Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тема за политика - България

Мнениеот nghcvth » 17 юли 2025 18:49

Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда. Всеки ден почти виждам олигофрени с тротинетки, които се возят по двама. Досега с каска тротинеткаджии съм виждал един- двама.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 юли 2025 19:06

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа:Но на медиите им трябва нещо за шум, за да не се вижда какво става с инфлацията и еврозоната

Каква инфлация .... то такава нямало .... даже дефлация имало ....

https://www.24chasa.bg/biznes/article/20915503
Всъщност, инфлацията е движеща сила, както за БВП, така и за ръст на заплатите.
Стига разбира се да е в нормални граници, което се определя от потреблението.

Знаеш ли всъщност какво означава "ДЕфлация" ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 17 юли 2025 20:46

Инфлацията отдавна не е в нормални граници.

Разбира се, пиша за реалната инфлация, не стъкмистиките и лъжите на политическия орган НСИ .....

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 юли 2025 20:50

nghcvth написа:Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда.

Точно така и това е простата и чиста истина!

Веднъж да сме на едно мнение :)

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 18 юли 2025 20:21

Много ми е странно, тия копейки дето защитават лева като Матросов на амбразурата, да не са разни чейнчаджии, които тайничко в себе си квичат че ще им умре бизнеса, но външно се правят на големите патриоти и пазители на лева. А причините да не искат еврото са точно гореописаните. Изображение
Също и пишещите тук, които реват на умряло, нито веднъж не изтъкнаха този факт. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юли 2025 09:03

https://www.youtube.com/watch?v=jSKEw2MZuhA (Европейската комисия погва прасетата за сметищата) Айде, честито! Играта в България вече почва да се обръща! :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юли 2025 20:52

Тая, новата омбудсманка, защо няма биография. Почват, че е завършила някога нещо. Нищо кога, къде е родена, основно, средно образование. Била е експертка, демек нищо не е работила. В нашата фабрика секретарките ги кръстиха експерти и като почнаха да бълват една експертиза...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 юли 2025 07:29

nghcvth написа:Каквито и забрани да се сложат, ако няма кой да следи за спазването им- кел файда. Всеки ден почти виждам олигофрени с тротинетки, които се возят по двама. Досега с каска тротинеткаджии съм виждал един- двама.
Основният проблем с тия тротинетки е, че се карат масово от тийнейджъри. А тийнейджърите много добре знаем колко акъл имат в тиквите си. Съответно не се спазват абсолютно никакви правила за движение и прочее... Ти и да ги накараш, да карат само по велоалеята, пак няма да е решение на проблема, понеже те дори и тогава карат като луди и има страшно много минувачи, които може да бъдат блъснати от тях. Като велосипедист го пиша, просто защото виждам за какво става дума. Нали постоянно минават като "тътътътъ... Макс Верстапен", покрай мен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 юли 2025 09:29

Оня ден влязоха в сила новите закони. Дотук не съм видял нито един тротинеткаджия с каска, убеден съм, че ченгетата строго ги следят и са глобили всичките до един.Изображение Видях и доста деца очевидно под 16 да ги карат,сигурен съм, че на родителите им са наложени глоби.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 юли 2025 09:46

На каските - майната им. За мен основният проблем е, че карат като луди. Оня травестит даже се гордееше с постъпката си...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”