favaca8888 написа:Thsmith написа:goshev написа:Thsmith написа:nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Звучи смешно казано от про орк :lol: Ама нормално де. Няма какво да ме изненада от хора, които поддържат къде що има бандит по света :lol:
Твоите сега за кого са, за юдите или за джулана? :mrgreen:
Аз "мой" нямам и няма да намериш нито един мой коментар в който да защитавам някой Аладин. Без значение дали е про или анти руски :lol: Това е разликата. Аз не съм срещу тях само когато ми е удобно, а винаги и навсякъде. Както и винаги ще съм на страната на Биби и Израел в конфликт с която и да е друга държава в региона.
Еми клес отвсекъде.Абе,Шломо, ти въобще освен собствения си гъз и дебело черво нещо друго вълнува ли те
Вълнува ме всичко свързано пряко и непряко с мен. Знам, че при вас Ориенталците (както се самоопредели) мисленето не е отличителна черта и представлява трудност, но това е основното важно нещо за един нормален човек. Как дадени събития се отразяват на него и семейството му. Естествено, хората без външна тоалетна не ги вълнуват такива неща, тЪ... излишно е да се включваш. :lol: