Страшно геройство да налепиш шамар на някакво хлапе. Още повече, че си три пъти, колкото него
Просто ми непонятно друго, как тоя врачански селяндур не му начупиха празната главата.
А не е като да нямат възможности и пастрока и бащата.
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ReBorn1982 написа:"Детето" е отдавна публична личност, бара се за някакъв, та е в такива моменти се показва какъв си и какъв не си. Путките на 18 са си путки и на 40 .... мъжете са мъже и на 15, и на 50. Или имаш характер, или нямаш.
И не, никъде не пиша да гледаш лошо и да тропаш по масата.
Масово днес "мъжете" са кифли. По-големи кифла и от жените-кифли.
Мдаа, мъжете са мъже на 15 и 50. Много сбъркани представи имаш. Момчетата на 15 са деца. Някога преди 100 г може и да са се водили за мъже, но сега са деца. Обгрижвани и гледани и без някакви сериозни отговорности. Да не говорим, че масово влизат в другата си роля дори около средата на 20 те.
И да, изобщо не пишеш за тропане. Упрекваш някое дете, че е показала някакви чувства, а не е гледало лошо или не е взело лопатата за да го центрира.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Не ми обяснявай глупости.
Ще ти цитирам една истинска история:
Едно време (1980-те) в съблекалнята на ЦСКА, тогава звезден отбор с куп национали и звезди, влиза един малък и анонимен келеш, току що привлечен в отбора. "Екзекуторът на Ливърпул" Стойчо Младенов веднага го "пробва". "Ей, малък, я ела тук да ми лъснеш обувките" .... малкият, обаче, се оказва с характер .... "Ще лъсна твоите, но ти първо ела да лъснеш моите, че вчера играхме на кален терен и са мръсни" ..... Стойчо се сепва, тръгва заплашително към него, дръпва го за ухото и му просъсква - "Браво, малкия, обичам играчите с характер .... не се давай никога да те мачкат, дори и по-големите" ....
Въпросният малък келеш се казва ..... Христо Стоичков. Мисля че можеш да схванеш поуката от историята.
Едно време (1980-те) в съблекалнята на ЦСКА, тогава звезден отбор с куп национали и звезди, влиза един малък и анонимен келеш, току що привлечен в отбора. "Екзекуторът на Ливърпул" Стойчо Младенов веднага го "пробва". "Ей, малък, я ела тук да ми лъснеш обувките" .... малкият, обаче, се оказва с характер .... "Ще лъсна твоите, но ти първо ела да лъснеш моите, че вчера играхме на кален терен и са мръсни" ..... Стойчо се сепва, тръгва заплашително към него, дръпва го за ухото и му просъсква - "Браво, малкия, обичам играчите с характер .... не се давай никога да те мачкат, дори и по-големите" ....
Въпросният малък келеш се казва ..... Христо Стоичков. Мисля че можеш да схванеш поуката от историята.
- Drunken_Master
- Контакти:
Той, Стойчо казва и че Камата на първата тренировка му влязъл яко с бутоните напред, че направо изревал от болка, треснал му и един задвратник за "наказание"... 

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Това искам да илюстрирам на Шмити. Че или си характер, или не си. И на 18, и на 40. Няма как на 18 да ревеш неутешимо като момиченце заради едно шамарче, а на 30 вече да си точен и стабилен мъж. Не, цял живот ще си пyтка .... бил "дете" още, било нормално да циври ....
Thsmith написа:pomiqrat написа:Thsmith написа:Е то това момче дори нямаше 18. Бях чел в някакъв вестник за това. Доколкото си спомням, момчето даже беше защитил някое друго момиче или нещо подобно. Нз какво точно очакваш. Ако на мен някой ми беше посегнал на тези години, след няколко часа щяха да го карат на някъде.
Иначе какъв стрес точно има от тези социални мрежи? Всичко това не е истинско и не е нормално да генерира реални последствия. Ако го прави, семейството е объркало с възпитанието и мирогледа на детето.
Абсурдно е да сравнявате комунизма, прехода, мутренските години и етк с някакви социални мрежи и това колко лайка ще получиш и колко от обратното на лайкване в някакъв сайт ; )
Всъщност - не. През цялото предаване се е правил на генгста пред селянина от Враца и он накрая му зпернал един шамар и педерастчо се разревал и притичкал при мама и тате, защото не може да понесе последицитте от действията си.
Може, аз като цяло не виждам някаква голяма драма в това някое 16-7 годишно момче да се разтрои ако някой чобан го перне. Това е подрастващо все пак и в никакъв случай не го намирам за "педалско" и обратното, не намирам за особено мъжествено да удряш деца при това чужди без да са ти направили нещо. И подчертавам, уважението се изработва, а не пада от небето. Това, че някой не те уважава и те усмива (примерно) не е причина да удариш някого.
Я синтезирай като си го гледал, как точно го е провокирал и как се е правил на "генгста"?
Не съм го гледал. Момчетата във фитнеса разказваха какво се е случило в "Къщата на инфлуенсърите" и ги слушах с "трепет", докато зацепя, че поне единия съм го виждал. Погледнах клипа с шавара. Шляпна го по треньорски зад врата с 5% от силата си и маминия след това се разрева, усетил, че ще получи внимание .
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dovedeniyat-sin-na-Ivan-se-razplaka-sled-shamar-ot-Emil-Kamenov-mai-shte-ima-delo-2313222?amp=true
Малкият смешник дори дело бил завел за тоя смешен "шамар".
..... като преди това даже се оплакал на "татко" си (доведения) ....
Малкият смешник дори дело бил завел за тоя смешен "шамар".

След удара, Спас, който видимо се разплака, демонстрира по-зряла реакция, отказвайки да приеме извиненията на Каменов и подчертавайки, че агресията не решава проблемите. Той веднага се свърза с Иван Христов, за да обсъдят възможността за съдебно дело срещу побойника.
Продуцентите на риалити формата взеха бързи мерки и изгониха Каменов от шоуто, подчертавайки, че подобно поведение не е приемливо.
В специално обръщение в социалните мрежи Спас заяви, че първото нещо, което е направил, след като е навършил 18 години, е да заведе дело срещу Емил Каменов, защото смята, че не трябва по такъв агресивен начин да се решават проблемите. Младото момче иска да покаже на хората, че не е нужно да ставаме лоши и тормозът в каквато и да е форма е недопустим
.
-
Еееей богУ, що въобще обсъждаме нЕква случка от преди половин година ?
Вероятно Каменов, ако шамароса нЕкои от тука, дето го защитават, и те ще се насерат, ама тука - "мъжаги". :lol:
На чужд гръб и 100 тояги са малко, е казал древният ни народ.
Шамарът въобще не беше приятелски, и целеше точно това, да покаже на "дриШльото", че Емил Каменов... "Не е кой да е".
Честно-казано и "Батката" Каменов, бая рИва ( не със сълзи, но и другото си е срамно ) след случката, като направи 1 000 подкаста и интервюта, за оправдание.
Тарикат-Мъж, не писка !
А че Спасчо, е далеч от мъж, е ясно. Дано един ден да възмъжее, физически и ментално.
Вероятно Каменов, ако шамароса нЕкои от тука, дето го защитават, и те ще се насерат, ама тука - "мъжаги". :lol:
На чужд гръб и 100 тояги са малко, е казал древният ни народ.
Шамарът въобще не беше приятелски, и целеше точно това, да покаже на "дриШльото", че Емил Каменов... "Не е кой да е".
Честно-казано и "Батката" Каменов, бая рИва ( не със сълзи, но и другото си е срамно ) след случката, като направи 1 000 подкаста и интервюта, за оправдание.
Тарикат-Мъж, не писка !
А че Спасчо, е далеч от мъж, е ясно. Дано един ден да възмъжее, физически и ментално.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Промяната на маршрута на поредния национален протест бe заради вчерашната акция на представител на инициативния комитет за запазване на лева - Страхил Ангелов, който свали украинското знаме от фасадата на общината и на негово място постави българско.
Около час по-късно то беше свалено, а украинският флаг - върнат на мястото му пред сградата.
Трепане на всички безродници!
ReBorn1982 написа:Не ми обяснявай глупости.
Поуката е, че двама селски тикви са си го мерили. Ебати историята.
ReBorn1982 написа:Това искам да илюстрирам на Шмити. Че или си характер, или не си. И на 18, и на 40. Няма как на 18 да ревеш неутешимо като момиченце заради едно шамарче, а на 30 вече да си точен и стабилен мъж. Не, цял живот ще си пyтка .... бил "дете" още, било нормално да циври ....
Пълни глупости са това. И в пъти бих предпочел да общувам с някой, който не е селско плашило. От него освен да ти пренесе багажа, друга файда няма, както и от селския "характер".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]