Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 27 юни 2025 19:09

Тази се оплака, че мъжт и получава 100 пъти по-голямо заплащане от нея. Футболист на Ювентус беше, но забравих кой.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 27 юни 2025 20:33

pomiqrat написа:Тази се оплака, че мъжт и получава 100 пъти по-голямо заплащане от нея. Футболист на Ювентус беше, но забравих кой.
Не я знам права ли е да се оплаква или не, но лично мен след този погром ме напуши смях за форумните спецове, дето винаги са твърдяли, че нашите футболисти щели да изгубят от женски отбор.

Седем парцала от 14-15 годишни юноши.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2025 20:36

Мъжът не получава, а изкарва. Изкарва от това, че някой си плаща да го гледа, купува тениските му, артикулите с лика му и артикулите на отбора му. Плаща ППВ, плаща билет, използва услугата на спонсорите от екипите/стадиона и някой плаща за тези неща.
Когато някой плаща за нейните/техните ликове, тя също ще изкарва толкова.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 27 юни 2025 20:40

Thsmith написа:Мъжът не получава, а изкарва. Изкарва от това, че някой си плаща да го гледа, купува тениските му, артикулите с лика му и артикулите на отбора му. Плаща ППВ, плаща билет, използва услугата на спонсорите от екипите/стадиона и някой плаща за тези неща.
Когато някой плаща за нейните/техните ликове, тя също ще изкарва толкова.
Да се пробва в OnlyFans момата. Така като я гледам... абе има путенциЯл.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юни 2025 21:31

абе не е Джена Джеймисън определено :lol: Иначе това е възможно най-глупавия начин да похарчиш пари за жена.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 юни 2025 22:29

pomiqrat написа:Тази се оплака, че мъжт и получава 100 пъти по-голямо заплащане от нея. Футболист на Ювентус беше, но забравих кой.

Дъглас Луис.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 юни 2025 09:38

Краят в много случай е ново начало.Сам лудостта може да те спаси от логиката..Хората не мислят за резултата, а само за моментният успех, крайният резултат е много над моментният успех...какво значи това- лудоста трябва да създаде нова логика
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 юни 2025 11:27

Хората винаги искат да направят нещо по-добро от теб, без да осъзнават че са стигнали до твоя краен емоционален предел, не е до родители, защото ако бе така, щеше да е лесно.Лудостта е само началото, болката е възприето ,а отчаянието е краят.

Всичко има някакво начало, но ако проследиш пътеката, ще разбереш, че края не започва с него, а просто го развива.Болката свършва тогава когато спираш да бъдеш човек.

Нямаш право да избереш като какъв си роден, но имаш право да избереш като какъв да умреш.В началото всеки ти поставя посока на развитие, но в края ти правиш своето решение.

https://www.youtube.com/watch?v=bpfYde2IGQA&list=RDbpfYde2IGQA&start_radio=1

Хората не искат те да са предпазени, а просто да контролират твоите умения,защото от какво може да печелиш най-много- на първо място от лъжливата справедливост на второ място от страха, демократите имат нужда от фалшиви диктатори... защото да бъдеш истински такъв, първо трябва да победиш, този който е предполагаем такъв, но проблемът е след това, как да ги убедиш, че имат нужда от теб? Човешката болка и страдание е начин да манипулираш неговият страх.Никой не иска да го боли, но малко хора ще скочат спрямо чеждата болка.

Смирението създава ли по-добър свят... винаги съм имал лошотията в себе си и съм смятал че тя няма значение...но хората си остават агресивни към тези, които избягват да създават болка, докато не събудят лошотията в човек...Християнството не може да усмири човешкото отчаяние, просто му дава кратко спокойствие, но дявола винаги печели, защото той знае, болката не те прави смирен, правите по-агресивен и груб.

Хората винаги ще искат грозната лъжа, пред болезнената истина, формата на успеха е да създадеш хибрид межу двете, но ако имаш съвест, трудно е да го направиш.Болката да си част от момента, а не от бъдещето е много голяма.

Хората които не са виждали отчмаянието, вярват че могат да се справят с всичко.Те дори не могат да се доближат до теб, какво искат- спокойствие, платено с пари, но хората вече осъзнаха, че парите ти дават само по-голямо безпокойство.

Създаваш една приказка, в която хората са щастливи поне за момент... това е принципа на локалните хулигани, ако и след това не може да се справите,ще ви се смея много, най-малкото за да ви унижа.Ако не може да унищожиш тяхното щастие, какво може да постигнеш...думите не унищожават мита, мита се губи , когато създателите му вече не съществуват.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 юни 2025 13:31

Ако не искаш да поемеш по пътя на омразата, погледни как може да избягаш от нея.Погледни щастието, което може да ти предостави живота. И прецени дали може да ти помогне като личност. Да излъжеш другите е част от успеха.

https://www.youtube.com/watch?v=silCUuBfZ-M
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 юни 2025 21:28

Не съм съгласен с Мадара, любовта е само началото да развитието на един по-добър свят, вероятно в момента не е готов да разбере истинката сила на любовта, но хората я чувстват чрез сърцето си.;

Любовта никога не е била болка, болката е отричането от нея и Мадара приема тази болка като част от любовта, но тя не е.

https://www.youtube.com/watch?v=D3tKpcv2TcQ

Мадара е фанатик, той се бори срещу това, което може да го направи по-силен, затова приключва като една кукла.Вярвам че основната идея в Наруто е глупостта, която се развива с пълни сили в отчаянието на хората.Няма как да провокираш омразата чрез гняв.. омразата се страхува само от любовта.
Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”