Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2025 19:07

САЩ се намесиха снощи, за да спасят кожата на приятелчето си, но вече шансовете за Трета световна са "по-малки", според тая .
https://www.youtube.com/watch?v=Yu9GCHVCjkw
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2025 19:09

icko65 написа:Ква инвазия ве..Тоя удар на САЩ е такъв фейк и мирише тотално..Убеждавам се с всяка изминала минута..Първия анонс:Унищожихме ядрените обекти на Иран..Сега ще има мир....Бухахаха

Пробвай да изчистиш малко и няма да ти мирише. Повече чистене, по-малко разсъждения. :lol: И преди съм ти го казвал.

Drunken_Master написа:САЩ се намесиха снощи, за да спасят кожата на приятелчето си
https://www.youtube.com/watch?v=Yu9GCHVCjkw

Как точно този удар "спасява кожата" на някого? С любопитство чакам да обясниш. Освен, че спасява Иран от реално използване на ядрено оръжие за да се съборят съответните съоръжения? От чисто любопитство чакам да видя как ще формираш теза за "спасяване на кожа" чрез този въздушен удар.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2025 19:15

САЩ къв х0й го дирят в Иран? Нали великата израелска армия можеше и сама да се справи? Атомна бомба? Къде? Нали самото американско разузнаване казва, че няма нищо такова... ОК, да приемем, че има такава, а защо няма повишена радиация тогава?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2025 20:14

Drunken_Master написа:САЩ къв х0й го дирят в Иран? Нали великата израелска армия можеше и сама да се справи? Атомна бомба? Къде? Нали самото американско разузнаване казва, че няма нищо такова... ОК, да приемем, че има такава, а защо няма повишена радиация тогава?

- С какво точно се променя ситуацията за Израелската армия? Още от началото се каза, че няма друга държава, която да може с конвенционални средства да пробие бункера. Е ако държите, може и с неконвенционални средства да се справят Израелците, но едва ли това е желания вариант за нормалните хора.
- Американското разузнаване не дава обяснения пред медии. "Магарето" Тулси (която беше едно от най-проблематичните назначения), същата подкрепяща комуниста Бърни за президент (преди 2 мандата), изрази мнението си, което беше отхвърлено.
След това изрази и друго мнение, а както следва "Tulsi Gabbard now says Iran could produce nuclear weapon 'within weeks'"
https://www.bbc.com/news/articles/c056zqn6vvyo

- Защо трябва да има повишена радиация за поражения на 100 м под земята?
И като цяло, не ми отговори на конкретния въпрос. Как точно този удар "спасява кожата" на някого. Това ми е конкретното питане.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2025 20:23

Thsmith написа:Това ми е конкретното питане.
Ми, не знам, бе... Гледам ги и в Газа колко време се мъчат, то Газа е кажи-речи колко Перник. Ако толкова са силни, нямаше да се налага САЩ да се намесва. Просто не виждам никаква логика... Ако ти виждаш... Да не говорим, че това тяхно ПВО е ебаси прехваленото. Железен купол, х0я му Спас... Щом ти бомбят центъра на Тел Авив, колко да е добро?! Единствено, признавам, че разузнаването им наистина си е свършило прекрасно работата... успяло е отвътре да ги разчовърка. Айде, да не е "спасяване на кожата" (малко съм пресолил манджата), ама си е едно братско рамо.

И пак не разбирам... къв е проблема тия да си имат ядрена бухалка, при положение, че Израел имат също? Ебаси двойните аршини.
Последна промяна от Drunken_Master на 22 юни 2025 20:24, променено общо 1 път.
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 юни 2025 20:23

На мене ми е интересно защо абсурдното ни правителство не е осъдило действията на израелските и американските помияри, които пряко ни засягат и които ще доведат до значително повишение на практически всички цени в България. Оставям настрана, че извършват явен тероризъм.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 юни 2025 20:35

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Това ми е конкретното питане.
Ми, не знам, бе... Гледам ги и в Газа колко време се мъчат, то Газа е кажи-речи колко Перник. Ако толкова са силни, нямаше да се налага САЩ да се намесва. Просто не виждам никаква логика... Ако ти виждаш... Да не говорим, че това тяхно ПВО е ебаси прехваленото. Железен купол, х0я му Спас... Щом ти бомбят центъра на Тел Авив, колко да е добро?! Единствено, признавам, че разузнаването им наистина си е свършило прекрасно работата... успяло е отвътре да ги разчовърка. Айде, да не е "спасяване на кожата" (малко съм пресолил манджата), ама си е едно братско рамо.

И пак не разбирам... къв е проблема тия да си имат ядрена бухалка, при положение, че Израел имат също? Ебаси двойните аршини.

Какво точно се "мъчат" в Газа? Подмятат бандитите от единия на другия край и правят живота им черен за да ги принудят да се разкарат от там без да трябва да ги избият до крак или да ги товарят на влаковете. Да, не успяват да намерят част от заложниците, не са и тръгнали да обръщат всеки камък. Седят си, пускат бомби и подмятат бандитите. Ебати "мъката".
Пак те питам, как точно САЩ ги спасяват в момента? И след като те са единствената страна с конвенционална бомба, която да срине този бункер, как точно искаш да стане? Аз нямам против и да го нукнат направо, но тогава пак ще ревете. Обясни как точно ги "спасяват". Не си пресолил, а направо си хвърлил някакво клише без никакво реално покритие в случая.

Иначе определено аз съм изненадан от пропуските на ПВО-то. Като цяло смятах, че фаза защита на по-напредналите страни може да отбие изцяло фаза атака на подобни, но явно не съм бил прав. Сега остава максимално бързо да ликвидират възможността на Иран да изстрелва подобни ракети. Ф-ките бая курсове май ще имат да правят.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2025 20:47

Thsmith написа:Пак те питам, как точно САЩ ги спасяват в момента? И след като те са единствената страна с конвенционална бомба, която да срине този бункер, как точно искаш да стане?

Ми къв х0й го дирят там, нали това ти пиша? Явно е че им удрят рамо, понеже ония не могат, да се справят сами... То доколкото си спомням даже имаше и публичен призив от оня кавал. Кво има да коментираме повече!? Той направо си ги измоли...
В интервю за Брет Байер от Fox News, Нетаняху определи Тръмп като „най-голямата заплаха“ за Техеран и ядрените амбиции на иранския режим. „Тези, които скандират "Смърт за Америка", се опитаха да убият президента Тръмп два пъти“, заяви израелският премиер във връзка със скорошните удари между Израел и Иран през уикенда. Той отправи призив към американския народ, подчертавайки необходимостта от твърди действия срещу Иран: „Желаете ли тези хора да разполагат с ядрени оръжия и средства да ги доставят до вашите градове? Разбира се, че не. Ние защитаваме себе си, но и целия свят.

И къде има доказателства за ЯО? Кой го твърди?
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юни 2025 21:05

nghcvth написа:На мене ми е интересно защо абсурдното ни правителство не е осъдило действията на израелските и американските помияри, които пряко ни засягат и които ще доведат до значително повишение на практически всички цени в България. Оставям настрана, че извършват явен тероризъм.

Щото много добре знаеш, че България отдавна е жалка колония, ако сащ ни наредят и войски ще изпратим в Иран (5-те ни войника) .... това сме ние ....

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 юни 2025 21:10

https://www.kurir.rs/planeta/9705159/teroristicki-napad-u-damasku-eksplozija-u-crkvi-ima-mrtvih-razneo-se-bombas-samoubica

Кървав атентат срещу християнска църква в Дамаск. Много убити.

Честита демократична Сирия. Важното е, че го няма лошия Асад .... сега е демокрация. Джихадистка демокрация ....

Върни се в “Свободна зона”