Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2025 08:59

То и от снощи има доста подобни снимки... Пак повтарям - руснаците ги бомбят абсолютно всекидневно.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 юли 2025 12:25

bubka написа:
Thsmith написа:Нямам представа, това т.ме не го ползвам за да отворя. Иначе картината с тези огньове е на 90% колаж за мен : ) Освен ако в киев нямат някакви петролни залежи и те да горят така : ))))

Снимката е от украински информационен канал/медия.

Осъзнаваш ли, че обсъжда нещо, което дори не е видял, а ти му обясняваш. Няма смисъл...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 юли 2025 12:32

nghcvth написа:
bubka написа:
Thsmith написа:Нямам представа, това т.ме не го ползвам за да отворя. Иначе картината с тези огньове е на 90% колаж за мен : ) Освен ако в киев нямат някакви петролни залежи и те да горят така : ))))

Осъзнаваш ли, че обсъжда нещо, което дори не е видял, а ти му обясняваш. Няма смисъл...

Аз говоря точно за снимката, която твърди, че е колаж ;д, не за клипчето от Телеграм, но него на практика се вижда същото.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юли 2025 20:03

bubka написа:

To принципно и те имат нужна да преувеличат травмите за да получат помощ. : ) Иначе е възможно да не съм прав, но за мен това изглежда като абсолютен колаж с тези огньове и пушеци.
Ако пък чак сега са ударили някои промишлени обекти и складове насред Киев(както твърди преродения другар), след колко години удари... :lol:

ReBorn1982 написа:Ох, много тежко да го отвориш тоя линк .... ще хванеш СПИН сигурно ... и да, виждат се масовите пушеци от ударите. Няма никакъв колаж. Ударени са промишлени обекти, складове, нормално е да горят, докато не бъдат угасени.

Принципи другаря, принципи. Има нещо такова. Не е като да се извърташ спрямо посоката, която ти е изгодно в момента.
Аз приложения на руснаци не използвам. Без значение дали там показват как гори москва или киев.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 05 юли 2025 20:59

Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Няма никакво значение какви са линковете, важното е какво съдържат и дали е истина.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юли 2025 06:33

ReBorn1982 написа:Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Няма никакво значение какви са линковете, важното е какво съдържат и дали е истина.

Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго. Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 юли 2025 09:37

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:Сериозно преиграваш и се държиш детински направо.

Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго. Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.

Навремето учителят по литература винаги ни казваше, че при анализа на един текст най-важно е да се разбере КОЙ и ЗАЩО, а не КАКВО.. за съжаление образователната ни система набляга основно на КАКВО...
Изображение

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юли 2025 09:59

Thsmith написа:Всъщност е точно обратното. Най-важното е кой го казва и от там тръгва всичко друго.

Кой ти пише за казване, дал съм ти автентично видео .... никой нищо не казва.

Thsmith написа:Не да търсиш някакъв коментар, който отговаря на вижданията ти и автоматично да го приемаш за истината и репостваш. Точно както правиш с редовното търсене на новини за разни педали или Али Баба и техните им маймунджелъци.

????

.... този бълвоч пък какво общо има ??! Дал съм просто едно видео ....

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 07 юли 2025 18:14

Така се прави в Московията,сутринта уволнен,следообед при Кобзон.Случайност.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 18:36

Морския се включва тук само за да "громи" русофилите... Направо едвам се съвземаме... Изображение Кво стана с информацията за бомбардировачите? Май фейк се оказа цялата работа, а? Изображение

Между другото... руснаците думкат поред комисариатите... Запорожския, Харковския, Кременчукския, Полтавския, Кривойския... Това само за последната седмица. Интересно, кво целят...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”