Идея нямаш? Т.е. не си чувал нищо за Пламен Бобоков? Странно... щото го има даже на обща снимка с Ивелин Михайлов. И още по-странно имам познати, дето даже гласуват и за "Величие" и дори и те го признават това. Цяло Русе го знае това като факт... Михайлов "изгражда" и "строи" с парите на Бобоков.ogrizko написа:Идея нямам какво се опитваш да намекнеш с това Русе
Не, бе. Не е паднал от Космоса. Просто е мега интересно откъде е изнамерил такива колосални средства за "Исторически парк", нали това те питам... Явно е, че нямаш отговор, щото вече два поста подред само ми увърташ. Да не говорим, че няма никаква икономическа логика в него. Това е един проект, който трупа единствено и само задължения. Към миналата година бяха някъде към 6-7 милиона лева.ogrizko написа:Иначе има голяма логика в думите ти, че "нищо не е изградил и построил" - Исторически Парк е паднал от космоса в двора на Ивелин
Фактически, Ивелин Михайлов не е с нищо по-различен от тия боклуци, дето са в НС. Единственото хубаво нещо е, че поне е оставил нещо след себе си, което вероятно ще остане в историята. Въпреки, че не съм особено голям привърженик на тия малоумни тези за "древните" българи, дето даже имало и хроники за наличието им преди раждането на Исус Христос. Имаме няколко съфорумци, дето яко кълват на тия простотии.
Идеята е добра - спор няма. Даже са ремонтирали и кметството, селското мостче, училището и т.н. Но пак повтарям - просто няма никаква икономическа логика в "Исторически парк". Това е съмнителното...JustChelsea написа:Извинявай, но този Исторически парк, колкото и да е добра идеята, реализацията му е малко бутафорна и с доста съмнителни пари. Също като на Замъкът в Равадиново. Вместо тези кичозни неща , можеше да се дадат пари за Детската Болница например, за някоя от десетките рушащи се църкви.