Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз съм за израелците тука.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Аз се надявам израелците и Джолани да се разберат. В даден момент трябва да разберат че са от едната страна на барикадата и имат общи врагове в региона, на първо място руското прокси Иран... 
Терористичната ос на злото е Иран-Северна Корея, които поддържат по-големия терористичен режим в Кремъл. Факт. Израел се бори срещу злото.

nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Терористичната ос на злото е Иран-Северна Корея, които поддържат по-големия терористичен режим в Кремъл. Факт. Израел се бори срещу злото.
Рашка капут, Буданов салют ! 

-
- Контакти:
favaca8888 написа:ReBorn1982 написа:ivan56 написа:Сега това лошо ли е или не?
Моше ги кара по ред на номерата.
Хубаво е. Този джихадистки диктаторски режим, безусловно подкрепян от Запада, е зло. Още повече когато говорим за държава, която до миналата година беше светска и всички имаха възможност свободно да практикуват религиите си.
Но също така Израел отново погазва брутално международното право с тези си действия.
И санкции естествено няма.
Любимата ти Рашка задна прашка също не е наложила и 1 санкция на Израел от 7 октомври 2023г. насам.
Рашка капут, Буданов салют ! 

-
https://news.bg/world/oon-nastoyava-za-tarsene-na-otgovornost-za-ubiystvata-v-sueyda.html
Ето тези ислямски изверги подкрепя "демократичният и цивилизован свят" (т.е. Запада) .....
Данните включват съобщения за екзекуции без съд, отвличания и унищожаване на частна собственост от силите за сигурност и лица, свързани с временните сирийски власти, както и от други въоръжени елементи, включително друзи и бедуини.
Най-малко 13 души бяха незаконно убити при един регистриран инцидент на 15 юли, когато членове на временните власти откриха огън по семейно събиране, съобщи Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека. Шестима мъже бяха екзекутирани близо до домовете си в същия ден.
Ето тези ислямски изверги подкрепя "демократичният и цивилизован свят" (т.е. Запада) .....
ReBorn1982 написа:https://news.bg/world/oon-nastoyava-za-tarsene-na-otgovornost-za-ubiystvata-v-sueyda.htmlДанните включват съобщения за екзекуции без съд, отвличания и унищожаване на частна собственост от силите за сигурност и лица, свързани с временните сирийски власти, както и от други въоръжени елементи, включително друзи и бедуини.Най-малко 13 души бяха незаконно убити при един регистриран инцидент на 15 юли, когато членове на временните власти откриха огън по семейно събиране, съобщи Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека. Шестима мъже бяха екзекутирани близо до домовете си в същия ден.
Дай сега и за любимците ви( на всички прости копейки)от Иран, където трепят с камъни жените си.Напълно легално. Може и за Северна Корея.
Вие подкрепяте най-голямата измет на планетата, седнали да пишат, кой подкрепял Запада.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Звучи смешно казано от про орк :lol: Ама нормално де. Няма какво да ме изненада от хора, които поддържат къде що има бандит по света :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Звучи смешно казано от про орк :lol: Ама нормално де. Няма какво да ме изненада от хора, които поддържат къде що има бандит по света :lol:
Твоите сега за кого са, за юдите или за джулана? :mrgreen:
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://news.bg/world/oon-nastoyava-za-tarsene-na-otgovornost-za-ubiystvata-v-sueyda.htmlДанните включват съобщения за екзекуции без съд, отвличания и унищожаване на частна собственост от силите за сигурност и лица, свързани с временните сирийски власти, както и от други въоръжени елементи, включително друзи и бедуини.Най-малко 13 души бяха незаконно убити при един регистриран инцидент на 15 юли, когато членове на временните власти откриха огън по семейно събиране, съобщи Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека. Шестима мъже бяха екзекутирани близо до домовете си в същия ден.
Дай сега и за любимците ви( на всички прости копейки)от Иран, където трепят с камъни жените си.Напълно легално. Може и за Северна Корея.
Вие подкрепяте най-голямата измет на планетата, седнали да пишат, кой подкрепял Запада.
Извинявай, ама и в Саудитска Арабия все още екзекутират хора по най-различни причини(може да си намериш сам, колкото си новини искаш), но за там никой не е мъцнал и дума от вас - що, ами щото са съюзници на Запада и от тях ни зависи петрола и за това много рядко се споменава по правилните медии, които четете. Колкото до Иран - там действат законите на шериата, факт, но извън тях никой не е тръгнал целенасочено да гони или ликвидира малцинства, държавата въпреки всичко това особено в по-големи градове е сравнително светски устроена (в малките села е ясно, ама в малки села дори и в Турция си е евало лайката), в следствие на което пък конкретно Иран е може би най-малкият "износител" на бежанци и мигранти към Европа спрямо огромното население, което има. За разлика точно от сирийци, афганистанци и всякакви навлеци от Африка, докато новата власт в Сирия освен, че бавно си налага изцяло исляма и шериата, целенасочено си трепе хора от всякакви малцинства, избива християни, друзи, алеути и т.н (той и Асад беше дикатор, но не е посягал на малцинствен принцип, а на политически - ако не му оспорваш властта няма да ти посегне защото си християнин, сунит, алеут и т.н. еди какъв си и затова имаше и светска власт там), та очевидно между Иран и Сирия в момента има доста разлики и не може да се поставят на едно равнище.
На мен ми е достатъчен фактът, че ако си християнин или така да се каже "бял" човек, западняк, в момента много по-безопасно е да живееш в Иран, отколкото в Сирия, за да дефинирам кой да подкрепям и кой не.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
goshev написа:Thsmith написа:nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Аз "мой" нямам и няма да намериш нито един мой коментар в който да защитавам някой Аладин. Без значение дали е про или анти руски :lol: Това е разликата. Аз не съм срещу тях само когато ми е удобно, а винаги и навсякъде. Както и винаги ще съм на страната на Биби и Израел в конфликт с която и да е друга държава в региона.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Thsmith написа:goshev написа:Thsmith написа:nghcvth написа:Израел срещу силите на Ал Джолани е война между две терористични организации. И двете са еднакво противни, в този филм няма добри.
Аз "мой" нямам и няма да намериш нито един мой коментар в който да защитавам някой Аладин. Без значение дали е про или анти руски :lol: Това е разликата. Аз не съм срещу тях само когато ми е удобно, а винаги и навсякъде. Както и винаги ще съм на страната на Биби и Израел в конфликт с която и да е друга държава в региона.
Еми клес отвсекъде.Абе,Шломо, ти въобще освен собствения си гъз и дебело черво нещо друго вълнува ли те
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!