ReBorn1982 написа:Soulen написа:Red_Neck написа:Не е изненада, че мурзилките във форума рязко се оказаха по-либерали от умно-красивите :)))) Честито! :)))
Малко е странно как либералите на Запад и русоробите тук имат абсолютно едни и същи виждания за Иран :lol:
А какво стана с международното право, да ви питам двамцата ??! Какво казва то за нападението на Израел ??!
По правни въпроси, моля отнеси се към милиционера с 2-те виши :))
Аз нямам претенции да бъда компетентен по въпроса.
Интересно, че до този момент нито веднъж не съм афиширал подкрепа за страна в конфликта в БИ, поради простата причина, че не ме касае особено, но пък либералните мурзилки една по една ми направиха политическа дисекция :)))) Похвално. Да се чуди човек с какво, при положение, че трудно пазят равновесие :))
За да не се спекулира повече, позицията ми е следната - в интерес на цивилизована Европа (част от която сме и ние) е нито една държава, която не споделя европейските ценности, да НЕ разполага с ЯО. Точка!
Погледнато глобално, в интерес на цялото човечество е да няма повече ядрени сили. Ако това което е към момента (САЩ, СССР, Великобритания, Франция, Китай, Индия, Пакистан, КНДР + Израел (неофициално)) не е възможно да се намали като бройка, поне да не се увеличава с нови играчи, защото колкото повече на брой стават играчите, толкова по-голям става риска.