Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тема за политика - България

Мнениеот nghcvth » 06 юли 2025 11:17

Трима души загинаха, след като кола се заби в заведение в Разград. Превозното средство е управлявано от 19-годишен младеж, който е изгубил контрол върху колата. Инцидентът се е случил снощи, в 1:36 ч. на ул. "Грънчарска".
Жертвите са на 64, 52 и 68 години и са били посетители в заведението. Единият е гражданин на Северна Македония и е бил постоянно пребиваващ у нас.
Тестовете за алкохол и наркотици на 19-годишния шофьор са отрицателни. Взета му е и проба от кръв и урина за химическо изследване. Установено е, че колата е собственост на баща му.
За случая е уведомен окръжният прокурор на Разград, образувано е досъдебно производство, допълват от Областната дирекция на МВР в Разград.

Ето за такива отрепки трябва да се върне смъртното наказание. Убива трима след като 100% е карал с превишена скорост, ще постои в най- добрия случай 10 години в затвора и ще се излезне дори по- рано. В затвора ще се издържа от нашите данъци. Тая отрепка е абсолютна загуба на кислород и пространство, няма никакъв смисъл от неговото съществуване.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юли 2025 11:58

Има и по-тежки случаи...
Бившият футболист на Левски и на националния отбор Здравко Димитров сподели за серия свои нарушения на Закона за движение по пътищата. В подкаста „Цената на успеха“ крилото на турския Бодрум разказа с усмивка как е карал в София под въздействие на алкохол и с отнета шофьорска книжка. Докато играел за „сините“, Димитров изпил няколко бири в столично заведения, качил се зад волана на чужд автомобил, а пред друг бар го спрели полицаи. Дрегерът отчел 1.25 промила алкохол в кръвта. Въпреки че книжката му била отнета, Димитров си издействал една от служебните коли на Левски.
Играчът разказва и как е бил спрян на входа на Банкя. Там предложил на полицаите „да ги почерпи“. Първоначално те не се съгласили, но историята остава незавършена. Здравко допълва, че точно тогава е бил с екипировка на Левски, като в багажника на служебния автомобил е заредил близо 50 фланелки на „сините“, които да раздава при нужда. Собственикът на Левски Наско Сираков разбрал за изстъпленията на Здравко Димитров. Според футболиста, той му заявил: „Ти си такова перде, това само аз мога да го направя“.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2025 12:37

Смъртно наказание и за вкеки разпространяващ фалшиви новини. Не ни трябват такива утрепки.

Това ми напомтя за един филм, в който обикновен човек ьби в ПТП друг и в затвора се превърна в изрод.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юли 2025 20:52

Честно си казвам, иска ми се тоя боклук Здравко Димитров някой път да бъде ударен на пътя от някой пиян и да осакатее. Само така може и да осъзнае какъв олигофрен е ..... макар че по-скоро сигурно той ще пречука някого на пътя с малоумното си поведение.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юли 2025 22:21

ReBorn1982 написа:Честно си казвам, иска ми се тоя боклук Здравко Димитров някой път да бъде ударен на пътя от някой пиян и да осакатее. Само така може и да осъзнае какъв олигофрен е ..... макар че по-скоро сигурно той ще пречука някого на пътя с малоумното си поведение.
По-интересна ми е реакцията на Наско Сираков. Ти ръководиш вторият най-популярен клуб в България (Изображение) и буквално ти е през оная работа, при положение, че на всеки с две мозъчни гънки ще му стане ясно, че тая работа вероятно ще излезе наяве... а това няма как да се отрази добре на публичният имидж на клуб като Левски София, пък бил той и вторият най-популярен клуб у нас... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 06 юли 2025 23:50

Е, какво очакваш от Сираков, който преди няколко месеца беше заснет как прави малоумно изпреварване и едва не отнесе кола в насрещното?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юли 2025 00:08

На мен ми е интересна и реакцията на водещия на ""подкаста"" ...... предполагам се е лендзил, докато тоя боклук се хвали как кара пил и без книжка, и как подкупва полицаи .... нали ??!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2025 02:10

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Честно си казвам, иска ми се тоя боклук Здравко Димитров някой път да бъде ударен на пътя от някой пиян и да осакатее. Само така може и да осъзнае какъв олигофрен е ..... макар че по-скоро сигурно той ще пречука някого на пътя с малоумното си поведение.
По-интересна ми е реакцията на Наско Сираков. Ти ръководиш вторият най-популярен клуб в България (Изображение) и буквално ти е през оная работа, при положение, че на всеки с две мозъчни гънки ще му стане ясно, че тая работа вероятно ще излезе наяве... а това няма как да се отрази добре на публичният имидж на клуб като Левски София, пък бил той и вторият най-популярен клуб у нас... Изображение

Кога пък е ръководил Ловеч или каквото е там сега? :lol:
И каква реакция очакваш? Да не говорим, че това отразяване на публичния имидж е точно нулево в БГ и има абсолютно нулев финансов резултат.

--
Принципно този дори не съм го чувал кой е, нямаше и да съм чул тези невероятни подвизи и скандали ако не го бяхте репостнали тук : 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 09:25

Thsmith написа:И каква реакция очакваш?
Правилно, да. Кво по-нормално от това, да не го санкционира по никакъв начин, а да се хили на цялата случка все едно е нещо особено забавно. Примерно, що не му предложи някой да го кара тук и там? Доста по-удачен вариант от това, да кара месеци наред без книжка и да дава жалки рушвети на родната полиция.
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 юли 2025 10:18

Е той в багажника на служебния автомобил бил "заредил" 50 фланелки на Левски, за да раздава на полицаите, когато го хванат, че шофира без книжка ..... нали се сещаш, че някой от Левски му ги е харизал тези 50 тениски, за да подкупва с тях ?!?! .....

Страхотен професионален клуб .... наистина ....

Върни се в “Свободна зона”