Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 19 юли 2025 05:31

favaca8888 написа:
Thsmith написа:
goshev написа:
Thsmith написа:
nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.

Звучи смешно казано от про орк :lol: Ама нормално де. Няма какво да ме изненада от хора, които поддържат къде що има бандит по света :lol:

Твоите сега за кого са, за юдите или за джулана? :mrgreen:

Аз "мой" нямам и няма да намериш нито един мой коментар в който да защитавам някой Аладин. Без значение дали е про или анти руски :lol: Това е разликата. Аз не съм срещу тях само когато ми е удобно, а винаги и навсякъде. Както и винаги ще съм на страната на Биби и Израел в конфликт с която и да е друга държава в региона.

Еми клес отвсекъде.Абе,Шломо, ти въобще освен собствения си гъз и дебело черво нещо друго вълнува ли те

Вълнува ме всичко свързано пряко и непряко с мен. Знам, че при вас Ориенталците (както се самоопредели) мисленето не е отличителна черта и представлява трудност, но това е основното важно нещо за един нормален човек. Как дадени събития се отразяват на него и семейството му. Естествено, хората без външна тоалетна не ги вълнуват такива неща, тЪ... излишно е да се включваш. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2025 11:28

ivan56 написа:Дай сега и за любимците ви( на всички прости копейки)от Иран, където трепят с камъни жените си.Напълно легално. Може и за Северна Корея.
Вие подкрепяте най-голямата измет на планетата, седнали да пишат, кой подкрепял Запада.

1. Иран не създава и разнася по света радикален ислям за разлика от Ал Кайда (ан Нусра, т.е. Ал Шараа и сие)

2. Против съм падането на режима в Иран точно щото видяхме до какво води това - Либия, Ирак, Сирия, Афганистан .....

3. В Сирия по времето на "лошия" светски Асад не трепеха жените си с камъни .... е, сега, при "добрия" "бивш" джихадист ще ги трепят ..... доволен ли си ??!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 юли 2025 11:42

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:2. Против съм падането на режима в Иран точно щото видяхме до какво води това - Либия, Ирак, Сирия, Афганистан .....

То ест искаш някъде да има режим/диктат, за да живееш ти добре?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2025 20:08

Що, сега какво има в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия .... ??! Демокрация, предполагам ..... всичките са изключително успешни държави откак ги няма "лошите" диктатори ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юли 2025 20:44

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20945928

Диваците са излезли през нощта да се позабавляват ..... нападайки всички коли по пътя .... "европейска" Франция ....

Върни се в “Свободна зона”