Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 20 юни 2025 18:00

Eminem написа:
и справедливостта да възтържествува

Справедливост е всички ислямисти да изчезнат от лицето на земята!

Не, справедливостта е всички, които ги защитават да бъдат принудени да живеят с тях.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 20 юни 2025 18:17

Eminem написа:

Защо и ти не дадеш своя принос и не отидеш в Техеран да ги избиеш?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2025 18:42

Thsmith написа:
Eminem написа:

Не, справедливостта е всички, които ги защитават да бъдат принудени да живеят с тях.

Западняците ''разбричкват'' мравуняка дет си живеят просто мравките и те после идват към Европа под формата на хуманитарна криза. То точно тва всъщност става с уникалните желания на такива като теб. Ние де факто живеем с тях тук благодарение на вас. Дори и да приемем следващата уникална глупост (поправяйки по горната простотия) чрез разстрел на всичко живо на границата то тва отново са: 1. Време. 2. Ресурси. 3. Проблеми. Освен тва НИКОЙ не може да спре напълно такива нашествия. Границата на САЩ да не е уникална и непробиваема? Глупости. Там има огромен проблем с тва и ти сигурно го знаеш по добре и от мен. Я сега си представи същата ситуация, но в МеХико да има много петрол и някой да ги бомби отгоре да видим кво ще стане. И ще има ''аууууу....ма разстрелвайте ги ве''. Ми да ве ма тва да не ти е като яденето, пиенето и еб***то толко просто и лесно всичко. То сега не се справят със ситуацията, а кво остава с горната. За такава непробиваема граница с такова огромно количество нашественици сигурно тряят милиарди инвестиция. Изобщо замислял ли си се ти тва колко струва и откъде ще дойдат тея пари? Да няма после ''ауууу, то ми увеличиха данъците''. И сега теглейки чертата ние плащаме всичко щот разни на друг континент си имат техните си интереси. Съжалявам ма нещо различно от ''Вие сте некакви идиоти'' друго не им идва на акъла, наистина. Говоря от европейската гледна точка. Аз лично не намирам абсолютно никаква логика да подкрепям бомбенето на ''мравуняците'' в Близкия Изток и после да се чудя как да се справям с бежанци. Никаква логика не виждам тук.
Последна промяна от delqnski47 на 20 юни 2025 18:56, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 юни 2025 19:41

Drunken_Master написа:Т.е. когато ние не подкрепяме масовият геноцид над цивилните от страна на еврейската измет, това са "крокодилски сълзи по вонящи държави и народи"?
Добре бе man, в този случай не е ок да се правиш на ударен.
Чудесно знаеш, че имам на предвид това, че е повече от абсурдно да се подкрепят държави, режими, политики или съюзи, които искат смъртта на тези, в които НИЕ членуваме !!
Кое е НЕясно ?

Колко пъти да обяснявам, че опцията "да напуснем западните структури", би означавало смърт, както за Държаноста ни, така и за Народът Български, като осъзнатост и идентичност !!?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 20 юни 2025 20:01

Thsmith написа:
Eminem написа:

Дори и много да се постарая трудно бих влязъл в Газа от палестинската част,защото има огради и бетонни стени.Това,което съм виждал там са унизителни действия на евреите спрямо палестинците,като ги плюят,бият,оскверняват църквите им и се държат с тях като добитък.Отделно като включим и сетлърите,които са няма такава долна,гнусна,платена и разлигавена сган,ако Иран направят бомбата АЗ бих натиснал копчето!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юни 2025 22:10

THE G.A.M.E написа:Колко пъти да обяснявам, че опцията "да напуснем западните структури", би означавало смърт, както за Държаноста ни, така и за Народът Български, като осъзнатост и идентичност !!?

Днешните ЕС и САЩ, не спират да пропагандират и рекламират във всички възможни сфери - наднационализъм/глобализъм/интернационализъм и мулти-култи общество. Общо взето, превръщат Европа в интернационална кочина, в която европейците са "съветвани" да забравят културата си, но да се съобразяват с ислямската култура. Примерите от Германия и Англия са стотици.

Виж и нашите либерали как се подиграват на хората, които продължават да спазват и почитат обичаите и традициите ни. Не било модерно.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 юни 2025 22:52

Както казват в "Царя на войната" - Земята ще я наследят търговците на оръжие, защото другите ще сме заети да се избиваме.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2025 00:58

delqnski47 написа:Западняците ''разбричкват'' мравуняка дет си живеят просто мравките и те после идват към Европа под формата на хуманитарна криза. То точно тва всъщност става с уникалните желания на такива като теб. Ние де факто живеем с тях тук благодарение на вас. Дори и да приемем следващата уникална глупост (поправяйки по горната простотия) чрез разстрел на всичко живо на границата то тва отново са: 1. Време. 2. Ресурси. 3. Проблеми. Освен тва НИКОЙ не може да спре напълно такива нашествия. Границата на САЩ да не е уникална и непробиваема? Глупости. Там има огромен проблем с тва и ти сигурно го знаеш по добре и от мен. Я сега си представи същата ситуация, но в МеХико да има много петрол и някой да ги бомби отгоре да видим кво ще стане. И ще има ''аууууу....ма разстрелвайте ги ве''. Ми да ве ма тва да не ти е като яденето, пиенето и еб***то толко просто и лесно всичко. То сега не се справят със ситуацията, а кво остава с горната. За такава непробиваема граница с такова огромно количество нашественици сигурно тряят милиарди инвестиция. Изобщо замислял ли си се ти тва колко струва и откъде ще дойдат тея пари? Да няма после ''ауууу, то ми увеличиха данъците''. И сега теглейки чертата ние плащаме всичко щот разни на друг континент си имат техните си интереси. Съжалявам ма нещо различно от ''Вие сте некакви идиоти'' друго не им идва на акъла, наистина. Говоря от европейската гледна точка. Аз лично не намирам абсолютно никаква логика да подкрепям бомбенето на ''мравуняците'' в Близкия Изток и после да се чудя как да се справям с бежанци. Никаква логика не виждам тук.

Отново лъжеш най-безсрамно, точно както обикновено.
Никога не съм искал нещо подобно. Винаги съм твърдял, че границите трябва да се пазят със смъртоносна сила и винаги съм бил против всякакви социални помощи, а какво остава за хуманитарни. И граница и каквото и да е не се пази по един начин. Да, пазиш врата с пазач, но ако има награда отзад, кандидати много. Ако отзад има само пердах без награда, няма кандидати. Просто не трябва никой влязъл да получава каквато и да е помощ и веднага да се екстрадира, по възможност в сибир и от там да се прибира както успее : ) Ако им позволиш да живеят спокойно на помощи или да работят и да живеят много по-добре от положението в родните им места, ти създаваш награда. Това е сбърканото.
И не, не трябва млрд инвестиции, а да СПЕСТИШ млрд, които раздаваш за помощи и да ползваш машинките на Хонекер в комплект. Накрая ще си много на плюс като теглиш чертата.

Винаги съм казвал, че зародиша на проблемите там идват след разпадането на колониалните управления. Трябва да се търси такъв тип управление, което да цивилизова местните със сила и след няколко поколение да ги превърне в образно казано "бели" хора. Това няма как да стане с демокрация.

favaca8888 написа:
Thsmith написа:
Eminem написа:

Дори и много да се постарая трудно бих влязъл в Газа от палестинската част,защото има огради и бетонни стени.Това,което съм виждал там са унизителни действия на евреите спрямо палестинците,като ги плюят,бият,оскверняват църквите им и се държат с тях като добитък.Отделно като включим и сетлърите,които са няма такава долна,гнусна,платена и разлигавена сган,ако Иран направят бомбата АЗ бих натиснал копчето!

Ами вероятно няма как да влезеш в Израел, особено ако не минеш чека. Иначе съм сигурен, че много биха ти се зарадвали. А за копчето, силно се надявам да ти се наложи да живееш с тази измет в една сграда и в един квартал. С удоволствие бих наблюдавал шоуто.

A.Pinochet[/center]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 21 юни 2025 07:13

Ами наблюдавай.Ако искаш мога да те поканя някой път.Уникална кухня, страхотно отношение и сървис,добро отношение към клиента и винаги чисто и уютно.Докато при ционистите скъпо,със 150 правила и процедури,лицемерие,двуличие и самочувствие до небесата,без грам покритие.Има естествено хора и хора,но евреина си е евреин.Изключително противни екземпляри с редки,ама много редки случаи на някой свестен и в повечето случаи е винаги жена.За пореден път се убеждавам,че "той" наистина беше прав.
А за това,че израелската армия изби над 10 000 деца ще им ръкопляскаме или ще им дадем медал?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2025 09:49

favaca8888 написа:Ами наблюдавай.Ако искаш мога да те поканя някой път.Уникална кухня, страхотно отношение и сървис,добро отношение към клиента и винаги чисто и уютно.Докато при ционистите скъпо,със 150 правила и процедури,лицемерие,двуличие и самочувствие до небесата,без грам покритие.Има естествено хора и хора,но евреина си е евреин.Изключително противни екземпляри с редки,ама много редки случаи на някой свестен и в повечето случаи е винаги жена.За пореден път се убеждавам,че "той" наистина беше прав.
А за това,че израелската армия изби над 10 000 деца ще им ръкопляскаме или ще им дадем медал?

:lol: :lol: :lol: Това малко като приказката за трабанта и Ферарито започва да звучи. Било скъпо и гадно, ми не. Не е скъпо(може ти да си беден) ако имаш предвид Израел и сравнението с някоя кочина наоколо. Нямах обаче предвид да им ходиш на гости, а да си живеят за постоянно в твоя квартал, в твоето местообитание. Да си им се радваш от първо лице по цял ден.

И аз за пореден път се убеждавам, че всеки явно се разпознава и подкрепя себеподобните си.

* Ще чакаме още две нули и тогава първо ще има аплаузи и след това медали. Други въпроси? :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”