Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 20:39

bubka написа:Бе според мен и една част от градския умнокрасивитет не са много доволни в момента - че пак лошия Бойко ни вкара там. Лош, лош, пък все той върши работата. Това не им пречи утре пак да го обявяват за агент на Путин, щото построил някаква тръба :lol: .
Гледах Иво Христов при Бенатова и Шекерова. Христов отказа да коментира твърденията на "журналистките", че имало "предостатъчно данни" за руска връзка при Бойко и Румен Радев... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юли 2025 20:44

Drunken_Master написа:
bubka написа:Бе според мен и една част от градския умнокрасивитет не са много доволни в момента - че пак лошия Бойко ни вкара там. Лош, лош, пък все той върши работата. Това не им пречи утре пак да го обявяват за агент на Путин, щото построил някаква тръба :lol: .
Гледах Иво Христов при Бенатова и Шекерова. Христов отказа да коментира твърденията на "журналистките", че имало "предостатъчно данни" за руска връзка при Бойко и Румен Радев... Изображение

Естествено, че няма никаква връзка. Просто работеше с руснаците в момент, в който и цяла Европа работеше с тях. Сега трябва всички политици, управлявали в Европа между 2010 и 2020-та примерно да ги пишем путинофили. Просто жълто кафявите са с мозък на земноводно и кълват на всичко, което им предложат говорителите им.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 20:45

Ти трябва да гледаш интервюто. Оня направо си ги слагаше на оная работа... "Не сте запознати!", "Нямате елементарна представа!", "Не ми се коментират сплетни и слухове!" Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=tYruAhD_N7o
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 юли 2025 20:52

Очаквам още от утре първите новини за колосални инвестиции в България. Ето, вече е сигурно, натрисат ни ойрото, чакам обещанията за грандиозни инвестиции у нас ..... все пак имам пълна вяра в капацитети като Хампарцумян и сие лаладжии .... ъъъъ, корифеи .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 20:54

Аз препоръчвам на всички, да изгледат гостуването на младият икономист Стоян Панчев при Мартин Карбовски. Доста добър анализ на икономическата ни ситуация, защо не трябва да влизаме в еврозоната, защо политиците ни и самият ЕС иска да влезем там и т.н. Свалям му шапка...

Аз нямах никаква идея, че НСИ били отчели "дефлация" за месец април... Потресаващо!

http://www.youtube.com/watch?v=PYrlI-rma64&t=2444s
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2025 23:32

"Слух, твърди се, не мога да потвърдя"
Цялата ви работа такава.
Лесни за манипулиране идиоти.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 23:33

Умен Ванко, за кое е излъгал Григор Сарийски? Пак да си задам въпроса, че гледам, че нещо пак бягаш по тъча. Айде, ние сме "прости копейки", нека умния гларус, да обясни...
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 23:43

https://www.youtube.com/watch?v=UZe6Cjk5_AQ

Хвала на Азербайджан за нападението над арменците! Цялата държава да им вземат и да ги избият до крак!

А тези двама арменски боклука, веднага да бъдат екстрадирани, с доживотна забрана да се връщат!
Последна промяна от Eminem на 09 юли 2025 00:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 юли 2025 23:52

Drunken_Master написа:Аз препоръчвам на всички, да изгледат гостуването на младият икономист Стоян Панчев при Мартин Карбовски. Доста добър анализ на икономическата ни ситуация, защо не трябва да влизаме в еврозоната, защо политиците ни и самият ЕС иска да влезем там и т.н. Свалям му шапка...

Аз нямах никаква идея, че НСИ били отчели "дефлация" за месец април... Потресаващо!

http://www.youtube.com/watch?v=PYrlI-rma64&t=2444s

Ти ми кажи защо 300-350 грама шопска, селска, овчарска и т.н. салати са 12-13 лв в най-долните кръчми, като основните продукти са между 1 (лук) и 2,50 (домати, краставици, пипер). Само имитацията на сирене е около 10 лв. Реално не е повече от 2-3 лв. А другарят Спецов мълчи. Разбирам, че вдигнаха заплатите на миячите на чинии, но все пак си има такива уреди - миялни.

Върни се в “Свободна зона”