Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2025 23:21

ogrizko написа:Идея нямам какво се опитваш да намекнеш с това Русе
Идея нямаш? Т.е. не си чувал нищо за Пламен Бобоков? Странно... щото го има даже на обща снимка с Ивелин Михайлов. И още по-странно имам познати, дето даже гласуват и за "Величие" и дори и те го признават това. Цяло Русе го знае това като факт... Михайлов "изгражда" и "строи" с парите на Бобоков.
ogrizko написа:Иначе има голяма логика в думите ти, че "нищо не е изградил и построил" - Исторически Парк е паднал от космоса в двора на Ивелин
Не, бе. Не е паднал от Космоса. Просто е мега интересно откъде е изнамерил такива колосални средства за "Исторически парк", нали това те питам... Явно е, че нямаш отговор, щото вече два поста подред само ми увърташ. Да не говорим, че няма никаква икономическа логика в него. Това е един проект, който трупа единствено и само задължения. Към миналата година бяха някъде към 6-7 милиона лева.
Фактически, Ивелин Михайлов не е с нищо по-различен от тия боклуци, дето са в НС. Единственото хубаво нещо е, че поне е оставил нещо след себе си, което вероятно ще остане в историята. Въпреки, че не съм особено голям привърженик на тия малоумни тези за "древните" българи, дето даже имало и хроники за наличието им преди раждането на Исус Христос. Имаме няколко съфорумци, дето яко кълват на тия простотии.
JustChelsea написа:Извинявай, но този Исторически парк, колкото и да е добра идеята, реализацията му е малко бутафорна и с доста съмнителни пари. Също като на Замъкът в Равадиново. Вместо тези кичозни неща , можеше да се дадат пари за Детската Болница например, за някоя от десетките рушащи се църкви.
Идеята е добра - спор няма. Даже са ремонтирали и кметството, селското мостче, училището и т.н. Но пак повтарям - просто няма никаква икономическа логика в "Исторически парк". Това е съмнителното...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 29 юни 2025 23:25

Няма много логика в него, освен да се смучат пари и изпиране на пари.
https://www.youtube.com/watch?v=rbJ7THkSKpA
Е, за такива неща да дават пари.
https://nova.bg/news/view/2024/05/17/45 ... %B0%D0%BA/
И за това
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 юни 2025 23:52

JustChelsea написа:Извинявай, но този Исторически парк, колкото и да е добра идеята, реализацията му е малко бутафорна и с доста съмнителни пари. Също като на Замъкът в Равадиново. Вместо тези кичозни неща , можеше да се дадат пари за Детската Болница например, за някоя от десетките рушащи се църкви.

https://www.youtube.com/watch?v=M44xgzDip5o някоя подобна църква ли имаш предвид?

Иначе много ще е дълъг тоя спор и едва ли ще промени нещо като ти чета мнението :) Така или иначе, по-важното е дали Ивелин може да промени нещата в България към по-добро от управляващите в момента. Не знам кое е бутафория и кое не според някого си. Но знам, че Ивелин гради и създава и достатъчно съм видял какво правят другите, за да мога да сравня.

Относно Бобоков... то и Доналд Тръмп или Путин могат да идат в Исторически парк и да се снимат с Ивелин... и после да се говори, че оттам са парите. За мен такива неща са предположения, а не факти. Както и търсене на сензации и черен пиар от тия дето не искат промяна на нещата, а държат на статуквото. Ако ми покажеш документи колко пари е пратил Бобоков на Ивелин, тогава може да го приема за факт евентуално. Това, че "се говори" нещо не значи абсолютно нищо.

Не знам защо като дрънкате за "проваления" Исторически парк и за "измамника" Ивелин не отчитате няколко неща:
1. ковид
2. войната
3. репресиите и черния пиар на държавата
4. ако искаше да го фалира - можеше още през точка 1 и точка 2 и да избяга с парите ...а той продължава да се бори и досега за тоя Парк, що ли ??? Бил като другите политици нещо прочетох.... ама аз знам за някои от другите дето са фалирали това-онова ;)

Да си представим, че Дрънкан и Челси имат общ бизнес проект и някой почне да пуска слухове срещу тях, че са измамници - те може и да не са такива. Ама самия слух как ще повлияе на бизнеса им ми е интересно?

В случая "държавата" иска да смачка Исторически Парк.... вместо да помогне, се опитва да разруши един бизнес. Въпреки слуховете, не можаха да намерят реални доказателства за нещо. Ама продължават да се въртят едни и същи глупости.

Аз мисля, че сте наистина адски повърхностни и лековерни да вярвате на топ измамниците Бойко и Пеевски дето се вижда какво оставят след себе си и техните медии и институции........ дори само комисията срещу Исторически Парк дето беше незаконна говори достатъчно ...или това 3,999% на изборите ....или това, че никъде не отразиха нормално протеста-автопоход в Брюксел би трябвало на някои хора да им говори достатъчно...... неудобните и от самолет се вижда кои са и не виждам да имате някакво оправдание.... дори смотаняшките манипулации на Жечев и Цанов не би трябвало вече от погледа на времето да оказват влияние. Но явно.... абе, не знам какво да кажа.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 юни 2025 23:56

Извинявай, защо реши, че трябва да изместиш темата, а не да отговориш на въпроса "Откъде са парите на Ивелин Михайлов?". Тук говорим за някаква най-елементарна логика... Факт е, че няма икономическа логика в парка, факт е и че парите му са с неясен произход.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 юни 2025 23:58

Drunken_Master написа:Извинявай, защо реши, че трябва да изместиш темата, а не да отговориш на въпроса "Откъде са парите на Ивелин Михайлов?". Тук говорим за някаква най-елементарна логика... Факт е, че няма икономическа логика в парка, факт е и че парите му са с неясен произход.

Защото и двамата не знаем откъде са парите на Ивелин Михайлов. Аз не смятам някакви предположения като теб за факти :) Иначе ако искаш да си чешеш езика говори си и се прави, че знаеш откъде са....

Така че аз съдя от други неща за Ивелин Михайлов, защото не съм имал възможност да му ровя по банковите сметки и документациите.

Казваш, че е същия като другите? Ама интересно, че изказът му е различен, мисленето му е различно. Ако се абонираш за канала "партия Величие" ще видиш примерно, че постоянно правят парламентарни студия дето обясняват на хората какво е ставало в парламента и защо примерно са гласували по определен начин. Общо взето пълна прозрачност и отчетност пред хората. Интересно, че това не го виждам при другите.

Интересно, че на Ивелин имотите не са в Дубай и Гърция, а са всичките в България. Що ли така не е подготвен като другите да избяга в чужбина?

Разликата е от земята до небето, но щом ти си се хванал за определен слух и манипулация и си като кон с капаци за всичко останало - какво очакваш да ти кажа? Радвай се на твоята си гледна точка и така :) Аз си информирам от моя гледна точка.

https://www.youtube.com/watch?v=A6fdeMCI_ds
https://www.youtube.com/watch?v=JuS6LzVi060
А такова нещо виждал ли си? Водене на преговори изцяло пред камерите, няма скрито покрито :) За пръв път съм наистина щастлив и горд кого подкрепям и мога с чиста душа и съвест да изляза публично да го подкрепям.... а пък вие си мрънкайте като искате няма лошо :) Живи и здрави да сте, дано да сте просто подведени, а не да участвате в някакви схеми и затова промяната да ви е неудобна...
Последна промяна от ogrizko на 30 юни 2025 00:08, променено общо 1 път.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 30 юни 2025 00:00

ogrizko написа:

https://www.youtube.com/watch?v=M44xgzDip5o някоя подобна църква ли имаш предвид?

Иначе много ще е дълъг тоя спор и едва ли ще промени нещо като ти чета мнението :) Така или иначе, по-важното е дали Ивелин може да промени нещата в България към по-добро от управляващите в момента. Не знам кое е бутафория и кое не според някого си. Но знам, че Ивелин гради и създава и достатъчно съм видял какво правят другите, за да мога да сравня.

Относно Бобоков... то и Доналд Тръмп или Путин могат да идат в Исторически парк и да се снимат с Ивелин... и после да се говори, че оттам са парите. За мен такива неща са предположения, а не факти. Както и търсене на сензации и черен пиар от тия дето не искат промяна на нещата, а държат на статуквото. Ако ми покажеш документи колко пари е пратил Бобоков на Ивелин, тогава може да го приема за факт евентуално. Това, че "се говори" нещо не значи абсолютно нищо.

Не знам защо като дрънкате за "проваления" Исторически парк и за "измамника" Ивелин не отчитате няколко неща:
1. ковид
2. войната
4. ако искаше да го фалира - можеше още през точка 1 и точка 2 и да избяга с парите ...а той продължава да се бори и досега за тоя Парк, що ли ??? Бил като другите политици нещо прочетох.... ама аз знам за някои от другите дето са фалирали това-онова ;)

Да си представим, че Дрънкан и Челси имат общ бизнес проект и някой почне да пуска слухове срещу тях, че са измамници - те може и да не са такива. Ама самия слух как ще повлияе на бизнеса им ми е интересно?

В случая "държавата" иска да смачка Исторически Парк.... вместо да помогне, се опитва да разруши един бизнес. Въпреки слуховете, не можаха да намерят реални доказателства за нещо. Ама продължават да се въртят едни и същи глупости.

Аз мисля, че сте наистина адски повърхностни и лековерни да вярвате на топ измамниците Бойко и Пеевски дето се вижда какво оставят след себе си и техните медии и институции........ дори само комисията срещу Исторически Парк дето беше незаконна говори достатъчно ...или това 3,999% на изборите ....или това, че никъде не отразиха нормално протеста-автопоход в Брюксел би трябвало на някои хора да им говори достатъчно...... неудобните и от самолет се вижда кои са и не виждам да имате някакво оправдание.... дори смотаняшките манипулации на Жечев и Цанов не би трябвало вече от погледа на времето да оказват влияние. Но явно.... абе, не знам какво да кажа.

Не е въпросът за мнението ми, а защо чак сега започна да се окичва с тези неща??? Като правеше парка защо не правеше и това?
Давам ти пример: Домус Ага даде 100 000 хил. за респиратори покрай Ковида, после си поиска от държавата "помощ" 60/40, върна си парите с бизнесменската лихва - милиони и после духна от страната. Къде е?
https://www.forbes.com/sites/giacomotog ... 05599f715f
Форбс пуска статия , че бил най-големият български инвеститор в САЩ. Тук какво е инвестирал??? Окраде каквото можа и духна. Кременка пък се кичи по Фейса с часовник за 500 бона.
Така че и този Парк и Замакът в Равадиново са една бутафория и перачница.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 30 юни 2025 00:07

ogrizko написа:

1. ковид
2. войната

Аз на никой не вярвам по принцип.
https://www.segabg.com/hot/category-spo ... tihomulkom
Ето и друг пример за перачница

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 юни 2025 00:12

JustChelsea написа:Не е въпросът за мнението ми, а защо чак сега започна да се окичва с тези неща??? Като правеше парка защо не правеше и това?

Откъде знаеш, че не го е правил?

Може да не иска да се "окичва" както казваш и затова да не е тръбил какво е правил :) А това, че не е правил точно това дето на теб ти се иска ...не значи, че не е правил нищо :) Много странна логика вкарвате.

Като искаш да се направи каквото и както ти искаш - ами направи го ти, никой не те е спрял...

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 30 юни 2025 00:13

ogrizko написа:
JustChelsea написа:Не е въпросът за мнението ми, а защо чак сега започна да се окичва с тези неща??? Като правеше парка защо не правеше и това?

Откъде знаеш, че не го е правил?

Може да не иска да се "окичва" както казваш и затова да не е тръбил какво е правил :) А това, че не е правил точно това дето на теб ти се иска ...не значи, че не е правил нищо :) Много странна логика вкарвате.

Като искаш да се направи каквото и както ти искаш - ами направи го ти, никой не те е спрял...

А ти от къде знаеш, че го е направил???

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 юни 2025 00:20

JustChelsea написа:А ти от къде знаеш, че го е направил???

На мен просто ми писна само да задавате въпроси. Като твърдиш нещо искам да го докажеш, можеш ли?

Аз пускам видеа и информация, всеки сам може да си вади изводи оттам. Вие ми пускате някакви слухове и въпроси ....дето уж са верни ама май не е мн сигурно :)

Дори колегата дето те подкрепя в спора срещу мен каза, че Ивелин е правил спирки, мостове като подарък за общините. Сещам се за едни хиляди засяти дръвчета. Сещам се за подарени икони на църкви. Сещам се за доброволстване на Атон в българския манастир.

Ама за теб сигурно дръвчетата не са нищо. Конкретно болница трябва да е построил, защото ти така си казал - прав ли съм ???

Върни се в “Свободна зона”