Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2025 08:59

То и от снощи има доста подобни снимки... Пак повтарям - руснаците ги бомбят абсолютно всекидневно.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 юли 2025 12:25

bubka написа:
Thsmith написа:Нямам представа, това т.ме не го ползвам за да отворя. Иначе картината с тези огньове е на 90% колаж за мен : ) Освен ако в киев нямат някакви петролни залежи и те да горят така : ))))

Снимката е от украински информационен канал/медия.

Осъзнаваш ли, че обсъжда нещо, което дори не е видял, а ти му обясняваш. Няма смисъл...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 юли 2025 12:32

nghcvth написа:
bubka написа:
Thsmith написа:Нямам представа, това т.ме не го ползвам за да отворя. Иначе картината с тези огньове е на 90% колаж за мен : ) Освен ако в киев нямат някакви петролни залежи и те да горят така : ))))

Осъзнаваш ли, че обсъжда нещо, което дори не е видял, а ти му обясняваш. Няма смисъл...

Аз говоря точно за снимката, която твърди, че е колаж ;д, не за клипчето от Телеграм, но него на практика се вижда същото.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юли 2025 20:03

bubka написа:

To принципно и те имат нужна да преувеличат травмите за да получат помощ. : ) Иначе е възможно да не съм прав, но за мен това изглежда като абсолютен колаж с тези огньове и пушеци.
Ако пък чак сега са ударили някои промишлени обекти и складове насред Киев(както твърди преродения другар), след колко години удари... :lol:

ReBorn1982 написа:Ох, много тежко да го отвориш тоя линк .... ще хванеш СПИН сигурно ... и да, виждат се масовите пушеци от ударите. Няма никакъв колаж. Ударени са промишлени обекти, складове, нормално е да горят, докато не бъдат угасени.

Принципи другаря, принципи. Има нещо такова. Не е като да се извърташ спрямо посоката, която ти е изгодно в момента.
Аз приложения на руснаци не използвам. Без значение дали там показват как гори москва или киев.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юли 2025 20:59

Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Няма никакво значение какви са линковете, важното е какво съдържат и дали е истина.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юли 2025 06:33

ReBorn1982 написа:Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Няма никакво значение какви са линковете, важното е какво съдържат и дали е истина.

Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго. Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 юли 2025 09:37

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго. Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.

Навремето учителят по литература винаги ни казваше, че при анализа на един текст най-важно е да се разбере КОЙ и ЗАЩО, а не КАКВО.. за съжаление образователната ни система набляга основно на КАКВО...
Изображение

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юли 2025 09:59

Thsmith написа:Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго.

Кой ти пише за казване, дал съм ти автентично видео .... никой нищо не казва.

Thsmith написа:Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.

????

.... този бълвоч пък какво общо има ??! Дал съм просто едно видео ....

Върни се в “Свободна зона”