Drunken_Master написа:На мен много ми е чудно, какво трябва да ти се е случило в жалкият животец, че да защитаваш една измет, дето по време на военната си интервенция (която е и до днес) в Газа е избила повече жени, деца и старци отколкото уж военни... Великата израелска армия, дето разни болни мозъци ми я възхваляват...
Между другото, Дъста, Иван Умния и останалите от жълтопаветният умнокрасивитет, що не се възмущават от набезите на великата израелска армия? Нещо не съм им чел лицемерните постове по тоя въпрос? Неска храбрият израелски солджър колко деца изби? Бъдещи терористи, предполагам?
Аз не мога, да разбера, как елементарните хора от форума не могат, да вдянат едно просто нещо. Никой няма да си харчи ракети, дето струват няколко милиона долара за да ударят примерно жени, деца и старци. Какво по-точно би спечелила израелската армия от всичко това? Нищо... най-много лицемерните организации като ООН примерно, да вият на умряло дни наред. Удря се там, където би довело до някакво ограничение на противника - рафинерии, заводи, оръжейни складове, ВПК-та, електроцентрали и прочее.