
-
- Контакти:
Много ми е странно, тия копейки дето защитават лева като Матросов на амбразурата, да не са разни чейнчаджии, които тайничко в себе си квичат че ще им умре бизнеса, но външно се правят на големите патриоти и пазители на лева. А причините да не искат еврото са точно гореописаните. 
Също и пишещите тук, които реват на умряло, нито веднъж не изтъкнаха този факт.

Също и пишещите тук, които реват на умряло, нито веднъж не изтъкнаха този факт.

Рашка капут, Буданов салют ! 

https://www.youtube.com/watch?v=jSKEw2MZuhA (Европейската комисия погва прасетата за сметищата) Айде, честито! Играта в България вече почва да се обръща! :)))

Тая, новата омбудсманка, защо няма биография. Почват, че е завършила някога нещо. Нищо кога, къде е родена, основно, средно образование. Била е експертка, демек нищо не е работила. В нашата фабрика секретарките ги кръстиха експерти и като почнаха да бълват една експертиза...
- Drunken_Master
- Контакти:
Основният проблем с тия тротинетки е, че се карат масово от тийнейджъри. А тийнейджърите много добре знаем колко акъл имат в тиквите си. Съответно не се спазват абсолютно никакви правила за движение и прочее... Ти и да ги накараш, да карат само по велоалеята, пак няма да е решение на проблема, понеже те дори и тогава карат като луди и има страшно много минувачи, които може да бъдат блъснати от тях. Като велосипедист го пиша, просто защото виждам за какво става дума. Нали постоянно минават като "тътътътъ... Макс Верстапен", покрай мен...nghcvth написа:Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда. Всеки ден почти виждам олигофрени с тротинетки, които се возят по двама. Досега с каска тротинеткаджии съм виждал един- двама.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Оня ден влязоха в сила новите закони. Дотук не съм видял нито един тротинеткаджия с каска, убеден съм, че ченгетата строго ги следят и са глобили всичките до един.
Видях и доста деца очевидно под 16 да ги карат,сигурен съм, че на родителите им са наложени глоби.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
На каските - майната им. За мен основният проблем е, че карат като луди. Оня травестит даже се гордееше с постъпката си...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".