Eminem написа:и справедливостта да възтържествува
Справедливост е всички ислямисти да изчезнат от лицето на земята!
Не, справедливостта е всички, които ги защитават да бъдат принудени да живеят с тях.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Eminem написа:и справедливостта да възтържествува
Не, справедливостта е всички, които ги защитават да бъдат принудени да живеят с тях.
Добре бе man, в този случай не е ок да се правиш на ударен.Drunken_Master написа:Т.е. когато ние не подкрепяме масовият геноцид над цивилните от страна на еврейската измет, това са "крокодилски сълзи по вонящи държави и народи"?
Thsmith написа:Eminem написа:и справедливостта да възтържествува
THE G.A.M.E написа:Колко пъти да обяснявам, че опцията "да напуснем западните структури", би означавало смърт, както за Държаноста ни, така и за Народът Български, като осъзнатост и идентичност !!?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:Западняците ''разбричкват'' мравуняка дет си живеят просто мравките и те после идват към Европа под формата на хуманитарна криза. То точно тва всъщност става с уникалните желания на такива като теб. Ние де факто живеем с тях тук благодарение на вас. Дори и да приемем следващата уникална глупост (поправяйки по горната простотия) чрез разстрел на всичко живо на границата то тва отново са: 1. Време. 2. Ресурси. 3. Проблеми. Освен тва НИКОЙ не може да спре напълно такива нашествия. Границата на САЩ да не е уникална и непробиваема? Глупости. Там има огромен проблем с тва и ти сигурно го знаеш по добре и от мен. Я сега си представи същата ситуация, но в МеХико да има много петрол и някой да ги бомби отгоре да видим кво ще стане. И ще има ''аууууу....ма разстрелвайте ги ве''. Ми да ве ма тва да не ти е като яденето, пиенето и еб***то толко просто и лесно всичко. То сега не се справят със ситуацията, а кво остава с горната. За такава непробиваема граница с такова огромно количество нашественици сигурно тряят милиарди инвестиция. Изобщо замислял ли си се ти тва колко струва и откъде ще дойдат тея пари? Да няма после ''ауууу, то ми увеличиха данъците''. И сега теглейки чертата ние плащаме всичко щот разни на друг континент си имат техните си интереси. Съжалявам ма нещо различно от ''Вие сте некакви идиоти'' друго не им идва на акъла, наистина. Говоря от европейската гледна точка. Аз лично не намирам абсолютно никаква логика да подкрепям бомбенето на ''мравуняците'' в Близкия Изток и после да се чудя как да се справям с бежанци. Никаква логика не виждам тук.
favaca8888 написа:Thsmith написа:Eminem написа:и справедливостта да възтържествува
Дори и много да се постарая трудно бих влязъл в Газа от палестинската част,защото има огради и бетонни стени.Това,което съм виждал там са унизителни действия на евреите спрямо палестинците,като ги плюят,бият,оскверняват църквите им и се държат с тях като добитък.Отделно като включим и сетлърите,които са няма такава долна,гнусна,платена и разлигавена сган,ако Иран направят бомбата АЗ бих натиснал копчето!
favaca8888 написа:Ами наблюдавай.Ако искаш мога да те поканя някой път.Уникална кухня, страхотно отношение и сървис,добро отношение към клиента и винаги чисто и уютно.Докато при ционистите скъпо,със 150 правила и процедури,лицемерие,двуличие и самочувствие до небесата,без грам покритие.Има естествено хора и хора,но евреина си е евреин.Изключително противни екземпляри с редки,ама много редки случаи на някой свестен и в повечето случаи е винаги жена.За пореден път се убеждавам,че "той" наистина беше прав.
А за това,че израелската армия изби над 10 000 деца ще им ръкопляскаме или ще им дадем медал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта